Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz Quentin Ruby #1 üzenetére
Én is én is, lehet kérni a 3as menüt, de tartárral? Nov 17 egyelőre jónak tűnik.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Quentin Ruby #297 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy with tartár vagy ohne tartár
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Hujikolp #301 üzenetére
Direkt írtam váltott angol/német nyelven
Trak neked is
Azon gondolkodtam, annyi október másodikai gyerek van, nem lehet véletlen Aztán visszaszámoltam kilenc hónapot (dec 31)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Quentin Ruby #496 üzenetére
Meddig lehet utalni? Csak mert neem 12en van fizu
Más: parci nem tudom jött volna -é , de most olvasom, hogy amcsiban van, szóval ne számítsunk rá"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Baszsus msot utalok
Ugye nem késő még?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Quentin Ruby #687 üzenetére
Remélem holnapra megérkezik. Nem szeretnék lemradni
-
-
tildy
nagyúr
Na te gyerek arra a jégerre nagyon vigyázzál ám LEgalábbis arra, hogy nekem pár csepp csurranjon belőle
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Van itthon:
-fehéráfonya
-vörösáfonya
-kékáfonya
-szamóca
lekvárom. Melyikből vigyek a palacsintához? Tényleg , palacsintát hol esszük?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Én is hazaértem , na nem most, hanem valamikor hajnali egy környékén.
A "vadászat " miatt kicsit sokat beszéltem, nagyon megeredt a nyelvem, de remélem inkább vicces voltam, mint gonoszmanóVodafone nagyon aranyos, és kedves, szimpi volt, kíváncsian várom mi a véleménye a két félnótásról, akik folyamatosan oltották
Remélem ngabor palacsintája is elfogyott végül, finom volt, de én már egytől is belaktam, valószínűleg a sörös tésztája miattPóker hogy alakult végül?
Ja és köszönjük annak a pár házigazdának és moderátornak, aki megjelent
A kaja isteni volt, igaz a végét alig bírtam már megenni, mert már teli voltam tőle . A tányéromat teljesen befedte a hús Szupi volt. Köszönjük izb."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz VoDaFoNe #1028 üzenetére
Remélem nem haragszol meg, de arcodban van egy kis fiatal Britney Spearses beütés
bolondember: de azt jól adta
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #1035 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz VoDaFoNe #1091 üzenetére
Finomnak épp finom, de jobban járt volna a díszes társaság, ha az itthon lévő fél dobozt üvegbe töltöm át
Baromira szégyellem, főleg hogy a bekészített eperlekvár is itthon maradt...
A ramról nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #1173 üzenetére
Most latom te rafael vagy?
A raffaello a kedvenc edessegem"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom. Volt régebben ugye donpepés buli is, és mindig megvolt a fogyasztás, átlagban 2000 Ft/fő. Nomost itt a kaja is kapásból 1200 körül volt, sőt szerintem mindenki fizetett vagy legalább egy ezrest . Nomindegy. Ez van.
-
tildy
nagyúr
Erről egy nagyon csúnya ph-talis történet jut eszembe (konrétan kiraktak minket kb. , pedig semmi durvát nem csináltunk), nodemindegy.
-
tildy
nagyúr
Összeszedtem egy hozzászólásba:
Bolondember képei a taliról
Izb oldalán szintén ph talis képek
Foglalt névtől Pár kép
t|-|om! képei
Winner-hun féle jó nagyadag kép"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz burgatshow #1223 üzenetére
Szerintem az a fogyasztás megvolt mindenki részéről , főleg ha a kaját is belevesszük
Én sem értem a dolgot, no de mindegy. Ezen kár utólag problémázni."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest