Hirdetés
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejlesztőnek lenni 40 felett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Először tisztázzuk, hogy mire gondolsz, ugyanis egyre többen hívják a blogbejegyzést is cikknek.
Blogbejegyzésnél nincs ilyen lehetőség. Címlapos írásnál a szerkesztőben van oldaltörés."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
válasz Geri Bátyó #1 üzenetére
Köszönöm. Címlapos írás a cél. Az oldaltörésre tudnál egy példát dobni ha megkérlek?
Legalábbis feltételezem, hogy valami szövegkóddal megy a történet mert a szerkesztőben nem látok erre utal opciót.
Erre ez a megoldás?[PAGE:1] Valami szöveg[/PAGE]
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antiapaladin #2 üzenetére
Baromi régen írtam már, de megnézem. Nekem is fel kell eleveníteni, mert pont tervezgetek egy címlapost.
Ott van alul a gomb, hogy "oldal". Emlékeim szerint csak ki kell jelölni az oldal/fejezet címét és rányomni.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
Köszönöm.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antiapaladin #4 üzenetére
Közben szerkesztettem az előzőt!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
válasz Geri Bátyó #5 üzenetére
Baszki, tényleg. Demózni akartam magamnak a blogbejegyzés írásánál ahol nincs ez a gomb.
Még egyszer köszönöm.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz antiapaladin #6 üzenetére
Jaja!
Amúgy meg nyugodtam lehet szerekesztgetni. Meg tudod nézni, hogyan fog kinézni, aztán vissza a szerkesztésbe, ha nem tetszik. Amikor biztos vagy magadban, akkor kell csak rányomni, hogy elkészült.
A korrektorok pedig jó fejek, segítenek, ha valahol elakadnál."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
válasz Geri Bátyó #7 üzenetére
Igazából már be is küldtem a két hozzászólás között.
Word doksiban már korábban megcsináltam, hogy lássam egyben, gyakorlatilag csak másolni kellett. -
Sehogy.
Ezt majd a Korrektor fogja megcsinálni.Te csak próbáld meg szép rendezetten megírni a cikkben, amit szeretnél.
Amint a Korrektor halad a cikk formázásával látni fogod a változást és nyomon tudod követni.[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok
Címlapos írás lapozhatóságát bizony nekem kellett megcsinálni.
A korrektor átnézi helyesírási hibákat keresve, illet megformázza valamennyire az irományt, hogy értelmes(ebben) nézzen ki. -
Geri Bátyó
addikt
válasz antiapaladin #11 üzenetére
Így van!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC összeszerelésére keresünk azonnali kezdéssel rész vagy teljes munkaidős tapasztalt munkatársat
- Acer Nitro 5 Gamer laptop eladó (Ryzen 7 4800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 1650Ti)
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest