Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
FoxPost-al szeretnék csomagot küldeni, csak simán, semmi utánvét, stb.. Be regisztráltam magam a FoxPost oldalán, hogy majd kérjek egy kódot, hogy ne ott az automatánál kelljen majd bíbelődni.
Nos, viszont meg akadtam.Ide most nekem a lakcímem kell, vagy ahol fel fogom adni a csomagot?
Illetve, ugye vannak a csomag méretek.. XS-S-M-L-stb.. Teszem fel, én az S-est szeretném, aminek a mérete : 12 cm x 36 cm x 62 cm ---> ennyit ír az oldalon. Ilyenkor lehet ennél kisebb a csomag? ( PL : 10x25x40 )
Ha mindent ki választottam, akkor csak simán oda megyek az automatához, majd ott a kódot be ütöm és ennyi? A csomagra írjak rá valamit?
Köszönöm.
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Van 2 eladó dolgom Jofogason. Egy horgász szék és egy horgász tálca. Mind a 2 külön van hirdetve, egy embernek kell mind a 2. Olvastam, hogy Utánvéttel csak Jofogas GLSel szabad küldeni. Nos, hogy csináljam? Életembe nem küldtem még így..
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Jofogás FoxPost-ról van valami vélemény, infomáció? Utánvéttel küldeném a terméket, mennyi lehet az utánvét kezelés díja? Esetleg ha nem veszi át a vevő, akkor ugyan úgy mint a GLS, ingyen vissza hozza?
Köszi
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Lehet nem ide illő...
Van itthon egy LCD monitorom. Feleslegessé vált, így el akarom adni. Viszont, jelenlegi helyzetben a személyes találkozásokat kerülöm, mind a család , barátokkal, így úgymond ismeretlennel is fogom. Így a monitort,ha találok rá vevőt, fel adom postán vagy FoxPost-al. Viszont, sajnos nem tudom, hogy lehetne be csomagolni, doboza már nincs meg. Erre van valamilyen doboz, amit tudok rá venni, vagy hogy lehetne ezt megoldani?
Tippeket, ötleteket elfogadok.
Ha nem ide illő, akkor elnézést kérek!
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
FoxPostal akarok csomagot küldeni. Most a kupon miatt a FoxPost oldaláról akarok, eddig a vaterafutárral küldtem.
Nem utánvétes lenne a csomag. Akkor nem kell beírni az utánvét összegét? Illetve, ha rossz méretet választok ki, akkor tudok még a helyszínen ugyan úgy változtatni?Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
válasz anonymus89 #9931 üzenetére
Szia, köszi, sikerült. Remélem minden okés vele. Fel is adtam már, annyi, hogy amit itthon ki választottam méretet , S-es, azt végül XS-be tettem. Remélem ez nem gond.
Köszi a segítséget!
Mindig Vaterafutáron intézem, csak most a kupon miatt a honlapjukon csináltam. Ugyan az mondjuk szerintem
Utánvét esetén mennyit számolnak fel? Tehát mondjuk 8.000 Ft, amit fizetni kell, mennyit számolnak fel e miatt?
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kicsit aggódom.
Tegnap adtam fel 2 csomagot FoxPostal, ugyan azon a helyen, 3 perces eltéréssel. Ma is adtam fel 1 csomagot, szintén ugyan ott.
Viszont..
Előbb néztem a FoxPost oldalán, hogy mi van a csomagokkal , hát kicsit aggódok. A tegnapi feladott csomagok közül csak az egyiket vitte el ma a futár az automatából, illetve azt, amit ma adtam fel.
Tehát a raktárukba a tegnapiak közül az egyik érkezett csak be, illetve a mai. Ez mitől van?
A három csomag közül 1 XS-es, a másik 2 pedig S-es méret. A 2 S-es ment el, az XS-es maradt...Amelyiket nem vitték el, az volt tegnap a legelső csomag, ami be raktam az automatába.Máskor fogják elvinni, vagy valami gond lehet?
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Ma adtam fel csomagot FoxPostal. Mikor megrendeltem a FoxPost oldalán a nyitó kódot, én ott az L méretet válaszottam ki . Viszont, mikor feladtam ugye megint kelett választani, akkor meg az XL méretet. Lesz ebből gond, vagy nem? Nyílván, ugyan annyiba kerül.
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Postán / futárral szeretnék küldeni 4 db autógumit ( 205/55 R16 ) . Körülbellül mennyire jönnék ki, illetve melyik futárszolgálattal tudom ezt elküldetni? Elég sok mindent küldtem már, viszont ilyet még nem. Esetleg ebben valaki tud segíteni? Minden segítséget elfogadok, fontos!
Köszönöm
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Autógumit akarok küldeni a FürgeFutár.hu-n keresztül. Kettő darab csomag lenne, már be is vannak csomagolva.
Hogyan adjam meg a csomag szélesség , hosszúság és magasságát? Magasság megvan, az oké, szélesség , hosszúság az szinte ugyan az, attól függ honnan nézzük, mert ugye kör alakú . Illetve az baj, ha a súlyhoz többet írok be és a méretekhez is? Súlyhoz kicsivel többet, max 1 kg-val, méretekhez meg olyan 3-4 cm kb. GLS-el küldeném, csomagpontra. Ezért nem akad meg a depóban? Soha nem küldtem még velük. Gondolom, ha kicsivel több nem számít, csak fordítva ( Én pl megadok 12 kg-t , de a csomag valójában 15 kg.. )Gergő
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
- Ryzen 7 1700
- SENCOR SHA 8400WH légtisztító (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest