Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOnizer
tag
Arról tud valaki infót hogy mikor érkezhet PS5 készlet Magyarországra? Novemberben rendeltem Alzánál egy digitalt, de semmi infó, hiába kérdeztem az ügyfélszolgálatot, mindig ugyanazt az általános dumát bemásolják. Megrendeléseket legutóbb kb egy hónapja odaírták, hogy várható: 2021.05.04., természetesen nem jött semmi, mikor rákérdeztem csak annyit mondtak, hogy nem tudják mikor jön.
Alá bizony
-
iOnizer
tag
Most komolyan ez a problémája néhány embernek, hogy megkérdeztem, hogy nálam a témában informáltabb emberek tudnak e valamit erről?
Ne haragudjatok, de nem ezzel kelek-fekszem, hogy azt bújom honnan vehetnék konzolt. Halvány gőzöm Nem volt anno novemberben, hogy ennyire gáz lesz a helyzet. Pont azért rendeltem digitalt, mert úgy voltam vele hogy a legtöbb embernek a lemezes kell majd, nekem meg amúgy se volt legalább 10 éve lemez a kezemben. Xbox One X-et váltanám le vele, de akkor úgy néz ki még várnom kell.
Akik érdemben válaszoltak azoknak nagyon köszönöm a segítséget!Alá bizony
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest