Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Gábor-KJ #3014 üzenetére
Én mindig is így használtam uh. nem tudok nyilatkozni a "veszteségről".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
troszti
aktív tag
válasz Gábor-KJ #3014 üzenetére
Nekem nincs bajom a Photos alkalmazással. Szerintem egy normálisan használható képnézegetős alkalmazás. Aki túl tudja magát tenni azon, hogy ne csak mappákban és fájlokban gondolkodjon, az szereti is. Véleményem szerint tök jó dolog, hogy egybe van minden, sokkal jobban átláthatóbb, ha jól "berendezi" az ember.
Azt viszont már rohadtul nem értem, hogy azért, mert megcsinálnak egy mezei usereknek szóló alkalmazást, azért egyidejűleg miért kell megszüntetni a sokkal komolyabb Aperture-t? Ez számomra érthetetlen... Jó lehet még használni, de vajon meddig.
Ja és a wifis dolog. Próbálj esetleg csinálni egy teljes visszaállítást, vagy előtte csak egy összes beállítás vasszállítását, hátha megoldja. Nekem volt régebben valami teljesen érthetetlen hiba, és ez segített.
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest