Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latsza
aktív tag
Meddig kell megadni a választ, hogy valaki eszik-e a 3 menü valamelyike közül, vagy ott helyben dönti el, hogy mit fogyaszt?
-
VoDaFoNe
aktív tag
hmm nov 17? megpróbáljuk! kedvesebb időpont ugyanis nekem 11-én versenyem lesz thom-mal együtt szal ünnepelüüünk! XD majd még kiderül h el tudunk-e menni de reménykedek!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Loretto
veterán
válasz Quentin Ruby #257 üzenetére
Nem a korai időpont a zavaró, hanem, hogy Pécsről mennék, de még eléggé ingatag lábakon áll a dolog.
Soirée...
-
Quentin Ruby
senior tag
Lista a linken az eddig menüre feliratkozók nevével.
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
burgatshow
veterán
Nincs kedvem végigolvasni a topicot, valaki megmondaná, hogy miért változott az időpont? Elméletileg még ez is jó, de nem tudom, hogy a negyed éves ZH-im, pontosan mikorra esnek...
-
Hujikolp
őstag
válasz burgatshow #260 üzenetére
izb, köszönöm, hogy felírtál, és h lett 4-es menü is
biliárd, rex, darts vagy egyéb lesz majd? (még nemvoltam ott) -
Winner_hun
titán
válasz Quentin Ruby #259 üzenetére
4-es menüt és nicknév módosítást kérnék
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Quentin Ruby
senior tag
-
Thrawn
félisten
Szeretnék feliratkozni egy 4-es menüvel!
Mikor lesz számlaszám amire be lehet fizetni?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Szabesz
őstag
Egy 3-as menü rendel
¯\_(ツ)_/¯
-
Quentin Ruby
senior tag
ok frissült a lista
[link]CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
KrAt
veterán
Jelentkezem egy 1-es menüvel (és nem vagyok vegetáriánus )
-
addikt
Láttom frissült az étlap. Ezennel módosítást szeretnék kérelmezni. Szerény személyem jobban örülne egy sajos-sonkás pulykamellenek krumplival és tartár mártással. (Legjobban mondjuk más típusú mellenek örülnék, de ez nem olyan buli. )
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
tkazmer
addikt
válasz Quentin Ruby #271 üzenetére
Ebben a rios5-ben neked is van jogod módosítani hszeket?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
dbius
veterán
Nekem a 2-es menü szimpatikus
-
djtoomi
addikt
válasz burgatshow #260 üzenetére
Azért mert akkor televolt a hely.Szombaton nem hiszem hogy elssz ZH.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Quentin Ruby #276 üzenetére
Amugy kérhetek még egy o betűt a nevembe a listán és kis d-t?
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
dbius
veterán
válasz Quentin Ruby #276 üzenetére
-
djtoomi
addikt
válasz Quentin Ruby #279 üzenetére
Köszike!
-
Quentin Ruby
senior tag
mindenki hozzon még1 embert, még nem vagyunk elegen
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
djtoomi
addikt
válasz Quentin Ruby #281 üzenetére
Aláirásba betettem,sztem mindenki tegyen igy!
-
Frenky87
aktív tag
Hm... mennék én is... de nem ismerek senkit sajnos legalábbis személyesen nem
///
-
Necc
addikt
válasz Quentin Ruby #285 üzenetére
Hehe grafiqs-t még nem is láttam napszemüveg nélkül
(Nemá winner nem vótá ott? Mivótveled ember? )
Még nem tudom, hogy megyek-e, jó lenneYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
tomazin
veterán
válasz Hujikolp #261 üzenetére
Biliárd,rex,drats nincs!Van egy csocsó jól eldugva,amit ha jól tudom senki sem keresett meg.
Köszönöm nem tudom kinek,h előre felírt.
De azért morci vok,h nem tudja kitalálni,h mit ennék.(egy db 4est)
Aki eljön az rendeljen kaját,mert az ezelőtti bulin én valaki másnak a kajáját ettem,aki nem jött el,és tök ratyi lett volna ott ülni magamban,és nézni,h mindenki kajál,én meg nem.So ha pösti vagy akkó is egyé!!! -
P00By
nagyúr
wehé személyesen nem ismerek senkit..lehet el kellene mennem...
-
Hujikolp
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz Quentin Ruby #297 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy with tartár vagy ohne tartár
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Trak
addikt
Na, eljött a pillanat, lehet, hogy benézek én is
Vehetitek fenyegetésnek is.Majd végigolvasom valamikor a topikot, hogy mik a teendőim, mert csak átfutottam, láttam, hogy utalni kell, meg ki tudja még mit...
tildy: utólag Boldog Szülinapot nekünk (okt. 2.)! Nem volt meg még a netem az új lakásban, nem voltam gépnél
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
(Kolombusz)
veterán
Sajnos nem tudok menni.
16-án este lesz a szalagavatóm és utána ugye a buli, ami miatt igencsak másnapos leszek.
De jó szórakozást nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest