Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
+
(#20) Soulles[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
+1
''Meg mondjuk az is érdekelne, hogy akik itt welnessbörtönöznek, azok közül úgy nagyjából hányan láttak személyesen belülről magyar büntetésvégrehatjási intézetet''
Gondolom azért ismerik ilyen jól, mert oda szoktak járni nyaralni.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Aki azt állítja, hogy Magyarországon a rabok luxuskörülmények között élnek, nos hát azzal valami baj van. Az is igaz, hogy vannak olyan országok, ahol még rosszabb körülmények között élnek.
-
Kékes525
félisten
A bűnözés nem etnikai, hanem életszínvonal kérdése. A cigány etnikumban azért nagyobb, mert az átlag életszínvonaluk is alacsonyabb. Marxnak ebben nagyon igaza volt: A lét határozza meg a tudatot.
Másrészt, ha olyan börtönviszonyokat hoznánk létre mint az USA-ban van, akkor több, sokkal jobb őrzésű börtönök kellenének, ami nagyságrendekkel több pénzbe kerülne. Akkor pedig azért sírnának egyesek, hogy miért költünk erre annyit.
"Amúgy meg elsősorban a felderítési statisztikákat kellene javítani, mert az igazi visszatartó ereje annak van." Nagyon egyetértek! Ez a lényege az egésznek. A börtönviszonyokról szóló vita teljesen eltereli a figyelmet a lényegről. A felderítés rossz statisztikáiról kellene vitáznunk, nem a börtönviszonyokról, ezért is lényegtelen a pontos definíció.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz wwenigma #116 üzenetére
Olvass utána, a Google megvan. A felderítés hatékonyságának van csak elrettentő hatása. A bírósági ítéletek súlyosságának és a börtönviszonyoknak nincs. A bírósági ítéletek súlyosságának elrettentő hatása
"edzőterem, TV, padlófűtés, választható menü, telefon, jó " Tegyük hozzá, hogy 70 szűz lány rabonként is jár. börtönviszonyok magyarországon
(#118) Jack@l: A beállítódást, gondolkodásmódot és nevelést is alapvetően meghatározza az életszínvonal.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz wwenigma #124 üzenetére
Ezeket én is elítélem, de nem hiszem hogy ezek vannak többségben. Másrészt azt sem gondolom, hogy egy "egyszerű" rab kerül ide. Jó lenne tudni, hogy mitől függ, hogy ki az akiket ilyen helyre visznek.
-
Kékes525
félisten
válasz wwenigma #131 üzenetére
Nézd meg a halálbüntetés elrettentő vagy nem elrettentő voltáról szóló vitát. A rendelkezésre álló összes statisztika szerint is a halálbüntetésnek nincs elrettentő hatása, pedig annál súlyosabb ítélet nem létezik, a legrosszabb börtönviszony is jobb, a célzott, speciális, kínzásokat leszámítva. Azt azért ugye nem akarjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz wwenigma #134 üzenetére
-
"De az összes többi bűnöző se pihenőnek élje meg amig harmadolják az ítéletét jó magaviselet miatt..." Azért kell valami reménysugár nekik, mert remény nélkül növekszik a visszaesés. A pihenő résszel egyetértek. Ne legyen pihenő.
(#136) Soulles: Ezt mos mire írtad? Töröltem, mert félreértettem amit írt, ő csak a halálbüntetésre írta. Te mindenkire akarod, mert nem hiszel a mesékben?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz gabor7th #137 üzenetére
"Szerintem vannak akiket visszatart az, hogy ha meg tesz valamit amit nem szabad akkor megölik." Ez nem hit kérdése, a statisztikák pont az ellenkezőjét mutatják. Számokkal, tényekkel pedig nem igazán lehet vitázni.
-
Kékes525
félisten
válasz gabor7th #139 üzenetére
Írtam, statisztikák, tények. Ez nem szubjektív dolog. Elhiszem, hogy neked nem mindegy. De egy bűnöző nem uptodate a büntetőtörvénykönyvvel. Másrészt sokszor felindulásból követik el.
(#140) Tapsi: +1
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #153 üzenetére
A szokások, kultúra kialakításában nagy szerepe van a lehetőségeknek. Ezt jórészt a pénz dönti el.
(#171) 8th: Amikor magasan sz@rsz a jogaikra az eszedbe sem jutott, hogy vannak ártatlanok is? Másrészt ha valaki vétkezett, azt nem kell örök életre eltemetni. Az ilyen felfogásból egyenesen következik a Taigetosz.
Lehetőséget kell adni a visszatéréshez is. Ha minden reményt elzárunk, akkor tényleg jobb, ha már egy kifli ellopásért halálbüntetést, vagy életfogytiglant adnánk.(#172) enginev3.0: Mindenki megvesztegethető, általában. Ha ebből indulunk ki, akkor minek a börtönőrök, azok is megvesztegethetők, Ja, ezt te mondtad. Akkor ki őrizze őket?
-
Kékes525
félisten
válasz arnyekxxx #177 üzenetére
Tökéletesen érthető, ráadásul annak fényében, hogy nagyjából ismerem a világnézetedet.
Senki nem tud beleavatkozni abba, hogy a szülei őt hogyan nevelik, ezért nem ő a felelős. Azonban a gondolkodás mindenkitől elvárható, így a felnőtt tetteiért természetesen mindenki maga a felel, de te nem ezt írtad.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Ne túloz. Én csak az emberi jogokról beszéltem. Aki törvényt szeg, annak jog szerinti büntetés jár. Luxus körülmények pedig a haza börtönökben nincsenek. Aki ilyet állít az nem ismeri a tényeket. Az hogy néhány extrém eset van az nem jelenti, hogy a teljes rendszerre ez a jellemző. Ezt a telefont pedig meg kellett adni, mert EU-s rendelet, ebben egyetértünk. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nyugi, az nem neked szólt, hanem az én véleményemet mondtam el, mert sokan itt a fórumon ezt hangsúlyozták.
Egyetértek azzal amit írtál. Egy dolgot viszont nem értek, miért pfujolsz annyira az UNIO-ra, ha mint írod ez nem sok mindenen változtat? A politikusok már ilyenek, nagyon sok értelmetlen döntést hoznak. Az ilyen döntések legyenek a legnagyobb hibájuk.
-
Kékes525
félisten
Nem tudtad, hogy ez egy fórum, amit mások is olvasnak? Másrészt ha elolvastad, amit írtam láthattad, hogy nem neked szólt az a része.
Amiket írsz azért döntőrészt nem az EU a felelős, hanem a hazai politika. Sőt, ha nem nyúlnák le itthon az EU pénzt amit adnak (pillanatnyilag az tartja életben az országot), akkor már egészen más lehetne a helyzet itthon. Úgyhogy egészen rossz felé irányítod a haragodat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest