Hirdetés
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
válasz neduddki #700 üzenetére
imádom amikor választékosan fogalmazol.
a viharmadár még gázos volt, de a palo lista szerint már egy szinten volt az aktuális p4gyel. igaz, nem volt benne hővédelem. csak az alaplapban.
(nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem nekem már 99-ben olyan mobom volt, amiben volt figyelmeztető hangjelzés vagy lekapcsolás 60/65/70/75 celsius fokoknál. de ezt mindig be lehet dobni intel fronton. mert az amd felrobban. ) -
TrollBalint
addikt
-
TrollBalint
addikt
Mondd meg neki Engusz!! Figyellek
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
engusz
veterán
válasz TrollBalint #704 üzenetére
Néha olyan evidens dolgokat nem említ meg, hogy az valami félelmetes. A másik véglet pedig az, mikor pontatlanul beszél vagy éppen oltári nagy hülyeséget mond.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
sebela
aktív tag
Engusz légyszi mond el,hogy chaten melyik szobába kell belépni...
(a fix.tvs oldalon belépek a chatbe és ott a fix.tv nevű szobába...érdekelne hol lehet kérdezni Venditől...)
Vagy Te mIRC-el nyomod?
[Szerkesztve]Ha követnélek egészen hazáig, megtartanál?
-
engusz
veterán
válasz TrollBalint #708 üzenetére
Én is veszem felfele, remélem jó lesz. Eddig 55 Mb és 26 perc.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz TrollBalint #711 üzenetére
Jaja. Durván 100 Mb lett.
-
engusz
veterán
válasz TrollBalint #713 üzenetére
Most regisztráltam. Lassan megy is felfelé...
Pontosabban előbb jó volna tudni, hogy ez ütközik-e valamilyen szerzői jogokba?Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Árpi bá
aktív tag
Nem lehetne nekik felajánlani, hogy tesztek előtt inkább érdeklődjenek nálunk?
Elvileg tudják előre, milyen hw-t fognak boncolni.
Cserébe egy PH-logo a képernyőre...
Mi is jól járunk, de legfőképp a nézök!Mielőtt megszólalsz, gondold végig szebb e mint a csend, amit megtörsz vele....
-
pweisz
senior tag
válasz TrollBalint #717 üzenetére
Lehet majd elkérem ha arra járók.
-
-
gro0ms
aktív tag
Hmmm... és ha kényszerítenénk arra (rábeszélés eszközével) hogy tedd fel?
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
TrollBalint
addikt
ez kb olyan, mint amikor a Z+ videói voltak fent neten (nem tudom annak mi lett a végeredménye mondjuk...) Mivel amit felvettél, azon ott van a logo, hogy fix.tv És nem az van, hogy úgyanazt a müsort probálod meg más néven sugározni, vagy felhasználni.
Bár ha lenne itt köztünk egy jogász, az lenne a legjobb...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sequator
senior tag
válasz TrollBalint #726 üzenetére
jogász ugyan nem vagyok, de valamelyik korábbi szerzői jogos topicban azt mondták, hogy TVből felvehetsz bármit, mondjuk arra nem emlékszem, h a felvett anyagot közzéteheted-e.
Sautiasequator
-
rvs
aktív tag
van egy olyan érzésem, hogy az anaqer engusz én trió most nagy népszerűségnek örvend odaát.
-
fekusz
csendes tag
Nem tartom rossz 5letnek. Miértne mehetnének tesztek a Prohardware - vel közösen.
Ha a teszt írója válallja a nyilvánosságot akkor be is jöhet, én ennek örülnék a legjobban.
Választ itt is lehet, de ha pozitiv akkor mindenképpen mailban is a fekusz@fix.tv-re
és ha nem válaszolok 2napon belül akkor újra mert napi több 100 jön + spamek!
csokoladé
F.F.
-
steveetm
őstag
Hali!
Nem tudtam még végigolvasni a topicot, szal bocs ha már volt, de a vidkártyás teszt akkor megvan valahol online?
Ha nincs:
fekusz, nem tennétek ki valahova?
Ha nem:
Bemennék egy kaziva/ cd-vel és kiirnátok/másolnátok.
Ha nem:
Mond jobbat
Üdv.: steveetm -
parandroid
félisten
válasz pyrannha #739 üzenetére
Prohardware-vel - ez egyébként így még akkor is helytelen lenne, ha esetleg ez lenne az oldal neve. ezt legfeljebb úgy tudnád felolvasni, hogy prohardvarével, aminek aztán végképp nincs semmi értelme. a teljes hasonulást figyelembe véve azt kellett volna írni, hogy Prohardware-rel.
amúgy is rengeteg helyesírási hibát láttam a fix.tv fórumán és nem a ph!-s hozzászólásokban... érettségi alapkövetelmény a casting-nél?
na, most tehetek ide jó sok szmájlit, hogy ne sértsek vérig mindenkit és lássátok, hogy csak kötözködök.
ui: bár a vége akár építő kritika is lehetne.I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sequator
senior tag
sztem nem kellene kötözködni, jobb lenne barátságosan viselkedni a vendéggel. ne legyünk már olyan stílusúak mint szalu és al bundy volt a fix.tv fórumán.
Sautiasequator
-
TrollBalint
addikt
Bazz, én csak most vettem észre, milyen w-ről is megy vita...
Ebből kellett ekkora vitát csinálni? Ha visszaolvasunk elég sok baki van másfelé is Amúgy meg ahogy egy ismerősőm mondaná: A chat egy kötetlen beszélgetés, és nem fontos, hogy nyelvtanilag helyes legyen, mert nem aza cél. Pusztán az, hogy a másik megértse mit akarunk mondani...
Szerintem a fórum is valahol ilyen...
Időközben beszélgettem karesszal, és mondta, hogy ma élő adás lesz, csak azt nem, hogy mikor, remélem nem bánja, hogy ezt elmondtam..https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
parandroid
félisten
válasz TrollBalint #746 üzenetére
persze, de valahol azért fontos az, hogy valamennyire helyesen nyilvánulj meg, akármilyen területen. így kelted kultúrember benyomását.
sequator: mondtam, hogy nem akarok kötözködni, csináltam is sok szmájlit yól. tudom, hogy nem csak a fix tv-sek problémája a helyesírás, itt a ph!-n is rengeteg hibát lehetne (sőt, lehet is) találni - szerencsére csak a fórumban, cikkekben nemigen, pedig van számítástechnikai híroldalon is szomorú ellenpélda, hadd ne mondjak nevet. nem is az elgépelésekről, félreütésekről beszélek, hanem amikor valaki rendszeresen rosszul ír valamit és nem mókából. ami pedig valóban építő kritika lehet: ha egy fórumon egy internetes, nyomtatott vagy akár televíziós média képviseletében nyilatkozok meg, akkor különösen oda kell figyelni arra, hogy mit írok, mind tartalmilag, mind stilisztikailag, mind helyesírást tekintve. písz.I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
TrollBalint
addikt
válasz parandroid #747 üzenetére
Hogy érted a helyest? Mert én úgy, hogy a másik fél megértse. Ezalatt azt értem, hogy lehet röviditani, meg máshogy irni, helyesen helytelenül (pl. x-szel helyettesitenia ksz-eket) Mert ettől még megértjük egymást Viszont egy komolyabb cikkben, vagy hivatalos helyen, ez tényleg nem megengedett...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
parandroid
félisten
válasz TrollBalint #748 üzenetére
úgy értem a helyest, hogy durva nyelvtani hibákat nem vétve.
természetesen toleráns vagyok, mindenki hibázhat, de néha nagyon fel tudom húzni magam, amikor az érthetőséget is nehezíti egy-egy szarvashiba. nyilván mindenkinek más a tűréshatára. pár perce például láttam egy ''games-t keresek'' topicot. ez mondjuk nem helyesírási hiba, de engem roppantul zavar. nem szabadna így keverni az angol többesszámot a magyar toldalékokkal. de ez már nagyon off, jobb példát meg most úgysem találnék. és semmi kedvem bekopizni és kijavítgatni a fix.tv-s fórum hozzászólásait.I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Shodan
addikt
Gratulálok! Vitatkozzatok hogy sima v vagy w, ez aztán színvonalas.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest