Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
itt pókerezel részegen, te rohadék. te szemétláda, te mocsok állat, inkább igyáááááá
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
Speed(R), te mocskos állat, elittad minden pézed, pedig nem is vettél egeret sem! winner, te meg kicsinyítsd le az orrod! vedd ki a szilikont belőle!
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Foglalt név
addikt
Ja.
Hazaértem bla-bla, kösz a szervezést bla-bla, csöpp-csöpp, jó, hogy találkozhattam veletek bla-bla, nyál.A lényeg, hogy legközelebb vagy hozzon vlki nutellát a palacsintához, vagy legalább szóljon, hogy nem lesz és akkor odafelé beugrom egy boltba.
Egyébként éppen a szekszen jár az eszem
u.i.: frankó a kábel
Mi ez? Opel-bound? Olyan, mint a szobatársaknál ahogy összehangolódik a menstruáció?
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Na szintén hazaértem, thx to all
-
dokar
addikt
így most bekapcsoltam az esküvő után a telefont, aztán kaptam egy sms áradatot. köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
extra - SEXRay
-
Kidus
őstag
Kepeket!!!
Assuming Control
-
Wolverine
félisten
Célunkat elértük akkor a jelek szerint...
szerk: Kidus, biztos? Némelyiktől a gyerekek megállnának a fejlődésben... (Vodáért kicsit aggódom is )
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ngabor2
nagyúr
hazaértünk. bővebben pár óra múlva.
-
Winner_hun
titán
Hazaértünk mi is, képeket mindjárt feltolom valahova (Kidus jó hogy beírtál, valami külföldi gyors szolgáltató kell, extra.hu-ra ment volna amúgy)
250 MB, kis időbe beletelik, mire felmennek. De előtte válogatok, lesz, ami nem kell, vagy rosszul sikerült
Hmm meg azt hiszem a képek méretét a felére csökkentem, úgy még gyorsabb lesz[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Thrawn
félisten
Először is köszönöm izb-nek a szervezést! Köszönöm szalontainak a VGA-t , a vonaljegyet és az aggódást hogy eltalálok-e a déli pu-ig (eltaláltam ), Oly-nak az akciós lemezeket, Xpod-nak a vadászatot, ngabor-nak a "sietséget" és a palacsintát amiből végül nem fogyasztottam, Vaskéznek a szomjoltókat és a welcome drinket, minden játékostársnak a pókerpartyt legfőképpen az osztónak, azoknak akik hajnalban még nyakukba vették Pestet és mindenki másnak aki eljött!
Ennek ellenére kicsit felemás szájízzel gondolok vissza a talira és tudom ezzel nem vagyok egyedül. Aki végig ott volt az tudja miért...
Még van vagy egy órám vonatindulásig meg kb 200 km utazás. Aki alszik annak szép álmokat, aki úton van annak meg kitartásDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Winner_hun
titán
Na topik végére értem, röviden és tömören: mindenkinek kösz mindent
A képek feltöltése folyamatban van, én délig (vagy tovább) alszok egyet.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Oly
őstag
Te hogy értél hamarabb haza,m int én!?!?!
Megint jó volt skacok...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Itthon => csicsika. Kösz skacok/csajok, majd később bővebben
Jó utat Qka és Waskés meg mindenkinek aki még zötykölődikJóccakát.
-
bolondember
MODERÁTOR
a felemás érzést nem értem (mivel newbie vagyok/voltam, nincsen tapasztalatom)...
A "vadászat" jó vicces volt, az istennek sem értettem egy jó darabig miről van szó...
képeket este tolom picasa-ra (mert ugye, itt dolgozok - és a nem megfelelő kommunikációnak köszönhetően az EGÉSZ 6 szintes épületben egyedül vagyok), és egyúttal este vhogy izb is megkapja a képeket...
ui.: remélem VoDaFoNe-nak sikerült Fn és szerénységem megrázó, ártó és egyébként se semmi társaságát kiheverni.. Ha nem, akkor viszont megállt a fejlődésben...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Thrawn
félisten
Thx! Még kb másfél óra és hazaérek. Kár hogy nem látjátok a Balatont valami hihetetlen szép kék színe van. Errefelé esett némi hó is.
Ps: mielőtt valaki félreértené, a jelenlévőkkel semmi bajom, soha rosszabb társaságotDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #1020 üzenetére
Nem Timbuktuba csak a Balcsi nyugati csücskében. A déli parton még most is esik.
Loretto: csak kérdezni akartam merre kell menni a keletihez úgy tuti a délinél lyukadok ki A bokád miatt részvétem meg amúgy is, kár hogy nem tudtál feljönni...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
Én is hazaértem , na nem most, hanem valamikor hajnali egy környékén.
A "vadászat " miatt kicsit sokat beszéltem, nagyon megeredt a nyelvem, de remélem inkább vicces voltam, mint gonoszmanóVodafone nagyon aranyos, és kedves, szimpi volt, kíváncsian várom mi a véleménye a két félnótásról, akik folyamatosan oltották
Remélem ngabor palacsintája is elfogyott végül, finom volt, de én már egytől is belaktam, valószínűleg a sörös tésztája miattPóker hogy alakult végül?
Ja és köszönjük annak a pár házigazdának és moderátornak, aki megjelent
A kaja isteni volt, igaz a végét alig bírtam már megenni, mert már teli voltam tőle . A tányéromat teljesen befedte a hús Szupi volt. Köszönjük izb."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz bolondember #1018 üzenetére
Először is Jó Reggelt!
Hallod te jézus bolond vagy Nagyon jó volt a tali pénzért se hagynám ki a következőt mert mostmár nagyából tudom melyik avi mögött ki rejtőzik jóvolt
Tildy: wááá dejóó köszönöööm amúgy télleg nagy jó volt a buli tökre élveztem igaz a kocsiban hazafele már majdnem aludtam de félig figyeltem is
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
tbs
addikt
Az egyik 1/2nótásét felelősséget bírok vállalni... Voda elsősorban lefáradtnak tűnt... Gondolom az éjszakai defragmentálás után jobban lesz.
Neked meg télleg kinyílt a lepénylesőd...
#1025: Hát... öööö... Az se volt rossz (meglepődtem, komolyan ), de ugye a súlyosabb benyomások maradnak meg az emberben...
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz bolondember #1029 üzenetére
lebuktam a fraaannc
nah én mentem játszani majd még jök páóóó
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ngabor2
nagyúr
no, a topik kiemelését levettem, a címet felesleges megváltoztatni, mivel lehet jól is érteni.
köszönöm én is izb-nek a szervezés, mindenkinek a jelenlétet és a söröket. az utolsót már alig bírtam meginni. jó volt ismerős és új arciokat látni.remélem lesz jövőre is hasonló.
-
tildy
nagyúr
válasz VoDaFoNe #1028 üzenetére
Remélem nem haragszol meg, de arcodban van egy kis fiatal Britney Spearses beütés
bolondember: de azt jól adta
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
7
addikt
Felemás szájíz: Hánytatok?
-
Thrawn
félisten
Hazaértem végre
Most nem tudom eldönteni, hogy ledőljek-e vagy semyetike: nem tudok róla, hogy bárki is eljutott volna addig a szintig
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #1035 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
nem vagy Te épület, h ledőlj, de azért pihizz egy kicsit mindenképpen...
azért, mert Te nem tudsz róla, h valaki szineset ásított, az nem azt jelenti, h nem törpént meg!
@tildy: nem is tudtam, h VoDi ilyen cuccokaban pózol - de ezek a képek olyan profinak tűnnek...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #1042 üzenetére
No akkor helyesbítek, én nem. Szóval dőljek le pihizni azt mondod? Nem is tudom, majd alszok még rá egyet
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #1044 üzenetére
Legyen.
Bár úgy tudom te már friss és üde vagyDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
szélerőmű
tag
Üdv mindenkinek!
Amikor beléptem, megszeppentem, nem gondoltam, ilyen jó kis buli lesz. Köszönet izb-nek a szervezésért, ngabor2-nek egyre sorvadó szerves kémiai ismeteim tágítását Megjegyeztem, legközelebb vacsi után félórával nem szabad nagy slukkot szippantani abból, amit feltűnően kicsi üvegben poénból az ember orra alá tolnak
Most pedig vinyó, ram ki, motyó összepakol és irány Debrecen, majd hétfőn haza.Remélem a következő pesti talin is ott tudok lenni
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
válasz bolondember #1047 üzenetére
Hirdessek eredményt a ki tud nagyobbat mondani versenyben vagy még mindig duzzadtok a tesztoszterontól, amit muszáj levezetni? Mert, ha életveszélyt okozó helyzetbe kerülnétek miatta, akkor nyugodtan mocskoljátok még tele a topik-ot, senki nem venné a lelkére, ha ezen múlna a piti, alsóbbrendű, semmitérő életetek
-
Quentin Ruby
senior tag
Mindenkinek tiszteletem! Remélem mindenki legalább ugyanolyan jól érezte magát mint én
A buli háromnegyed részénél megtörtént pizza eset egy kicsit kizökkentett ebből a "jó érzésből" de miután leléptünk a helyről, és összecsomiztam a 45cm-es pizzámat, már nem is volt akkora nagy gond ez a pizza történet.Remélem van róla kép..email címemre jöhet minden képi anyag ha van
izbsystem [kukac] gmail.com[ Szerkesztve ]
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest