Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy elkezdek gyűjteni egy i4S-re. Igaz még messze van de szerintem idén őszre/télre meg lenne rá a lé. Most kb 130 körül mennek a 16gigás kivitelek. Szerintetek addigra lemehet az ára kb 100 ezerre? Van esély rá, hogy idén még gyártani fogják, vagy az i5S meg kavarja a dolgokat?
Lehet, hogy részletbe is belemennék a t-mobilnál. Akinek esetleg van ebben tapasztalata és van egy kis ideje privátban zaklathat nyugodtan!
Köszönöm előre is!
T -
tomi5244
őstag
válasz Jeanne d'Arc #6884 üzenetére
Hát ha kifognék valami frankó állapotú használtat akkor azzal is beérném. Vaterán néztem i4S 16GB már vannak 85-90 körül is.
De ez az egész neten lévő 'adok veszel' dolog nekem kissé necces, egyrészt mert vidéki vagyok másrészt meg tényleg nagy szerencse kell egy jó, mondhatni hibátlan termék megvételéhez
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Tervezgetem, hogy beruházok egy i4S-re. Nem akarok nagy vitát meg összetűzést kiváltani de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Tegnap volt alkalmam megnyomkodni egy i5-öt. Hát azt tudtam, hogy vékony és, hogy könnyű de, hogy ennyire azt nem. Tényleg nagyon szuper telefont rakott össze az apple az 5. generációra. De több helyen olvastam, meg mondták is, hogy nem feltétlenül éri meg az 5. Sokan azt is mondták, hogy örvendetes dolog a fizikai csökkenés de a 3.5" sokkal kézre állóbb méret mint a 4".
Aki nyomkodta már mind két modellt (gondolom azért vannak itt páran) az leírhatná a véleményét. Érdemes plusz költséget fektetni a - ultrabrutál vékony nagyobb kijelző - kombinációba?
Köszi!
T[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
Nekem megfelelne a 3.5" ezzel nincs problémám ami az i4S-t illeti. De az 5 vékony és könnyed tulajdonsága baromira megfogott. Ami a hardvert illeti, a jelenlegi telómnál még a sima i4 is klasszisokkal jobb lenne.
-
tomi5244
őstag
válasz Jamesb2 #7057 üzenetére
Én is valahogy így látom Ha az embernek igencsak korlátozottak a pénztárca adta lehetőségi az még nem jelenti azt, hogy nem lehet prémium minőségű telefonja (iPad4-re is 5 hónapot spóroltam) Szóval ha nagy nehezen is de egy i4S-re összefogom kotorni a pénzt. De talán legalább annyira nehéz lesz megtalálni a kérdéses használt telefont is. El kéne kerülni a csaló, lehúzós, agyonhasznált, kókler példányokat. Számomra nehezebb a helyzet ebből a szempontból is mert vidéki vagyok. A hardveraprós hirdetések zöme pedig mind pesti. Ott van még a vatera ami talán egy fokkal biztonságosabb de ott se nagyon adott a személyes átvétel esélye.
-
tomi5244
őstag
Szerintetek komolyan lehet venni egy ilyen hirdetést ilyen eladási indokkal? Az ár elég jó, főleg, hogy független és, hogy ennyire fiatal. (már ha igaz)
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
válasz Zozzer888 #7218 üzenetére
Magát a hirdetést fikáztuk, legalábbis én!
Egyébként rá kontráznék egy ilyennel. A hazai adok-veszek piacon talán a vatera lehet a legbiztosabb. Ritkaság a 100%-os megbízhatóság.
i4S 16GB független Ha lenne rá most keretem akár rá is nyomnék....
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Engedjetek meg egy kis offot, nagy segítség lenne ha van valakinek bármilyen infója. Természetesen privátban is jöhetnek.
Jelenleg Telenoros vagyok de átmennék a T-hez. A T-homenál már platina ügyfelük vagyok TV(5 tv-re családi csomagokkal), telefon(hoppá), internet(10Mb). Összelehet vonni bizonyos kedvezményeket vagy bármilyen jellegű akciókat a T-home és T-mobil között? Iphone 4S-t vagy iphone 5-öst vennék S díjcsomaggal. Vannak egyedileg elbírálható kedvezmények? Bármilyen alternatíva megfelelne/érdekelne! Vidéki vagyok gondoltam előbb itt kérdezem mert T pont kissé messze van.
Köszönöm előre is!
T -
tomi5244
őstag
válasz tylerddd #7454 üzenetére
Ami az ikonokat illeti sokkal kifinomultabb, komolyabb volt a régi Talán az iMessages és a Phone ikonon látszik legjobban a különbség.
Viszont sok hasznos újítást is kapott, én pl a controll centernek nagyon örülök, meg az, hogy nem kell külön app a zseblámpa funkciónak.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Mennyiért ér manapság egy i4S gyárilag független 16GB-os verzió? Nem mondom, hogy makulátlan de megkímélt állapotú, szín mindegy. Nézelődni szeretnék a használt piacon és képben szeretnék lenni az árakat illetően, nem tudom, melyik a gyanúsan olcsó és a túlárazott kategória.
Úgy kb
Köszi!
T -
tomi5244
őstag
Nagybátyámmal pont ma vettünk egy használt i4S-t a barátnőjének fehérben. Makulátlan állapotú megbízható forrásból 2 tokot is adott hozzá az illető 16Gb-os gyári független 85 ért. Ennyit még megért mert tényleg pöpec állapotban van. A hölgynek akié lesz teljesen megfelel ez lesz az első iphone-ja.
De Egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal, ha magamnak vettek volna akkor inkább 120 körül egy használt i5.
Bitang jó teló még mindig az i4S de elég mellbevágó a súlya és a vastagsága az i5-höz képest. Szoftveres téren is egy évvel biztos, hogy tovább lesz támogatott az i5.
T
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
válasz tylerddd #9680 üzenetére
Ha már a mini szériát említetted. S4 Mini tulajaként alátámasztom, hogy a 4,3"-os képernyő az arany közép út. Se nem kicsi, se nem nagy! Először nekem is furcsa volt a nyújtott képernyő. A droidról meg annyit, hogy sokat javult az elmúlt 1,5 évben de még mindig vannak betegségei amit szerintem soha nem fog tudni levetkőzni mivel kismillió vasra teszik rá a gyártók meg sz@rnak az optimalizációra. Az S4 minivel még elketyegek kb egy évig de a következő telefonom tuti, hogy szifon lesz. Addigra az 5S használt ára is realizálódik.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Régi vágyam egy iPhone készülék, főleg mióta iPad-et nyomkodok (másfél éve). Az 5S-re nincs keretem, azt majd jövőre
Viszont ha idén ősszel megjelennek az új példányok gondolom valamelyest lejjebb mennek a használt árak, így egy i4S-re beneveznék. Használtan egy 8GB-os számomra elegendő lenne, lényeg, hogy független legyen mert a telenyomornál még van egy év hűségem....
Van rá esély szerintetek, hogy kb. 50 körül vegyek ősszel megbízható forrásból egy fent említett példányt?
Jelenleg egy S4 Mini telóm van ami egészen frankó kis jószág, tényleg! De az android b..zis@gából már kezd elegem lenni.
-
tomi5244
őstag
Akkor megnyugodtam Nagybátyám vett tavaly ősszel egy 16 gigás kivitelt, annak pont előjött ez a wifi gondja, Ő járt utána ennek, és kiderült, hogy van pár széria ami ebben a betegségben szenved, de korrekt volt az eladó mert még aznap vissza vásárolta a készüléket. Lehet ez még a kezdeti időszakokban volt probléma.
Sebaj, az a lényeg, hogy akkor ez egy elenyésző probléma!
Szerk: az oxidálást meg arra értettem, hogy még anno olvastam olyat, hogy azért érdemes ezt megnézni, hogy volt e beázva a telefon vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest