Hirdetés

2019. december 13., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) vinklii


vinklii
(lelkes újonc)

régebben már kisérleteztek quadrofon fejhallgatoval is, de bebizonyosodott hogy amig az emberek nem növesztenek négy fület addig értelmetlen. itt most tovább léptek 7.1 azaz nyolc fület kellene növeszteni. nem sok jövöt josolok ennek a kezdeményezésnek sem.
talán elöbb a meglévö két fülünkre kellene gyártani elfogadhato minöségü fejhallgatot elfogadhato áron. mert ugyan létezik jo fejhallgato de kb 1000 euro. nekem egy kicsit sok.
egyébbként remek a dizájn. szinesen világit. biztos csigáknak készült mert azoknak van kocsányon kitolhato szemük.

[ Szerkesztve ]

(#2) Csandi válasza vinklii (#1) üzenetére


Csandi
(kezdő)

Streamen kamera előtt jól néz ki

Meg jópár 7.1 fejes van már, a legtöbb persze virtuális, de jól működnek. Én is évek óta 7.1 fejesekkel játszom kompetitiv fps-eket és semmi kivetniválom nincs :)

[ Szerkesztve ]

(#3) Allien


Allien
(veterán)

Kár, hogy Usákoknak"129,99 amerikai dollár", Nekünk meg ugye ez 150€!!! Azé nem mindegy! Igaz, kedvesek, mert amikor át váltott Eu-ra (meg Hungary-ra), adott -10€ kupont e-mail címért cserébe... :( Meg ingyen szállítást emleget. Köcce... :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Pentax K-5 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4) Predatorr válasza vinklii (#1) üzenetére


Predatorr
(tag)

Az még hagyján, de ráadásul sztereó fejhallgatóban is hallom, honnan lőnek vagy közeledik valami, ahogy a való életben is. Ha 7.1 kéne, annyi fülünk lenne, de kettővel is túléltük a kardfogút. :D Inkább csak könnyebb 7 irányból leprogramozni a hangot, mint a normális sztereó térhangzást, szóval ez a visszafejlesztők érdeke, nem a felhasználóké, akkor meg fizessék ők. :P

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#5) vinklii


vinklii
(lelkes újonc)

azt meg tudja mondani valaki hogy egy fejhallgato miért világit? attol jobb a hangja? és ha világit én az hogy láthatom? kiveszem az egyik szemgolyomat és megmutatom neki?
egyébbként a világitos autohifi hangszorok is nagyon okos dolgok. föleg ha dobozba vannak szerelve. azokat szokták világitos alju autokba rakni. ezek mind nagyon értelmes dolgok. nem?

(#6) Chepany


Chepany
(őstag)

Bevallom mindig mosolyt csal az arcomra az 5.1 és 7.1-es fejesekkel foglalkozó hírek, bár sosem próbáltam még milyen. Ki tudja, lehet kellemesen csalódnék. Mindenesetre és emellett nekem az a véleményem, hogy egy kiválóan elkészített 2.0 hangsáv/térhang és egy megfelelő hangkártya normális, strereo fejessel használva teljesen elég kell legyen két fülnek.

(#7) BusinessGuy


BusinessGuy
(kezdő)

Ennyi pénzből kijön egy jobb sennheiser hd akár fejes erősítővel, keresztülfosva ezeket a "gamer" csodákat pláne a razert.... Igaz az nem fog világítani..... :C

(#8) nexplo


nexplo
(senior tag)

Nekem Logitech G933-asom van ami azért nem egy gagyi kategória, de őszintén szólva térhangzásban használva egy kalap f*s. Biztos van olyan ami szuper de 2 hangszóróból sosem tudok elképzelni teljes tér hangzást.... Sztereóban elmegy. Világítás... Hmm lehet vén vagyok már de semmi értelmét nem látom. Ezt is kikapcsolom (már csak az akku idő miatt is). Ezeket a funkciókat kivéve pl ebből a razerből is mi marad? Maradok a kedvenc márkámnál (BANG & OLUFSEN és B&W) ezt pedig eladom, mert amúgy sem használom ki..
Ezért sem venném meg ezt a razert sem :( Biztos én vagyok öreg, de nehéz ilyen "fícsörökkel" megvezetni már :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#9) Predatorr válasza vinklii (#5) üzenetére


Predatorr
(tag)

Szemgolyókiszedés előtt próbált meg a tükröt. Vagy egy jó szar (tükröződő) monitort.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#10) MeszesKPT


MeszesKPT
(senior tag)

Kompetitív játékost pont nem láttam még fülest térhangzással használni. Ha átlag Jóskára gondoltak, aki pubg alatt bekapcsolja, akkor nem szóltam.

(#11) nexplo válasza MeszesKPT (#10) üzenetére


nexplo
(senior tag)

Én kipróbáltam pubg alatt de hát inkább nem mondok semmit :D :DDD
Nem jó ez a virtuális dolog mondjuk ki :(

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#12) PrinceHerceg


PrinceHerceg
(őstag)

Mikro fogja már fel a sok i****a gamer, h csak két füle van és jó esetben egy agya? :(((

♪ ♫ X-Fi + D.A.C ♪ < d[(^ ˛ *)]b > ♪ Xtreme Fidelity ♫ ♪

(#13) nexplo válasza PrinceHerceg (#12) üzenetére


nexplo
(senior tag)

Szerintem valamit mindig kell fejlődni és fülesben ez volt az irány. TV-ben pl ki látja a 8K-t? Ugyanaz. Szerintem már be van tankolva a 9.1-es füles a 16K-s TV mellé gamereknek...
Sajnos itt tart a világ..

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.