Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolikaE46
senior tag
Helló! Én a sapphire-t ajánlanám, mert azok egyenlőre stabilabbak ha jól tudom. Ne feledd, hogy a régi tégla hűtéssel vedd, ne a vaporos-al. Annyi a hátránya a sapphirnak, hogy csak 2év garit kapsz rá, de gyenlőre úgy tűnik az a legstabilabb és utána az asus! Legalább is a kommentekből ítélve. Szóljon aki másképp gondolja ez csak az Én véleményem!
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Hát az lehet, hogy barkácsolással felmegy rá, csak ahogy néztem a teszteket, ha egy max 70 watt tdp-s kártyát tart 45 fok környékén, akkor ez a hűtő biztos, hogy sovány lesz még a nem moddolt 6950-eshez is
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Minek kéne másik hűtő ha tuningolod? A gyári simán elviszi ha húzod max hangosabb lesz.
Legjobb vétel akkor is egy moddolható ref verzió.
Meg amit pug is ír megnézném az S1 hogy viszi el arról nem beszélve hogy ahhoz igencsak jól szellőző ház kell pláne így nyár közeledtével.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Az a hűtő tökéletes volt úgy 110W TDP-ig... kb a 88GT meg a HD 4850,jó hogy nem már egy VF900-at akarsz rátenni...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest