Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz simonjoe #219344 üzenetére
Csak van aki azt irta, hogy a CD tar gombra jon elo a kavel, mert hasonlot lattam alin. Van aki meg megint mast mondott. a kabelnel maradnek, ugyis csak en hasznalom, valahol kivezetem kozepen es kesz is vagyok. Koszi a segitseget!
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Adott ez a fabia 6y2. Ma megfott a motor, a kis ventilator nem kapcsolt be. Amugy a masikat sosem lattam dolgozni, csak a kicsit. A kicsi ugy szorul, mint a hetszentseg. Viszont ebben mi a hierarhia? A nagy ventilator lenne a fo, es mi dolga a kicsinek? Mert a kicsivel tok faszan operalt az auto, igy azt ki is cserelem.
-
tasiadam
veterán
kibányásztam a ventiket. A fő venti cikkszáma 6Q0 959 455 K, de ebből létezik L N és J is. Nekem csak és kizárólag 1 fajta jó? Vagy cserélhetőek?
-
tasiadam
veterán
válasz daniel2121 #219491 üzenetére
Holnap kap 2 zsir ujat, mert ledaralta a tekercselet, ahogy lattam/hallottam. Szet sem szedtem inkabb. Csak az egyiknek lattam a szamat, a masiknak nem... Meg annyi sincs rajta, hany wattos
-
tasiadam
veterán
válasz tasiadam #219486 üzenetére
20e ft volt a 2 ventilator. Meg beszereltem 1 ora alatt. Olcson megusztuk.
Amugy nem kulon kulon kene mukodnie, hanem mindig egyszerre? Klimara mind a 2 bekapcsolt. Meleg motornal alapjaraton melegitettem meg picit, mind a 2 bekapcsolt. Nem erdekel kulonosebben, hogy miert, csak megerteni akarom a mukodeset, hogy ha gaz van, idoben eszrevegyem
-
tasiadam
veterán
Mi ment a mőrnökök fejében, amikor megtervezték a fábia benya motorjait, megcsinálták, hogy am tökre könnyen szerelhető legyen, de miheztartás végett hőpajzsot és egy klímacsövet odaraktak a fesszabályozó mellé, hogy a generátor kiszerelése nélkül esélyed se legyen kicserélni a fesszabot?
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Udv
Lenne egy kerdesem a regi skodakkal kapcsolatban:
Adott az elso genes fóbia, amire tegnap felkerult egy hasznalt, am egesz jo profilu es puha teli gumi az elso kerekekre. Gondoltam, ures az ut, megtapostam a feket 60-rol, es be is blokkolt a kerek, majd vagy a tapadas jott vissza, vagy az ABS kapcsolt be, de a nyikorgas megszunt. No, a kerdesem: kene legyen a muszerfalon ABS visszajelzo lampanak, hogy epp mukodik, vagy barmi? Nemreg neztuk a random 4 massalhangzos karakter nevu muszerrel az autot, es nem volt benne ilyen mechanikai hiba (csak a hangszorokra hisztizik, es a tpomatra, ami amugy mukodik )Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
A dq250 az nem az a valto, amit meg a turbos K20 hondak ala is teszik, olyan robosztus es jo? Nyilvan a DSG a kuplungot es a szoftvertol fugg, milyen, de minden elsokerekes autoba berakjak ahova csak lehet. O az FWD autok 8HO valtoja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest