Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze_
aktív tag
-
Blaze_
aktív tag
Ps+ collectiont adott valaki mostanában ps4-es acchoz? Én még nem csináltam ilyet a ps5-ömön, ez lenne az első és hallottam novemberben, hogy volt akit bannoltak miatta. Egy barátomnak most megcsinálnám, ha nem kell tartani a banntól.
-
Blaze_
aktív tag
Külföldi fórumokon ment a lelkesedés már hetek óta a Maneater miatt, hogy jön plusba, hát tegnap kipróbáltam és nem értem mire fel. Az irányítás béna, kb egy gombot kell nyomogatni mindig a támadáshoz, az ellenfelekben az egyetlen különbség a méretük. Fél óra után nem érzem magamban a késztetést, hogy folytatni kellene. Ez tényleg ennyi, vagy mit nem veszek észre?
-
Blaze_
aktív tag
válasz vonSux #43855 üzenetére
2021 is jól indul (azért megvárták a hírrel a karácsonyt, nehogy már ne legyenek meg az eladási számok, sőt szerintem nem is lesz hivatalos bejelentés megpróbálják majd elsunnyogni, bizonyos Samsung modelleknél is 2 éve várnak az eARC-ra abból se lesz már semmi)
[ Szerkesztve ]
-
Blaze_
aktív tag
válasz KKaresz45 #44598 üzenetére
A CE-108262-9 valami általánosabb hibaüzenet lehet.
Nekem még december elején jött elő egyetlen egyszer azóta nem. Indítottam egy letöltést és közben gyorsan többször váltottam a futó játék és a home screen között, az egyik váltásnál sötétség aztán hibaüzenet. Utána magához tért és közben a letöltés sem állt meg és a játék is folytatódott ahol abba maradt. Előtte pár perccel indítottam a PS-t szóval túlmelegedés biztos nem okozta. -
Blaze_
aktív tag
válasz ballazsozso #44795 üzenetére
Bárcsak így lenne, de meglepő hogy három hete még 18 milliót terveztek egész évre, most meg már áprilisig 12-őt...
-
Blaze_
aktív tag
Lehet valahogy törölni játékokat a psn profil alól?
Az ilyen véletlenül letöltött, meg egyszer kipróbált és 5 perc után törölt vackokat szeretném kitakarítani, hogy valamivel átláthatóbb legyen. -
Blaze_
aktív tag
"The PS5 version of Control Ultimate Edition is just 25 GB. In comparison, the Xbox version is 42 GB. That's nearly 75% bigger file size than the PS5 version."
Dolgozik a Kraken -
Blaze_
aktív tag
válasz stilo18 #50086 üzenetére
Ezt én is nézegettem annó, de a milyen tv-t vegyek topicban lebeszéltek róla, hogy európába nem 10 bites panellal hozzák és nem olyan jó (amerikában H9G néven fut jobb panellel):
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/3cc9124c26
Úgyhogy nekem is XH90 lett emiatt. -
Blaze_
aktív tag
Webshopban vásároltam két digitális feltöltő kártyát playstation store-hoz. Másnapra emailben meg is jöttek a kódok az egyiket hozzá is adta a walletemhez, de a másikra azt írja, hogy már korábban fel lett használva. Lehet ilyenkor valamit csinálni vagy így jártam és többet ne rendeljek a helyről?
-
Blaze_
aktív tag
November óta folyamatosan ez van, kéthetente jönnek az új emberek és megmondják a tutit, hogy a Sony még nem akarta kiadni a PS5-öt. Közben meg ott volt day1 egy MM és egy DeS. Melyik másik konzol rajtjánál voltak igazi nextgen címek? Arról nem is beszélve, hogy a Sony előbb elkészült a fejlesztői környezettel mint az MS...
-
Blaze_
aktív tag
Ha épp olyan kedvem van elő szoktam venni egy-egy órára ps5-ön is. Az irányítás meglepően jó azoknál a skilleknél amiket én használok, nem tudom minden esetben igaz-e. Töltési idők nem vészesek. A játék maga jól futna, de az always online miatt és a pc-s verzióhoz hasonlóan botrányos netes kód következtében vannak zavaró lagok időnként. Wifin lóg a ps5, de nem hinném hogy nálam van a gond, mert más játéknál nem tapasztalok ilyet.
Nem nagyon van alternatíva konzolon (diablo 3at erre már nem veszem meg, majd talán a 2 remastert) úgyhogy azért tudom ajánlani.
Egyébként meg free, töltsd le és próbáld ki :)[ Szerkesztve ]
-
Blaze_
aktív tag
Meghozzák a kommentek az ember kedvét a returnalhoz. Ha nekem az enter the gungeon első boss-ai is komoly kihívást jelentenek akkor felejtsem el, vagy annyira nem vészes?
-
Blaze_
aktív tag
válasz ImACeltic #69402 üzenetére
A legbosszantóbb a sok crossgen címben hogy a játékmenet tervezésénél nem tudják rendesen kihasználni az ssd-t. Nézhetjük majd megint többszázszor hogy a karakter szűk helyeken préseli át magát, várja hogy felhuzzák valahova, vagy tartja a csapóajtót, követ, bármit hogy átmásszon alatta a másik. Ahelyett amit a ratchetben látni.
-
Blaze_
aktív tag
válasz hadam98 #71123 üzenetére
Nekem az előző konzol generáció a PS3 után teljesen kimaradt. PC-ről jövök, megnéztem tavaly szeptemberben hogy melyik oldal mit adna nekem végignéztem a GP-t és a plus collectiönt és teljesen egyértelmű volt hogy melyik gépet vegyem, itt sokkal több olyan játék volt amit még nem játszottam és érdekelt. A Sony oldal még jelenleg is sokkal többet ad nekem. Ha egy év múlva úgy látom hogy kifutott a dolog és az MS kínálata tényleg jó lett akkor veszek egy boxot is, még mindig olcsóbb mint PC-t fejleszteni, de jelenleg még egyáltalán nem érzem úgyhogy szükségem lenne rá.
-
Blaze_
aktív tag
válasz totalwarrior #72880 üzenetére
Nem ezeknél van, hogy nem érdemes megvenni, mert Európába rosszabb panellal hozzák mint USÁba? (Mondjuk a listán szereplőket még valószínűleg így is veri)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Opel topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest