Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #405 üzenetére
Budaörsiben nézd, 6. oldal
Elhoztam telefonszámokat:
Duna Plaza: 465-3900
Mammut: 336-3200
Budaörs: 23-507-900
Pólus: 415-50-00
Westend: 238-75-55Van még pár, nem tudom neked melyik esik közel (a 300 km-hez képest szerintem tökmind1 ), de nem akartam mindet begépelni.
0%-os THM és a cég névre Áfa-s számla szerintem nem tud együtt működni, ez magánszemélyeknek szóló akciós áruhitel, szerintem nem vehető igénybe ha cégre kéred a számlát. Persze meg kell kérdezni.
Ha már megkérdezed, megtennéd, hogy megkérdezed, hogy Platinum biztosítás mennyibe kerülne ehhez? (sztem ár függő, itt a 240 ezres árra kell kihegyezni a kérdést).The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #407 üzenetére
Várd ki, míg megjelenik.
Van egy érdekes feature az MM újságoknál, valamilyen készletfoglalás. Nem tudom, hogy működik, de van.
A másik, hogy lesz az Extreme Digitalban. Ott meg megy a házhozszállítás (ha biztosan tudod, hogy ezt akarod megvenni és nem akarod még tapizni).The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #414 üzenetére
Szerintem lejjebb megy, ha elérhető lesz a PF2.
Az ára egyforma, ha a PF1-hez a billentyűzetet is megveszed. Ha csak telefon + station, akkor 185 körül kijön bruttó. Viszont, ha van céged, kérsz egy EU-s adószámot és kintről megrendelheted 0% áfával. Az kb. 156 nettó (16 gigás). Viszont a garival meg kell küzdened, mert itthon nem forgalmazzák.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #416 üzenetére
0 %-os áfa tartalommal jön a számla (és csak a nettót kell kifizetni). Akkor kell rátenni az áfá-t, ha továbbadod, de akkor ki is fizeti a vevő.
Gari gáz, de ha PF1 kell, nincs más út, mert itthon nem árulják, nem a pár ezer ft a lényeg.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Remiel
őstag
válasz JoceeHunt #416 üzenetére
Ha kint veszel bármit nettó áron és nem KERESKEDELMI CÉLLAL hanem mondjuk saját (illetve céges) használatra, akkor semmiféle áfát nem kell befizetned.
Én így vásárolok kinn mindenféle műszaki eszközt magamnak már rég óta, főleg az osztrák Metro-ban, de kinti MM is lehetne csak CMR nyomtatvány kell.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #419 üzenetére
30-35%-al nagyobb az akksija, mint bárminek amit lehet kapni. Motorolának lesz vmi überbrutál akksis cucca, de az messze van még. A teló ha két napig bírja, a tablettel együtt még legalább 1-1.5-et hozzáadhatsz, ha valamiért nem találsz egy micro usb-s töltőt sehol addig.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #421 üzenetére
Ha PF2, akkor nem gáz a gari, mert lesz itthon is. PF1-ből gáz, mert az itthon nem volt, nem is lesz. EU garancia működik, ha forgalmazott a termék (majd megerősíti Matteo, már 100x megtette ).
A hét végére már (elvileg) itt lesz a cucc, ezért kár kimenni (szerintem). Magyar nyelv igen, androidÉn iphone+ ipad kombót cserélnék le, emiatt egyetértek veled, hogy jobb alternatívának tűnik. Árban mindenképpen (250+180) helyett 240 és nem is töltik egymást, tetheringgel sem kell bajlódni.
Azt nem tudom csak, hogy hogyan működnek a telefon/tablet változatai az appoknak, de lehet, hogy nincs annyira elkülönítve mint az Apple cuccokon.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #424 üzenetére
"A PadFone 2 december vége előtt jelenik meg Európában (Bulgária, Észtország, Finnország, Németország, Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország és Svédország) és Ázsiában (Hong Kong, India, Japán, Malajzia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld és az Egyesült Arab Emirátusok). A további országokban való elérhetőségről később adunk ki közleményt. "
Ebből az jön le, hogy inkább a Németeknél nézz szét (bár az nincs közel).
-
Locutus
veterán
válasz JoceeHunt #432 üzenetére
Most per pillanat még a amazon.de-n is lerabolták a KORA.it-s készletet, szal elég szarul áll a dolog.
A németeknél csak február elejére mondják szolgáltatós megjelenésre, egyéb független megjelenésről infójuk sincs, mint ahogy ausztriában sem tudnak semmit róla, hogy mikor és milyen formában fog megjelenni.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
Sword
őstag
válasz JoceeHunt #453 üzenetére
Ilyet nem állíthatok. Olyat igen, hogy olvastam pár fórumbejegyzést, ahol le volt írva + Matteo is megerősítette, mint authentikus forrás. Nagyon kevés az eladott példány, fene tudja abból mennyi az aktív panaszkodó, mennyi az elégedett.
Mivel az egész világon hiánycikk a PF2, még azt is el tudnám képzelni, hogy visszahívták őket...
De valószínűleg Matteo ír rá egy: NEM -etThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs