Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat. Ha tisztességes kamera kerülne bele, akkor még el is gondolkodnék.
-
tamass.szabo
tag
Nekem a vízállóság ami egy picit hiány. Na nem mintha állandóan a kádban lévő gumikacsát akarnám fotózgatni, de az az egy plusz "biztonsági réteg" jól esne. Plusz tervezek felvenni egy hobbit, aminél meg a vízálló telefon nagy plusz lenne.
Na de nem kötelező megvenni. Egyelőre inkább kivárok, hátha jön egy újabb dobással a Xiaomi.
-
tamass.szabo
tag
Vezeték nélküli töltést elvárni egy 65 ezer forintos telefontól enyhén szólva... khm... hülyeség.
-
tamass.szabo
tag
Eustock, ha benéztek ide, a Xiaomi hivatalos tokja (ez) kapható lesz-e nálatok?
-
tamass.szabo
tag
Én tokból ezen gondolkodom.
Mondjuk nem ilyen áron, hivatalos indiai xiaomi webshop ennek kevesebb, mint a feléért árulja.
-
tamass.szabo
tag
Az én okom a tokra mindössze annyi lenne, hogy elvileg az A1 hátlapja igencsak csúszik. Szóval én nem attól akarom megvédeni, hogy ne törjön össze, ha leesik, hanem azt szeretném, hogy le se essen.
Persze fogalmam sincs ennek a toknak a csúszósságáról, de én úgy vagyok vele, hogy ha már eltakarom a (szerintem) nagyon jól kinéző telefon hátulját, akkor legalább a tok nézzen ki faszán. És ezen kívül még nem találtam olyat, ami kinézetre bejönne.
-
tamass.szabo
tag
Az, hogy értesítést kértél, semmire sem garancia.
250 telefont, amikor az ilyen jó, ilyen áron, hamar el fognak kapkodni.
Én csak attól félek, hogy mire átfontolom (és kivárom a hibákat), nem lehet majd kapni az eustock-on.
-
tamass.szabo
tag
Én is elégedett vagyok a SoT-tal, simán hoz 6-7 órákat, ami bőven elég (vészhelyzetre meg van powerbank), bár ma feltűnően sokat fogyott, amikor nem is használtam, pár óra tétlenség után is ~15% körül, szóval a következő napokban megfigyelem ezt.
-
tamass.szabo
tag
válasz Luck Dragon #2818 üzenetére
Gondolom egy root+Xposed megoldaná a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs