Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Sziasztok. Most vettem egy 6970-et.
kérdéseim volnának:
Ti melyik programot használjátok a ventilátor szabályozásához ? Használtok e egyáltalán ? I5 760 kihajtja-e ezt a VGA-t , vagy kevés neki ? Max terhelésnél meddig melegszik a kártyátok ?Az enyém AMD gyári.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz Taifa Díaz #20977 üzenetére
Nekem megégette a kezem a rácsnál a kártya. Most az MSI Fireburner progival szabályozom a ventit. 63 C° fölé nem megy. 70%-ra pörög fel a venti.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz zsoika #20979 üzenetére
Én is így jártam. Megégette a kezem a rács,ami a kimenetnél van, ahol kifújja a levegőt..Csíkozott a kép..Ezt a megoldást használom én is, amit írtál. Az OS-el együtt indu a progi, és kézi definiált ventillátorral megy a rendszer.
Köszi a tippet"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Sajna ilyen a kicsike. Játék függő a visítás. Nálam is 60-65 C° a kártya full terhelésen. Az MSI Fireburner nélkül simán melegszik 90C°-ra is. DE azzal be lehet állítani rendesen....
-
zso73
veterán
válasz Lacpac #21002 üzenetére
Sajnos most sem sokat tudtam beállítani rajta. Az MSI programja jobb. Kézi ventilátor beállítás görbe szerint..FPS mutatás, GPU,CPU terhelés, hőfok, ventillátor fordulat menet közben kijelezve a játékon belül.....
-
zso73
veterán
Milyen programmal kellene a ventillátor vezérlést megoldani ? Az MSI program nem indul időközönként, vagy a beállítások kinullázódnak. Nem pörög fel a venti hőfoknak megfelelően. Mi van még ilyen program ?
AMD 6970"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz #97716736 #21077 üzenetére
Speedfan : Beállítva GPU felforr.. Nem szabályoz semmit..Elment felette az idő. Az Asus lapomat nem ismeri..
Trix : A ventillátor szabályzás custom módba kapcsolva működik. Ha nem dobja el magát, mint az Afterburner, akkor tuti lesz.
Köszönöm a segítséget ! Kár, hogy AMD-ék nem csináltak ilyen programot.."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz kaszas19 #21079 üzenetére
Gyári AMD kártyám van. A Smart Doctort próbáltam. Azt írta ki, hogy nincs olyan HW ,ami neki jó lenne.
A Trix eddig jó. Elindult a Windows-val, és műxik rendesen. Igaz, hogy nincs FPS kijelzés a játékokban, de Arra meg ott a Fraps."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
válasz Taifa Díaz #21268 üzenetére
Nekem full terhelésen sem melegszik 70 C fölé. Mert a Saphire progi szabályozza a ventiket.
-
zso73
veterán
válasz Gilthanas #21271 üzenetére
Az az. A kép frissítés miatt csinálta biztos...Akkor meg az MSI Afterburner lehet a jó megoldás. MSI After Egy próbát megér. Nekem Win 7 64 biten néha eltünik a program, nem indul a Winnel együtt. Ha ellenőrzöd minden esetben, és indítod jól muzsikál. FPS kijelzés, hőfok ellenőrzéssel játék, és teszt közben...(OSD)...Szuper.
-
zso73
veterán
6970-el próbálta valaki az új Metro játékot ? Borzasztóan akad nekem....Kevés lenne a kártya ?
-
-
zso73
veterán
Volna pár kérdésem: AMD 6970 Ref kártya tulaj vagyok.
Melyik drájvert használjátok win 10 alatt ?
Ventillátor szabályozára melyik programot használjam ?
Opensuse alatt szintén ez a kérdés.
Bioshock 2 kidob egy kicsi játék után . Steam-en vett hivatalos verzió.
I5 760 elég neki ?Aki tud tippeket megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Köszi a válaszokat. A kérdés a Bioshock 2. Kinek van ugyanilyen kidobós problémája ? Más OS is volt alatta. EU-n 7,8,10. A probléma ugyanaz.
-
zso73
veterán
válasz turbokappa #22600 üzenetére
Nem. Steam-en vettem meg. Automatikusan frissíti magát, és minden jó. A másik gépem HD 5570-el rendesen viszi.
Mindegy,hogy win 10, vagy win 7, 8.1
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz turbokappa #22604 üzenetére
Nekem egy AMD 6970 ref karim van. Én is kerestem hozzá vezérlőt, ami rendesen szabályozza a ventillátorokat. Trix, és az OC guru is viszi rendesen. Alapon tűzforróra melegedett játék alatt, de így jó.
Már két éve nyúzom, és minden ok vele.És van egy 5770-em is.
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
AMD 6970 em van. cserélném hasonló teljesítményű Nvidia kártyára. Linux miatt. Keress privátban.
-
zso73
veterán
AMD / AMD 6970 Gyári bios van valakinek ? A techpowerup oldalán az enyém van. Többet meg nem találtam.
Sajnos a gyári bios eléggé melegen járatja a kártyát. A Trix programmal jól szabályozható. Biosból szeretném, mert Linux alatt nincs megoldás a ventilátor szabályozásra.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Ez volt nálam is a probléma. Nekem egy linux guru megcsinálta. Glakkeclock progival irt egy szkriptet. Az ki tudja olvasni a kártyát. Sajnos a szkript elszállt a rendszeremmel együtt. Hiába telepítettem fel a Raedon drájvert linux alá. A windózos ventillátor szabályózós rész nincs benne. Overdrive rész nincs....
Én vettem egy Nvidia kártyát. Teljesítmény maradt, hang nincs, és 100 % driver támogatottság van. Amúgy is sok játékom nem támogatta a 6970-et. ( Metro 2033, Prototype...) Igy érett a váltás. XT 750 TI lett belőle.. De az 1050 is elérhető..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest