Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Tölthető: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Agostino
addikt
Rózsaszín Pitbull-t még tényleg nem hozta fel senki, vagy csak átsiklott esetleg felettük a szemem? Szerintem belefér még ide.
''...a nóta a mezőgazdasági munkák veszélyességére figyelmeztet...''hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
anulu
félisten
válasz Agostino #103 üzenetére
''közelít a tél, deres a határ
valaki egy zetorban keservesen ordibál
segítség, segítség, gyorsan siessenek
beszorultam egy zetorba, az Isten b@ssz@ meg!''
Pitbull rlz! utoljára jórégen láttam őket (még a Kés, villa, anál album megjelenése előtt sokkal), azóta vhogy kimaradtak az életemből.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
asszem ez az a topic, ahonnan nem hiányozhatok
mostanában kevesebb punk/punk-rock-ot hallgatok, de időnként jólesik berakni pl egy 193-as cella vagy PICS@ albumot Prosecturáról nem is beszélve"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
isapeti
aktív tag
Na szasztok tezsvérek!
Franya mennyi punkercsóka van itt!
Jómagam ''részirül'' szintén megvolt a Green Day és Offspring féle téma régebben, de nekem az abszolút punk favorit a Bad Religion. Sokkal jobban bejön, mert a szövegvilága is igencsak ottvan.
Hardcore -punk témában feltétlenül meghallgatandó a Death By Stereo nev? banda, fôleg az elsô, If looks could kill... c. albumuk, eccer?en zseniális.
Ezeket csipázom még: AFI, Pennywise, NOFX, Craig's Brother, MxPx, Vision... meg egy rakás HC zenét. Ha minden jól megy, pár napon belül meglesz otthonra a net, majd linkelgetek nektek jófajtákat..."Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
Agostino
addikt
Komolyan mondom mingyá behalok. Nagyon el lehetek maradva Prosectura téren, mert én csak most fedeztem őket magamnak, és egészen eddig abba a langymeleg hitben voltam, hogy ez is egy mostani band. Nahh így omlik össze egy szépen felépített világocska
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
anulu
félisten
válasz Agostino #107 üzenetére
változó rendszerességgel, de ~6éve járok Prosectura koncertekre
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
TitiRii
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #109 üzenetére
aszem beszélnünk kéne privátban
Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #109 üzenetére
Nekem olyan 8-10
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tierbatyo
senior tag
Rózsaszín Pitbull? Csak én nem láttam megemlítve?
Take a look to the sky just before you die
-
TitiRii
senior tag
elvileg felvettelek de ne vagy sehol sem(7es beta massanger imád engem szivatni)
szal plz kéretik engem felvenni akkro a listára
(dilikutya is megtehetné)Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
[lAyCsI]
addikt
Yellowcard-ot ismeritek?
Kellemesen dallamos California punk-ot nyomnak, nekem bejön-= No way back from Here =-
-
-
TitiRii
senior tag
baze
dilikutya demojában benne van az eurotip zenéje
(Lustra - Scotty Doesn't Know)
[Szerkesztve]Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #72 üzenetére
Na, kritikus szemmel nézve a dolgokat
All American Rejects - Swing Swing ez inkább emocore, azt annyira nem szeretem
Allister - Scratch ez jó kis szám, poppunk, ahogy én szeretem
Fall Out Boy - Dead On Arrival ez se rossz, valamire hasonlít
Gob - Fed Up ez is jó
Green Day - American Idiot alap
Lit - Over My Head régóta ismerem, ez a szám különösen tetszik. Titan A.E. rulezz
Matchbook Romance - Stay Tonight ez is inkább emo
Meanwhile - Silence ez tetszik
Mest - Rooftops ez is
New Found Glory - Understatement ez is jó
Rise Against - Give It All abszolút jó kis nóta, szeretem, ez a legjobb/B]
Simple Plan - I'm Just a Kid őket nem szeretem, olyan Amerikai pités zene
Simple Plan - When I'm With You -||-
Supernem - K-k-k-kétszer no comment. ezt nem szeretem
The Get Up Kids - Action And Action ez sem rossz
The Starting Line - Saddest Girl Story ez is jó
The Ataris - In This Diary nemrossz, de a régebbi anyagaikat jobban szeretem
The Ataris - Take Me Back ez jobban tetszik
Összességében. Az emosabb számok nem tetszettek, azt a stílust nem igazán szeretem, meg a tinipunk (pl. Simple Plan) sem a szívem csücske, a többi viszont tetszett.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
anulu
félisten
Barackckckckcka jó, szeretem , HT-t is cicanaci annyira nem tetszik, de jópár sör után hallgatható, FRL alap
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Dilikutya
félisten
Az a film komoly nagyon És elég jó zenék is vannak benne. Plastic Bertrand rulez
''Scotty nem tudja,
hogy Fiona, és én...
...a furgonomban dugunk,
vasárnaponként.
Templomba kell mennem,
ezt hazudja neki,...
de ő előttem térdel,
vasárnaponként.''Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
anulu
félisten
válasz viharhozo #120 üzenetére
tudom, valóban kár értük
változnak az idők, és velük a zenéről alkotott elképzelések is. a múltkori Toy Dolls koncertet nagyon sajnálom, de mire észrevettem, már bőven nem lehetett jegyet kapni"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ReJim
őstag
válasz Dilikutya #96 üzenetére
majd erre még rákérdezek... szerintem meg valami köze van ....
egyébként a kedvenc számom tőlük az ''inside'' vagy mi... lévén hogy inszájdi, inszájdiznak...(lsd: adataim teljes név )
a szkinekről már nem először hallom ezt, jól tudom, hogy mi a helyzet mo-n!!!
erről volt vitám az egyik bakancsos topikban valakivel, aszem ő egy enyhén rassz gyerek volt... de már nem emlékszem...
antirasszok.... ojasmi vagyok én is??? a bomberen kint a s.h.a.r.p-os tűző, a kézgipszen ráfirkálva, meg pirossan áthuzott horogkereszt, no meg egy kis ''antinazi'' felirat.... de hát a külső úgysem lényeg.... a belső számít, nem az hogy hogyan öltözködik vki!!!
egyébként most turnézott a proszektúra, meg a konflikt! valaki volt valamelyik koncerten???
derkov bios-t ismeritek???
17 ??? igaz ez ska
meglepődtem, hogy ilyen sokan vagyunk....</end.?>
-
ReJim
őstag
van esetleg aki a punkportál vip ftp-jéről töltöget???
tudom a punkportál már szar, mint hallom, de néztem a kinyomtatott könyvtárlistát!! csak 150 oldal.. azon minden fent van... ami nincs azt meg majd felteszi vki!!
nos valaki???</end.?>
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #129 üzenetére
Simple Plannel és a hasonló zenekarokkal alapjában véve nincs semmi gondom, nem szeretem a zenéjüket. Nem csúfolásnak szántam, hogy tinipunk, de... fiatalok, nem annyira punkosak
Az emocore mint pl. a Matchbook Romance, ilyen középtempós, belassultabb punkrock. Hozzálállásában kevésbé, vagy egyáltalán nem punkos.
A fiatal bandákból hiányolok sokmindent, ami a régebb óta létezőknél megvan. Pl. ha erről az úgynevezett poppunkról van szó, a Descendents/ALL/Dag Nasty minőségét kevesen tudják produkálni. Ajánlom figyelmedbe ezeket, abszolút alapnak számítanak a műfajukban. Mondjuk ezek régóta, 15-20 éve léteznek. A fiatalabb bandák között is sokan vannak hasonlóan jók, inkább az elmúlt pár évben felbukkantak között találtam kevés nekem tetszőt. Jó mélyen, és alaposan belevetettem magam a punkzenébe, gyakorlatilag az összes korszak összes fontosabb zenekrától van a birtokomban valami, van rálátásom a dolgokra.
Na, már megérte a topikot nyitnod, ha kiderült az Over My Head titka Legelső mp3-aim egyike az a szám, anno 5 évvel ezelőttről
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dexter68
addikt
Én már öreg motoros vagyok punk ügyben.
83-ban döntöttem úgy, hogy mostantól nem leszek már rokkercsávó. Akkoriban hallgattam mindent, amire rámondták, hogy punk. Azóta persze letisztult és megmaradt nekem a Dead Kennedys, Sex Pistols és Nina Hagen.
A maiak közül meg psycho ezerrel: Batmobile, Nekromantix, és hogy legyen magyar is: Gorilla.
(Persze levezetésnek Stan Getz-et hallgatok, meg Gilberto-t de ez már másik topic lehetne)
Kocsiban persze nem merek ilyeneket hallgatni, mert agresszív leszek, mint az állat. 3 gyerekkel meg nem menjen már neki mindenkinek az emberArculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
ReJim
őstag
csak ''jóba''kell lenni a szerkesztőkkel aszem, és írni egy mail-t... de sajna még nekem sincs... igaz én sorra kapom az 5 cd-s ''oldszkúlos''(ez a válogatás neve ) mp3as cd-ket... ezt a nyam-nyam records adja ki... ő csinál kazetta digitalizást!! így olyanok kerülnek cd-re, netre, amiket máshogy nem hallanál, mert csak pár embernek van meg kazin, szar minőségben!!
</end.?>
-
isapeti
aktív tag
Sajna nem voltam ott, kicsit szégyellem magam, de nagyon z?rös volt az év vége melóügyileg...
Különben mit nem gondoltál volna? Nem nézted ki belôlem, hogy ilyen dolgokban mozgok? Ill. inkább mozogtam...
A Speak Up!-ot ismerted? Abban basszusgitároztam, de tavaly feloszlottunk.... Korábban United Side volt a neve, a volt énekesünk meg most a Liberal Youthban nyomja. Dosival (Derkovbois) meg nagy cimbik voltunk, ill. vagyunk is vmennyire, és együtt csináltunk egy fanzine-t Warning Again címmel, bár az jópár éve volt... te ismered a Death By Stereo-t"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
ReJim
őstag
akkor fogunk mi még találkozni... lévén hogy jópárszor jártam derkovbojszék próba ''termébe'' ha felépül a kezem, akkor nekiálhatok végre gitározni, és akkor már csak énekes, meg basszos kéne... asztán zugni a zolckúlos ólypank!
a peti bának a cimborája most szembesültem vele, hogy téged bezony szokott emlegetni egyébként meg müxik a teló! elöbb ízzitottam 2db cerka aksival.. angol a menüje</end.?>
-
divot
veterán
Exploited, Ramones, Dead Kennedys, New York Dolls, Sexpistols, na ezek a punkok.
-
ReJim
őstag
igaz, sajna most minden kis tizenéves p.0.cs aszt hiszi magáról, hogy ha a megnövesztett haját oldalt lenyíja, s meghagyja a tarajt, azt felzsselézve, és egy accélbetkósbakancsot, meg egy eggyüteses pólot felvesz, akkor ő lesz ajani, a nagy punk, aztán berugik kin ''pogo''zik a pcről menő gagyi divatzenére, s ő lesz a király.. de az hogy a ''kultúrál'' zenére, ami élő, arra nem jön el.. ő azért jön koncertre hgy kitünjön.. a haverok között a legnyagyobb legyen, mert persze berugik ez olyasmi mint a ''''pi csa-s pólós bnz!k!''''
az ilyennek nincs értelme.... de sajnos ezek vannak, és ezek mellet kell hogy éljünk... ez sznalmas....
[Szerkesztve]</end.?>
-
gregorik
senior tag
egy kérdés, mert érdekel: zenealbumokról legális 'biztonsági másolatot' írni?
-
anulu
félisten
TitiRii: mail ment!
-
anulu
félisten
punk zenéből hozzám a 'ploited áll a legközelebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest