Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Azért most annak tudatában hogy 6990 után elvileg lesz egy kis pihi VGA-k terén lehetne istenigazából egy normális CPU-VGA párválasztó!!
Next PC Upgrade: 2022
-
-
TTomax
félisten
Hát ez az... cf-be kicsit drágább az 580-nál de szépen leveri azt... Persze ha stabil...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Valaki próbálta már innen az unlockos dolgot?
Csak mert motoszkál a fejemben hogy cserélem az 5850-et, és most nagyker nettó. áron eltudnám hozni a 6950-et, szal nem is kellene sokat rádobnom, és ezzel a feloldós dologgal meg még szimpatikusabb lenne a dolog.
Mondjuk megmondom az igazat hogy eddig nem akartam ilyen hamar cserélni, csak most, hogy láttam a hírt így most a hangok elkezdtek a fejemben suttogni[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Drizzt
nagyúr
Emlékszem anno Radeon 9800 nem pro kártyámon nem sikerült a RAMokat stabilizálni a PRO órajelein. Felraktam a pro biosát, s láss csodát, mind a RAM, mind a GPU mentek simán baj nélkül magasabb órajeleken is.
Akkoriban az volt a megfejtése a dolognak, ha jól emlékszem, hogy a másik biossal lazább időzítésekkel ment a RAM, azért bírta a magasabb frekvenciát.
Egyébként ebben a tesztben: techpowerup, simán bőven felette bírta a moddolatlan 6950 a 6970 memória órajeleinek.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
jozsef m.
tag
a 2X6-tüs tápcsatlakozó hogy fogja ezt birni hosszabb távon?
-
rocket
nagyúr
válasz jozsef m. #209 üzenetére
Ha nem Furmarkkal jatszol 24/7 akkor nem lesz gond ebbol.
Sokkal nagyobb problema, hogy a memoriak tipusa nem egyforma a 2 kartyan, HD6950-en 5000mhz-es modulok vannak, a HD6970-en meg 5500mhz-es modulok. (a modulok mindket kartyan a hivatalos maximuman jarnak alapbol.)
Persze ez alapbol semmit nem jelent, HD5770-en is ezek a 5000mhz-es modulok voltak es nagy szamban mentek 1400+mhz-et minden fele trukk nelkul.1-2 het mulva majd kiderul mennyire birjak.
Az biztos a memoria savszelesseg az ami a legtobb pluszt adja teljesitmenyben, nem a shaderek es a GPU orajel, szoval kar lenne ott csuszna el a dolog, es lejebb kene venni a memoriak orajelet.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
mixi80
aktív tag
-
planbmokus
senior tag
[ Módosította: Ndruu ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
TTomax
félisten
Ohh látom már mi volt a gond... nincs AA meg 4XAF...
Szerk:
Igen valóban de egy 4XAA beleférne, meg a 16XAF azért alap mindenhol... mindjárt megnézem így ezzel ahogy te beállítottad,mit kap egy 580 alapon..[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz ->Raizen<- #225 üzenetére
6970-et 6970-re?Ez valami radeonos trükk?
-
planbmokus
senior tag
válasz ->Raizen<- #227 üzenetére
Még egyenlőre tartózkodom az ötlettől, de majd lehet idővel változik a véleményem!
/A zöldfülűekkel meg ne foglalkozz....
[ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
TTomax
félisten
válasz planbmokus #228 üzenetére
Én vagyok a zöldfülű?Rám gondoltál?Hülyézz le nyugodtan mert más mellényomott a hozzászólásnak,persze...
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
"Zöld"-fülű....
Mi sem megyünk a ti topicotokba segget rázni...Még mindig fenntartom az álláspontomat, ha majd kipróbáltál egy db 69xx-et is, akkor gyere nyugodtan, addig meg csókolgasd a GTX580-at (mintha mr Furkót hallanám: -fúúú, de jóóó vagy!).
-
TTomax
félisten
válasz planbmokus #230 üzenetére
Mi?Meg Ti?Mint az oviban?Szaladok vásárolni,hogy engedélyem legyen... Gyere nyugodtan az 580 topicba,hátha ragad rád valami kultúra a koszon kívül "Furkó-testvér".
-
LackoMester
addikt
Megkérnék mindenkit, ez Nem az a hely ahol divat az egymás szidása. Esetleg gondotok van egymással beszéljétek meg privát üzenet formájába. Köszönöm.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LackoMester
addikt
Az én tesztem pedig itt.
Nagyon pariban van a 2 kártya.[link]
TTomax
Esetleg egy screenshot nemártana.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz LackoMester #235 üzenetére
Igen eléggé,az árak is pont ugyanott vannak,micsoda véletlen, nem én készítettem a tesztet,sajnos nem tudok csak 580-ról screen-t készíteni.Tomic kérte a topicban csak gondolom még rá se nézett.Az 580 ennél 20%-al erősebb.
-
Def26
félisten
válasz planbmokus #230 üzenetére
Hát azért anno amikor megjelent a 480/470 elég sok ati rajongót olvastam az nv topikban, hogy ilyen meg olyan szar a kártya. Ugyanaz ment ott mint ami most itt. Nem lett egy nagy durranás az új ati sorozat és ezt most az nv -s arcok dörgölik az ati -s emberkék orra alá.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
LackoMester
addikt
Na az a 20% a HB -ban lehet. Mondjuk, h. játéka válogassa.
Tény, h. gyorsabb a legtöbb játékban, na meg ugye drágább is.
Nekem bőven elég a 6970-es sebessége.Def26 mindenki önmagát minősíti a buta beszólásaival. Egyébként semmi baj az új 69xx sorozattal. A 6970-es pariban van a GTX570-el, a 6950 a GTX 470-el majd a GTX 560 lesz egy érdekes párharc. A GTX 580 az más kategória, elég h. ha csak az árát nézzük
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Nem unalmas már ez ?
Egy árban vannak az 570el. Teljesítményben is szinte egyformák.Még nv topicban is elismerték.
Mit akarsz még?
Aki kicsit nagyobb teljesítményre vágyik az átlagtól annak tökéletes választás az 570vagy 6870 karik.
Mindenki el tudja dönteni merre húz a szíve, ill mi a fontosabb neki. -
MODERÁTOR
Az AMD vs NVidia vitát itt és most be is lehet fejezni. Aki nem a témához kapcsolódó, flamet keltő off hozzászólást ír, az pihenni fog. Különösen vonatkozik ez TTomax-ra. Ha nem tetszik a kártya, akkor ne látogasd a topikot. Fáradj át a saját kártyád topikjába.
Harrrr!!!!
-
->Raizen<-
veterán
válasz planbmokus #228 üzenetére
Én is úgy voltam vele mikor megvettem az 5850 1 gb karimat még tavaly hogy nem piszkálom de 2 hét után meg akartam nézni mi a vége és egy unlockos biost felflasheltem rá. 950˛/ 4800 volt a vége nem bántam meg a buherálást. Minden esetre én majd várom a moddolós eredményeidet is addig is figyelem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest