Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #81687 üzenetére
Egy notebook előtt, tapasztalat hiányában aztán biztos objektíven meg tudod ezt ítélni…
Sokkal jobb a parchelt és PS5 kiadásokkal játszani egy címet, mint PS4-en és ezt a topik 99%-a meg is erősíti neked rajtam kívül.
Mondom, ki kéne próbálni és nem tapasztalat nélkül flamelni.Bocsi, ha nyers vagyok…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #81690 üzenetére
Nem csak a grafika van.
-framerate, frametime magasabb/stabilabb
-válaszidő alacsonyabb
-játékok betöltése, nincs textúra pop-in
-a controller zseniális, Ghost of Tsushima alatt is, de amíg nem próbálod, nem fogod érteni, hogy milyen
-a gép csendes, fényév különbségek vannak pozitív irányba a Pro-hoz képest.
-WiFi-n a letöltés nagyon gyors, itt is fényév különbségek vannak pozitív irányba.
Nagyon is kellett már ez az új gen. A másik oldalon az XOX-XSX váltást kissebbnek érzem, mert ott már az XOX se volt gáz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #81697 üzenetére
Ez így van, nincs tapasztalatuk. Nem élték meg a váltást se.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mi ki is vittük a Life is Strange True Colors-t asszonnyal, szóval ez gyors volt, 1 napja jelent meg, de mindketten imádjuk a szériát és keményen rá is függtünk, ahogy várható volt a korábbi részek alapján.
Én játszottam, ő nézte. Igazából ugyanúgy a hatása alá lehet kerülni, mint az első rész vagy a BtS-nél, szóval akiknek az tetszett, azoknak ezt is ajánlom.
Várjuk a szeptember 30-át a DLC miatt.
Elsőre meg is lett a platina, mert ha rendesen szétnézel, akkor ugyanúgy megtalálható minden. Hossza kb. az első részével megegyező.Deck Nine jó munkát végzett, nekem a BtS is nagy kedvencem, nálam már ott bizonyítottak, szóval ugyanolyan jók, mint a Dontnod.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #81861 üzenetére
Nekem nincs szükségem a több tárhelyre, az új trófea lista (kinézet) miatt várom nagyon…
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ProEvoFan #82249 üzenetére
Erősen kétlem, hogy pl. a HFW-et kiadnák ilyen hamar nekik is, szerintem minimum a 3 év konzol exklúzívitás. God of War-t is talán az új rész előtt tudom elképzelni.
Aztán mondjuk mindegy egyébként, a PC-t egyre többen hagyják ott a hardverárak miatt.
A jövőre megjelenő videókártyák még a mostaniaktól is drágábbak lesznek valószínüleg, gyorsak lesznek, de fél millió lesz a kezdő, aztán egész 2 millióig szerintem simán elmennek majd, bányától függően...Szerk.: A Ratchetet meg a GT7-et se tudom elképzelni. Előbbit főleg nem, minimum gépigénynek kéne az m.2.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz kecsu10 #82265 üzenetére
Én pár éve megrühelltem a PC-n játszást, aztán rájöttem, hogy ki kell kapcsolni az fps számlálót, meg az összes monitoring infót a sarokból.
Na azóta szeretek megint PC-n játszani.
De konzolon még jobb amúgy, egyrészt a nagy TV miatt, másrészt a controller miatt. Meg az ökoszisztéma is jobb.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Az nVidia a bányászat miatt keresi szarrá magát.
A Steam alapján a játékosok 70-80%-a potato-n játszik, vagy notebookon, de abból se az erősre kell gondolni. 1060, 2060, 1650, 1660(Ti, Super) és ezekből van a legtöbb.
Ezektől meg a mostani konzolok sokkal jobb élményt nyújtanak, én meg sem értem a potato gamereket... még olcsóbb is a mostani konzol generáció és fényévekkel erősebb is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Szerintem a topik 99%-a egyetért velem abban, hogy a mobil gaming egy rakás sz@r.
Tartalmilag meg a játékok minőségét is figyelembe véve.
Biztos, hogy hatalmas pénz van benne, ezt nem is tagadom, meg van rá kereslet, én csak azt látom, hogy nagy az emberek igénytelensége... ha csak ilyen játékok lennének, már rég kerestem volna más hobbit.
A mikrotranzakció mennyiségről nem is beszélek inkább...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz balazs025 #82654 üzenetére
Különben a GTA III, Vice City és San Andreas triónak kevés lenne egy remaster, ezek borzasztó öreg játékok, a GTA III azt hiszem kereken 20 éves.
Érdemes nézni ezekről gameplayt, a játékmenet, az animációk mind nagyon gagyik mai szemmel.
Remake kéne, ha már megcsinálják, de nekem nem hiányzik, inkább egy új rész kellene már.Az Elder Scrolls és a Grand Theft Auto franchise képtelen megújulni... egyszerűen nem akarják elengedni a 10 meg 8 éves elődöket...
A like-dislike arány tökéletesen tükrözi az emberek véleményét. A Skyrimre is már csak azt tudnék adni, ideje lenne elengedni mindkettőt...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz dollarZ18 #85366 üzenetére
Terhelésfüggő, PS5 játék alatt nagyobb a terhelés, ezáltal a fogyasztás és ezért hangosabb. Sok gép csinálja, majdnem az összes, minden ismerősömnek van CW-je, nekem is, inkább a hangerőben van különbség. Az enyém relatíve halk.
Nem fogják cserélni, de ha cserélnék is, ugyanúgy CW-s lenne az új is. Max hangosabb vagy halkabb.
Ha egyszer lesz egy valós új revízió a gépből, mondjuk 6N vagy 5N-es SoC-vel, remélem többek közt ezzel is csinálnak valamit, mert arra egyből cserélnék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Hiába 2010-es cím, jó ez az Alan Wake még.
Cutscene-ek mai szemmel persze nagyon gagyinak hatnak, de a gameplay és atmoszféra elviszi a hátán még.
Hiába játszottam ki annó, a történetből nem sokra emlékszem, szóval így nekem érdekes a történet ismét.
Érdemes megvenni annak, aki gondolkozik rajt, csak 11 éves játék, nem szabad elfelejteni. Azt hiszem 20€, annyit megér.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz WhiteWalker #85412 üzenetére
Egy Allied Assault Remake-nek de tudnék örülni.
Meg az első kettőnek, ami PS1-re jött ki annó.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Willhunting #86996 üzenetére
Attól függ mekkora remake, mennyi mindenhez nyúlnak hozzá.
Amúgy a Kotor Remake-nek örülök, mert 18 éves cím és egy legenda, de új játékokat is csinálhatnának, mert kezdem unni a sok Remastert meg Remaster Remakeje leakeket…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ha maradnak ilyen árak, mint most, tartósan, akkor a PC gaming úgyis lejtmenetbe kapcsol vagy már kapcsolt is.
Annyiba kerül egy jobb PC, mint egy 77”-es OLED + PS5, de alig nyújt többet. Ráadásul várhatsz 4-5 évet egy-egy jobb PS “exklúzív” címre… plus hozzáteszem, hogy az emberek 90%-nak nincs is ennyi pénze rá, tehát eleve csak gyengébbet engedhet meg magának.
Multizni meg nem lehet a sok szoftveres csaló miatt.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Blaze_ #87013 üzenetére
Aki eddig nem vett konzolt, ezután sem fog.
Általában azzal érvelnek ezek az emberek, hogy nem tudják a controllert megszokni.Ráasásul idén nagyon rossz PC gamernek lenni, ez jövőre sem fog változni, ettől még mindig lesznek olyanok, akik akkor se váltanak.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Mephike #87014 üzenetére
Nincsenek is sokan, legalábbis az a réteg, amelyik komolyabban AAA-s fogyasztó.
Ebből gondolom és tudnék még sok példát hozni:
The PC version of Horizon Zero Dawn sold 716,000 copies digitally during its release month, representing a strong start for PlayStation’s platform debut. [link]
PS4, 2017: Horizon Zero Dawn sales top 2.6M units in under two weeks [link]
Tehát ha a GoW-ból pl. elment 10 millió konzol példány eddig, akkor a PC-sből maximum ennek 1/4-e várható, vagy ennyi se. Ilyen árak mellett lehet az 1/5 vagy 1/6 lesz lassan reálisabb. Én se értek egyet a Sony PC stratégiájával, inkább mennének rá a 200 millió eladott gépre generációváltás idejére…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nem is nyújt, annyi, hogy magasabb felbontáson is mehet a 60 fps feletti érték, ennyivel nyújt többet. Hogy ez megér-e 2000€-s VGA-t mindenki döntse el maga. (nem)
opr: Én úgy gondolom, hogy aki akart, már vett konzolt, vagy minimum kipróbálta. Csak az a réteg nem tartotta meg, aki controller ellenes. Elég csak a prohardvert olvasgatni, én ezt szűrtem le.
Én úgy gondolom rossz ez a stratégia, a Microsoft ugyanezt csinálta, az eredmény meg egy gyenge One generáció lett, mert kannibalizálta a PC.
Most annyi a különbség, hogy a hardverárak 3x, 4x-ese a korábbiakhoz képest, meg minden késve jön, de szerintem ugyanazt a hibát elkövetik. Egyetlen szerencséjük, hogy most minden írtó drága a bánya miatt meg a hiány is rátesz persze. Már CPU-n is bányásznak, annak is fut fel az ára épp…[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz kecsu10 #87023 üzenetére
Ha lenne natív PS5 változat, ugyanúgy nézne ki.
Csak nem kell hozzá a 2500-3000€ videokártya, csak a 400-500€ konzol.
Itt csúszik el a high-end PC, mert ezért a pénzért valamiben sokkal többet kéne adnia. (nem nyújt, sőt)8K-ra natívan meg egy 3090 is alkalmatlan, kivéve ha 30Hz kijelző van mellette… 77”-88”-ra közelre még kellhet is ekkora felbontás, amúgy monitorra szerintem vakítás a 8K eleve.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz hackeeeee #87079 üzenetére
Én is most adtam el egy RTX-3080, 5800X, 32GB riget.
Mert jobban szeretek konzolon játszani, egyszerűen jobb az élmény.
Kényelmes kanapé, nagy kijelző, controller… (főleg ez a DS)
Egyszerűen 2021-ben úgy érzem ez a módja.Nekem nem váltott semmit, elrakom a pénzt, majd jó lesz valamire.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Ez az, hogy én is alig játszottam rajta, aztán 3100€ volt, forintban több 1 milliónál.
Eladtam.
Annyi, hogy a TV-t lecseréltem 55”-ről 65”-re.
77” volt a cél, csak nézegettük asszonnyal és arra jutottunk, hogy lakás cserével járna, mert túl nagy. Mármint túl közel lennénk ahhoz már, annyit nem ér.Akkor is cseréltem volna, ha megmarad a PC, független tőle.
De ezen a 65”-ön is hatalmas élmény játszani.
PC előtt 27” volt, gondolhatod… ezért se használtam igazán.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Lehetni lehetett volna, csak kell egér meg billentyűzet, amivel egyáltalán elindítod a játékot.
Meg be kell jelentkezni Steamre, stb. nem megoldott a controller only navigálás.Egy letisztult nappaliba nem akarok egeret meg billentyűzetet látni az asztalon.
Meg nem is egy szobában voltak.
Nem kizárt, hogy egyszer ismét lesz, új generációs cuccokkal, de egyelőre most eléggé kiégtem belőle.Ilyen árak mellett én sokkal többre számítanék vagy vágynék. De az, hogy High helyett van Ultra, amit nagyítóval kell keresned különbségeket, ez nekem már kevés.
Ha nem nézel DF videókat akkor észre se veszed.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Pont ezért nem opció ez. A PC az PC, nem is való egy nappaliba. A másik, amit utáltam az a rengeteg virtuális bolt.
Nem akarok Epic Store tag lenni. Ezzel el is esek több címtől.
Nincs az, mint konzolon, hogy egy áruház van egy könyvtárral és az a tiéd.
Nem.
Van 4-5 áruház, mindegyik a saját játékaival, vagy amit az Epic behúz magának. Nem kell ez, nagyon nem tetszett.
Én a Steamet is utálom amúgy…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- VPN topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Spórolós topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest