Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pantomimes
aktív tag
-
Diokhan
addikt
válasz pantomimes #14403 üzenetére
Rendben köszi, akkor en is tesztelem meg pár napig! Akkut formaztam reggel
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
lolal
senior tag
válasz Tibee86 #14402 üzenetére
Arról már nyilatkozni sem lehet annyira a legalja
Pl: Szomszédos Ausztriában már tavaly szeptember -október környékétől újonnan nem lehet 4S-t venni . Nemhogy szolgáltatói berkekben de sehogy. Másrészt azt is megjegyezném hogy ott a 8GB-s modellek forgalmazása sem túl gyakori mert elvből nem árusítanak egy 4 éves modellt ilyen horrorisztikus áron...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
kmóricka
aktív tag
amúgy miért olyan lényeges, h 8, vagy 64 giga vagy mittomén, engem spec sosem érdekelt, nem hiszem, h tele tömöm olyan szinten(zenéket eleve nem hallgatok telón,mer minek?arra megfelel bármilyen 3000ftos mp3 lejátszó), fotó sem hiszem, h kéne annyi..., játékok?
Passz...[ Szerkesztve ]
-
pantomimes
aktív tag
válasz kmóricka #14407 üzenetére
Van aki viszont zenéket hallgat, fotókat készít sőt videókat is. Sajnos a 8 giga kevés lehet, néha egy-egy frissítés is sok szabad helyet igényel. Kérdés, hogy minek vennék MP3 lejátszót ha a telefonomon is lehet zenét hallgatni, vagy éppen meg is fordíthatjuk a kérdést, minek ilyen telefont venni ha nem hallgatsz zenét rajta, nem fényképezel vele?
-
kmóricka
aktív tag
válasz pantomimes #14408 üzenetére
fotózni fotózok, épp eleget, de a jobb képeket legtöbbször mentem is mailre, feleslegesen nem tárolgatom...de zenehallgaásra pl.egy utazásnál sosem használom, nem tudom miért...
Videók? Na ja, az más tészta, bár nem tudom mennyi helyet foglal egy hosszabb videó...
Mindegy, kinek mire persze, én eddig más telókban sd kártyával sem bővítettem és mindig elég volt akár a 8 giga is -
d@minator
addikt
Nekem is elég a 8GB több, mint egy éve persze az élet hozhatja úgy, hogy kevés lesz.
-
AY25
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Garanciális ügyekben kinek milyen tapasztalatai vannak? Frissen vásárolt 4S-em alapból összeszerelési problémákkal került elő a dobozból. Media Marktban vettem, viszont iStyle-ba vittem a problémával mivel nem hallottam sok jót MM ügyintézésével kapcsolatban. Bár érdekes, hogy már 2 hete nem történt semmi. Se híre, se hamva a telefonomnak, de megígérték, hogy cserélik újra. Hallottam legendákat miszerint a garanciálisan cserélt iPhone-ok sokszor nem 100%-os értékűek, némileg lötyögő gomb, ilyesmi. Állítólag nem ugyanazok mint amiket csomagban kap meg az ember. Ki mit tud erről? Ezeknek mennyire lehet alapja? Tekintve, hogy nem használtam 2 hétig a telefonom és most már 2 hete meg sincs kicsit szomorú lennék ha nem tökéletes állapotút kapnék.
A másik kérdés: Jól tettem, hogy az iStyle-ba vittem? Amennyiben új készüléket adnak gondolom annak más lesz a sorozatszáma. Ez esetben már buktam a Media Marktos garanciát? Vagyis nekik már nem lesz kötelességük foglalkozni vele ha valamiért ne adj Isten egy esetleges legközelebbi esetnél hozzájuk vinném?
Kicsit kellemetlenül érzem magam, mivel biztosra akartam menni és ezért vásároltam hivatalos helyről. Úgy gondolom ennyi plusz költséget megér az ember jó érzése, viszont az utána olvasgatások némileg elbizonytalanítottak. -
schlecker
tag
Sziasztok.
8.3-ról nem lehet sehogy visszarakni a 7.1.2-t? -
-
half333
őstag
Ujra lett húzva a windows-om,azóta nem szinkronizál az itunes-al az iphone-om,mit ronthattam el? beállítottam az elérési útvonalat,de újraindul a mobil minden frissítésnél,mi lehet a gond?
-
half333
őstag
válasz pszichiater #14420 üzenetére
Minden pipa be van kapcsolva,letörölte az összes videómat ill. a zenéket! A képek megmaradtak,ugyanazt az útvonalat adtam meg,ilyen nincs! Tud valaki valami megoldást?
-
kmóricka
aktív tag
és az milyen már, hogy lezárt képernyőnél néha elfelejt csörögni/jelezni ha hívnak...amint felodom a zárat már csörög, vagy csak ott az értesítés h hívtak..baxtam ki a dobozába, olyan mérges lettem, a héten 3adszor játsza ezt....na lehet lassulás, stb, de ilyen hiba azért elfogadhatatlan
-
half333
őstag
válasz pszichiater #14424 üzenetére
Az elérési útvonal nem C-n volt hanem a D-n,ami ugyan úgy ott van
[ Szerkesztve ]
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy 4s-t a magentától. Ma este használtam először a kameráját. Vakus fotózásnál/kamerázásnál bal oldalról kék fátyol jelenik meg. Telefon hátlapján van fólia, ismerősöm szerint ez lehet az oka. Szerintem a fóliának ehhez semmi köze, bele se lóg a vakuba. Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?
Nem szeretnék tudatlanul menni a szervizbe, nehogy rám fogjakElőre is köszönöm a segítséget!
-
half333
őstag
Még mindig nem sikerül szinkronizálnom,lecsatlakozik a gépről majd újracsatlakozik,ez miért van? Minden videót zenét letörölt az iphone-ról
-
half333
őstag
válasz univerzita #14433 üzenetére
ezek megvannak,de semmi,próbáltam most a copytrans managert,zenék szinkronizálásánál ugyan úgy újra csatlakozik az iphone,így megszakad a szinkronizálás. Ez nem normális
-
half333
őstag
válasz univerzita #14435 üzenetére
C-re
-
half333
őstag
válasz univerzita #14437 üzenetére
Újat raktam fel,mivel az egész rendszert újraraktam,így az törlődött vele együtt. Amúgy a videókat most sikerült a copytrans-al,meg a zenék egy részét,de fele a mobilon szürkében van,és nem játssza le,ez mi?
-
kmóricka
aktív tag
sok más érdekesség mellett, igaz régi cikk, de úgy látszik még ios8al is akad ilyesmi..
[link] -
half333
őstag
feltelepítettem a Syncios-t,de nem jó,mert azt írja ki h telepítsem az itunes-t,pedig már 2x is felraktam a legfrissebb verziót
-
kinguci
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig olyan dologban, hogy iphone4s-ről váltok androidos telefonra. A kontaktokat hogy tudom átmásolni az új telefonra? Mert ha jól tudom a 4s-en a telefonszámokat nem tudom a simre átmásolni, milyen módja lenne ennek a dolognak?
Jó szájbarágósan ha kérhetem Köszönöm!
-
univerzita
addikt
válasz half333 #14441 üzenetére
A új iTunes nemtudott sikeresen feltelepülni mert a régi ből nem lett minden eltávolítva. Pl.C-Program Files / Bonjour, C- Program Files/Common Files /Apple/ Apple Device Support stb. Ha rámész a support.apple.com/hu ott a Támogatás majd iTunes ha megnyitod bal oldalt a zöld ikon Telepítés és frissítés és itt a iTunes alatt a 6 oszlop Az iTunes és a hozzá kapcsolódó szoftverösszetevők..... Itt le van írva mit kell tenned.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Üdvöz leheletem újra.
Nem tudom itt a topiclakók közül ki hogy használja a telefonját , de egyre jobban foglalkoztat a téma hogy tok nélkül mennyire karcolódna a hátlap ? Eddig ugye természetesen mindig tokban hordva használtam.
De ha vigyázok rá akkor vállalható , vagy nem javasolt ?Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest