Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Oly, neje és jómagam ~7 óra tájban érkezünk.
Same rules apply!
-
-
Latsza
aktív tag
Jóreggelt!
Pipámat nem viszem, haveromnál maradt, viszont ngabor, viszek neked olyan fekete dobozos dohányt, nem felejtettem el! -
ngabor2
nagyúr
aki tud, egy s-video-rca átalakítót, vagy valami hasonlót hozzon már. a lényeg, hogy csak s-video tvout van a notin, ha ki akarjuk tenni tévére, akkor ahoz kell valami.
-
Hujikolp
őstag
1 óra múlva indulok, érkezés 6 környékén.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ebben a percben indulok (ha megtalálom a cipőmet ). Yeeháá
-
tomazin
veterán
Mikortól lesz kajcsi?
-
addikt
Üdv
Kb 6-ra ort vagyok.
Hujjikop sajna nem tudok neked semmit vinni, mivel őseim úgy döntöttek, sokkal jobban fel lehet használni a cuccost melegedésre.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Overlocker
veterán
A fene úgy néz ki szemben bezárt a profi, valahol máshol kell töltelék után nézni..
-
Quentin Ruby
senior tag
Induljon a banzai!
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Ragadozó
Ármester
Lekvárt hozzom, hátha palacsintázunk...
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
Overlocker
veterán
indulok mindjárt..
-
föccer
nagyúr
No. Még hazaugrom, némi egészségügyi ücsörgésre, de amint végeztem indulok a tett helyszínére.
Üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Finwe
őstag
-
tomazin
veterán
valaki nézett már ki 0-24es pizzériát,ami szállít oda?Nehogy éhenhaljunk az éccaka folyamán (tudom a sörben sok a tápanyag,de azért mégis)
-
törölt tag
lassan indulok én is
-
tomazin
veterán
na kilőttek végre
-
Quentin Ruby
senior tag
Na vagyunk már egypáran a helyszínen.
-bolondember
-Foglalt név
-föccer
-KrenAteszCAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Wolverine
félisten
Későn ugyan, de indulok
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Sajnálom, de nem tudok menni a gyermek belázasodott és azért bármennyire is szerettem volna elmenni a fontossági sorrendet be kell tartani.
Legközelebb biztos ott leszek:-)Renault power
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz Quentin Ruby #989 üzenetére
Báttyó sem jön sajna most beszéltem vele
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
The Butcher
tag
válasz Quentin Ruby #990 üzenetére
Sorry mindenkitől sajnos én sem tudok menni, vmi hasonló vírus mint amit fentebb említettek. Jó bulizást!!
-
zsiga667
addikt
Na ha minden jól megy 5 perc múlva indulok, remélem odatalálok.
-
szélerőmű
tag
Nagyon felborult délután a menetrend, örülük ha 9-re beesek.
-
Overlocker
veterán
huu, szerencsésen hazaértem..pont elértem az utolsó metrót és buszt is
Köszönöm hogy ottlehettem (kár hogy tovább nem maradhattam..) izb-nek, aki remekül megszervezte a bulit, ngabor2-nak aki remek palacsintát készített, tildynek aki tekerte és még sorolhatnám...Jó volt új embereket látni! Remek este (volt)!
Jah, és elektromos gőzmodony-nyal fogok legközelebb menni!
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
Én is hazaértem, buszom lekéstem, kulcsom nem volt.
midnent megoldottam: Szent imretérröl Taxi 2000Ft, aztán pedig hugom szobájának ablakát ismerve bejutottam... szerencsére. De nagy melo volt, már 007es ügynök is lehetnék.A buli jovolt, THX minden szervezőnek meg aki jelenlétével emelte az est fényét, vagy mit szokás mondani.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bolondember
MODERÁTOR
én is hazaértem épségebn (szépségben nem, de a remény hal meg utoljára ), izb-nek köcce a szervezést, többieknek a megjelnést!
thx 2 all
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tbs
addikt
Jó vót. Thom bagázs + Voda épségben hazaért. (Voda! Fagyi! ) Én szintúgy.
Yetikének kösz a kellemes agytornát (höhö... ), NG2-nek a palikat (sajnálom, hogy nem jelentkezett italáért ), EQMonty-nak a fejfájáscsillapítást, Bolondkollégának a létét és a fényképezőt, Tildynek a... öööö... dekoltázst... Stb...
Thx IZB.
-
Latsza
aktív tag
válasz Overlocker #994 üzenetére
Első PH talim volt ez, nem sikerült teljesen feloldódnom, de azért voltak arcok akikkel elhumorizáltuk az időt.
Én is szeretném megköszönni a szervezést, a társaságot, és a palacsintátLegközelebb jegyet váltok az indukciós vonatodra Overlocker, biztos nagyon hasznos jármű
TexT-BoY: ezekszerint hazaértél egyben, szörnyűséges lett volna egy kisvárost végigsétálnod az éccaka.
A szarvasvadászat is egy unikum volt
THX!
UI: Megy még a buli?
-
7
addikt
ng2 elírta Overlocker nevét, manuálisan kellett kijavítani. Elvette az értékes időt a Hujikolp ellen vívott hősies amőbacsatától.
Bár a négyzetrácsos lap annyira leszögezett, hogy csak egy szűk körrel kommunikáltam, azért jó volt, danke!
Kár, hogy a kockabas csak kétszemélyes akció volt végül...
Köszönöm a játékokat tbs-nek, tildynek, Xpodnak, Winnernek, Heminek és Huji bácsinak!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest