Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A teljesség igénye nélkül. Nem mind poppunk, de nem is Exploited féle tarajosgőte
1208, 98 Mute, AFI, Aljas Kúszóbab, Alkaline Trio, ALL, Anti-Flag, Argies, Bad Religion, Bankrupt (HUN), Beatsteaks, Belvedere, Blink 182, Bombshell Rocks, Bouncing Souls, Bracket, Brigád (HUN), Class Assasins, Consumed, Dag Nasty, Descendents, Dickies, Dilinger Four, Donots, Down By Law, Enola Gay (HUN), Face To Face, Falcongate (HUN), Frenzal Rhomb, From First to Last, Glasseater, Goober Patrol, Good Riddance, Green Day, Guttermouth, H2o, Heideroosjes, Hi-Standard, Honeyball (HUN), Hot Water Music, Ignite, Jan feat U.D.S.S.R, Klamydia, Lagwagon, Less Than Jake, Lucky 7, Lustra, Macskanadrág, Mad Caddies, Me First and the Gimme Gimmies, Millencolin, Motion City Soundtrack, MxPx, Nerf Herder, No Fun At All, No Use For A Name, NOFX, Only Crime, Operation Ivy, Osker, Paranoia (HUN), Pennywise, Propagandhi, Pulley, Ramones, Rancid, Red Line Offside (HUN), Randy, Rise Against, Rosszcsont (HUN), Rufio, Screeching Weasel, Screw 32, Snuff, Soupshop, SPN-X, Squirtgun, Starting Line, Strung Out, Sugarcult, Sum 41, Swingin' Utters, Ten Foot Pole, The Apers, The Ataris, The Buttholes (HUN), The Deadbeats (HUN), The Distillers, The Fight, The Idoru (HUN), The Lawrence Arms, The Livin End, The Odorants, The Offspring, The Toy Dolls, The Vandals, Unwritten Law, Useless ID, WIZO, Zebrahead, Zero Down.... hirtelenjében csak ennyit tudtam összeszedniNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Valahol egészbiztos. Nekem se maguktól jöttek. Konkrét helyet nem tudok, van, ami még weblapokról került le... de rég is volt. Igen régóta nincsenek már ilyen mp3-as oldalak.
Évek óta gyűjtöm őket már. Illetve nem csak ezeket, sok más zenét is. Egyesek betegnek tartanak már miatta... tény, hogy ha behúznám mindet a winamp-bam a windows is összeomlanaNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #58 üzenetére
Link elmentve, felőlem akár törölhetik is a hsz-t mostmár
Ja, linkek:
Bővebben: link: itt az MP3 linken van pár jóság
Bővebben: link: itt pedig jobb oldalon fent a legördülőmenüben lehet a zenekarok közt navigálni, és baloldalon vannak letölthető számok.
Erről a két oldalról elég sokat össze lehet vadászni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #64 üzenetére
Nekem a hajnali linkkel is működik. Érdeklődve várom, hogy lejöjjön, vannak ismeretlen nevek a listán
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #72 üzenetére
Hallgatás alatt. 3. track, eddig nem rossz, tetszik. Elöljáróban annyit: Supernem az nem Nagyon nem szeretem, bár a lemezük utolsó száma tetszik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Még egyszer megkérdem. Mi köze a thrash metal-nak a punkhoz? Teljesen más kategória.
Tudom, hogy régen a punkok és szkinhead-ek együtt mulattak. ez egy egészen érdekes dolog, akár csak a rendszer hozzáállása. Anno volt egy cigánygyűlölős szám, ami nagy vihart kavart. Ezt a CPg-nek tulajdonították, holott egy náci zenekar követte el. A punkokat üldözték, bebörtönözték, de a náci zenekarok max egy ejnyebejnyével megúszták. A szkinhead szó értelmét pedig tisztázzuk. Maguk a szkinhead-ek sincsenek vele tisztában. Legalábbis nálunk, bár ez nem meglepő, mert a magyar, magát szkinheadnek valló mind rendkívül ostoba ember.
A szkinheadek szigorúan antirasszista csoportok. A bőrfejűség tény, valamint nem egy békés társaság, de nem rasszisták. Zenei megfelelőjük az oi!punk, streetpunk, kocsmai verekedéshez aláfestő zenének kiváló Akiket nálunk szkinheadeknek tartanak, valójában a boneheadek, ők azok a korlátolt, tapló, bunkó kopaszok, akik minden évben feljárnak a várba tüntetni, gyűlni... van szerencsém pár ilyen, magát kopasznak valló embert ismerni... volt egy iylen osztálytársam. Nagy kopaszság, SS embléma két oldalt borotválva, rossz társaság, miegymás. Fél év múlva kockás gatya, devergo pulcsi.... a többi sem sokkal jobb. Szolnokon lejártak ők is a rock klubba. Egyenesen szánalmasak voltak. Nagy magyarországot, erdélyt vissza, pusztuljon aki nem magyar, főleg a zsidók... miközben az egyiknek akkora orra volt, mint a Moun Everest, iszonyat szarul néztek ki a surranóba gyűrt gatyában, és mellesleg némelyikükkel mostanság a karácsonyi vásárban futottam össze újra, miközben valami szart árultak a pultnál... és ez igaz az összes többire. Műveltség nuku, mit akar az ilyen. Mivel különb ő? Egyáltalán nincs hasznára a társadalomnak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Kb. 40 perc, és tölthetitek: Bővebben: link
Tracklist:
Alkaline Trio - Warbrain
ALL - World's On Heroin
Anti-Flag - Spaz's House Destruction Party
Argies - La Espera
Bodyjar - Not the Same
Bombshell Rocks - The Will The Message
Descendents - Orginal Me
Donots - True Faith
Face To Face - I Want
Less Than Jake - Look What Happened
Lustra - Scotty Doesn't Know
SPN-X - Bravo Punk
Ten Foot Pole - This is but a Test
The Dwarves - Better Be Women
No Fun At All - Master Celebrator
No Use For A Name - Not Your Savior
Pulley - A Bad Reputation
The Vandals - 43210-1
Useless ID - Another Bad Taste
Lucky 7 - My Father's Son
Squirtgun - Social
Only Crime - Tenebrae
Good Riddance - Not With Him
Consumed - Heavy Metal Winner
Frenzal Rhomb - Had Enough
Snuff - Slipt
Zero Down - The Way It Is
Beatsteaks - Let Me In
Down By Law - Hit or Miss
Sugarcult - Daddy's Little Defect
Heideroosjes - We're All Fucked Up!Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Tölthető: Bővebben: link
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #109 üzenetére
Nekem olyan 8-10
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #72 üzenetére
Na, kritikus szemmel nézve a dolgokat
All American Rejects - Swing Swing ez inkább emocore, azt annyira nem szeretem
Allister - Scratch ez jó kis szám, poppunk, ahogy én szeretem
Fall Out Boy - Dead On Arrival ez se rossz, valamire hasonlít
Gob - Fed Up ez is jó
Green Day - American Idiot alap
Lit - Over My Head régóta ismerem, ez a szám különösen tetszik. Titan A.E. rulezz
Matchbook Romance - Stay Tonight ez is inkább emo
Meanwhile - Silence ez tetszik
Mest - Rooftops ez is
New Found Glory - Understatement ez is jó
Rise Against - Give It All abszolút jó kis nóta, szeretem, ez a legjobb/B]
Simple Plan - I'm Just a Kid őket nem szeretem, olyan Amerikai pités zene
Simple Plan - When I'm With You -||-
Supernem - K-k-k-kétszer no comment. ezt nem szeretem
The Get Up Kids - Action And Action ez sem rossz
The Starting Line - Saddest Girl Story ez is jó
The Ataris - In This Diary nemrossz, de a régebbi anyagaikat jobban szeretem
The Ataris - Take Me Back ez jobban tetszik
Összességében. Az emosabb számok nem tetszettek, azt a stílust nem igazán szeretem, meg a tinipunk (pl. Simple Plan) sem a szívem csücske, a többi viszont tetszett.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Az a film komoly nagyon És elég jó zenék is vannak benne. Plastic Bertrand rulez
''Scotty nem tudja,
hogy Fiona, és én...
...a furgonomban dugunk,
vasárnaponként.
Templomba kell mennem,
ezt hazudja neki,...
de ő előttem térdel,
vasárnaponként.''Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #129 üzenetére
Simple Plannel és a hasonló zenekarokkal alapjában véve nincs semmi gondom, nem szeretem a zenéjüket. Nem csúfolásnak szántam, hogy tinipunk, de... fiatalok, nem annyira punkosak
Az emocore mint pl. a Matchbook Romance, ilyen középtempós, belassultabb punkrock. Hozzálállásában kevésbé, vagy egyáltalán nem punkos.
A fiatal bandákból hiányolok sokmindent, ami a régebb óta létezőknél megvan. Pl. ha erről az úgynevezett poppunkról van szó, a Descendents/ALL/Dag Nasty minőségét kevesen tudják produkálni. Ajánlom figyelmedbe ezeket, abszolút alapnak számítanak a műfajukban. Mondjuk ezek régóta, 15-20 éve léteznek. A fiatalabb bandák között is sokan vannak hasonlóan jók, inkább az elmúlt pár évben felbukkantak között találtam kevés nekem tetszőt. Jó mélyen, és alaposan belevetettem magam a punkzenébe, gyakorlatilag az összes korszak összes fontosabb zenekrától van a birtokomban valami, van rálátásom a dolgokra.
Na, már megérte a topikot nyitnod, ha kiderült az Over My Head titka Legelső mp3-aim egyike az a szám, anno 5 évvel ezelőttről
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #137 üzenetére
Este nézek valamit Azt hiszem elég tisztességes listát össze tudok válogatni Nekem amugy nincsenek nagyon ilyen cuccaim.
És itt egy link mindenkinek: Bővebben: link. A közeljövőben megjelenő kiadványok listája. Érdemes rendszeresen nézni, hónapokkal előre mutatja, mi fog kijönni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Feltöltöttem még 1 kis kedvcsinálót: Bővebben: link
Az elsőt innen lehet elérni: Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #158 üzenetére
Az első kinek tetszett még?
A a második tracklist. Fogyasszátok egészséggel
Aljas Kúszóbab - Pina pina punci
Social Distortion - Reach for the Sky
1208 - Jimmy
AFI - Your Name Here
Bad Religion - Infected
Blink 182 - Dammit
Bouncing Souls - True Believers
Boy Sets Fire - Release the Dogs
Brigád - Punxerelem
Codename: Rocky - My Heart in Hand
Dag Nasty - Bottle This
Die Toten Hosen - Daydreaming
Dropkick Murphys - Walk Away
Enola Gay - Tedd az ajkad
Falcongate - Sun Of A Beach
Glasseater - Weekend Sellout
Hot Water Music - I Was on a Mountain
HétköznaPI CSAlódások - Punk Rock'n'Roll
Mad Caddies - Riot
Me First and the Gimme Gimmes - I Believe I Can Fly
Millencolin - Twenty Two
MxPx - Let It Happen
NOFX - Thank God It's Monday
Pennywise - Peaceful Day
Pulley - The Ocean Song
Ramones - Blitzkrieg Bop
Rancid - The Way I Feel About You
Roszcsont - Bezzeg a Kata
Skabba the Hut - Fat Guy on My Head
Strung Out - Cult Of The Subterranean
The Buttholes - Az élet napos oldaln
The Class Assassins - The Class Assassins
The Distillers - I Am A Revenant
The Lawrence Arms - Presenting
The Offspring - We Are One
The Toy Dolls - She'll Be Back With Keith Someday
U.K. Subs - SOHO
Wizo - Raum der Zeit
Zebrahead - Rescue Me
Swingin' Utters - Glad
Lagwagon - May 16
Bigwig - Sore Loser
Dynamite Boy - No Way Out
Junction 18 - Little Joey
Good Riddance - Remember When
[Szerkesztve]
-
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #137 üzenetére
Csemegézgess Van itt minden, bár ezeknek jó részét én sem ismerem, vagy csak 1-2 szám erejéig.
Meanwhile, The Mockers, Flam, Nem Mind-1 (HUN), Scorefor, Benton Falls, River City Rebels, This Beautiful Mess, The Appleseed Cast, G.a.s. Drummers, Satanic Surfers, Sick of Silence, Beezewax, Annabarbi (HUN), Groovie Ghoulies, Lewis, Hammerhai, The 27Red, Divit, Stavesacre, Anarotrafficanti, Mixtwitch, Graveyard at Maximum (HUN), Keserű giliszta (HUN), Avail (lülönösen ajánlott), Bad Astronaut, Red Animal War, Logh, Desert City Soundtrack, Staring Back, Over It, Brandtson, Queers, Darlington, Fabulous Disaster, Algorythms, The Take, Thinktank, Elliot, Snotty Cheekbones, The Mr. T Experience, On the Might of Princess, Slowride, The Joykiller, TSOL, Digger, Highschool Dropout, Huntingtons, Stinking Polecats, Against Me!, Beyond 93, Brand New, Gimme5 (HUN), Side Effect, Tatu18 (HUN), Éhenkórászok (HUN), Team Rockit (HUN), Kollega és a káder (HUN), Tragic Vision, Burns Out Bright, A Small Victory, Park, Days Like These, Just Like Samira, Fun People, From First to Last, Tsunami Bomb, Social Distortion, Rentokill, Propagandhi, Superspy, Lock and Key, Atreyu, Bracket, Dynamite Boy, Glasseater, Junction 18, Knockout, Red Lights Flash, Stretch Arm Strong, Terrorgruppe, The Aquabats, Open Hand, Reel Big Fish, SR-71, The Break, Unfold, Venerea,Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz viharhozo #164 üzenetére
Alvinnak kérésére össze. Tényleg van benne sokféle is. Mondjuk én ezeket már nem nagyon, vagy egyáltalán nem ismerem.
Jut eszembe: Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
No, akkor a kedvedért pár régebb óta működő, vagy régi, illetve nagyobb múlttal rendelkező nagy is jön
The Clash, Sex Pistols, Misfits, Ramones, Buzzcocks, Anti-Nowhere League, Dead Kennedys, Minor Threat, Black Flag, Public Image Ltd, The Damned, The Business, Dead Milkmen, Operation Ivy, Total Chaos, Toy Dolls, U.K. Subs, Sick of it All, Youth Brigade, The Vibrators, Slaughter and the Dogs, Citizen Fish, Circle Jerks, Discharge, Agnostic Front, The Adicts, Angelic Upstarts, Argy Bargy, D.O.A., G.B.H., Eddie & the Hot Rods, Necromantix, Peter and the Test Tube Babies, Cockney Rejects, Mad Sin, Subhumans, Sham 69...
hirtelenjében ennyit tudtam összeszedni, de van még pár, csak azok az istennek sem akarnak az eszembe jutni...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Hmm... szerintem keresd föl a CD Pincét, ha még nem tetted volna meg... ha épp nincs is készleten, talán tudnak segíteni. Sok nyalánksághoz lehet ott hozzájutni. Headbanger csicskagyökér ehhez képest.
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link címen az első link él, egy kis válogatás hardcore zenékből. Majd megy a másik kettő is.
Íme a tracklist
Agnostic Front - Riot Riot Upstart
Atreyu - Ain't Love Grand
Avail - West Wye
Blood Is Fire - Victims Of A Dream
Bridge to Solace - Behind Your Words of Righteousness
Death By Stereo - Getting It Off My Chest
Downset - Pure Trauma
Embers - On Altar Of Freedom
Good Riddance - Great Leap Forward
H2O - Nazi Punks Fuck Off
Hatebreed - Straight to Your Face
Hold X True - The Missed Chance
Hátsó szándék - Megszokott képek
Ignite - Veteran
Killswitch Engage - In The Unblind
Minor Threat - Straight Edge
Pro-Pain - The Better Half Of Forever
Raised Fist - Get This Right!
Red Line Offside - Készen állsz a szabadságra
Refused - New Noise
Sick of it All - Scratch The Surface (live)
Tango Underground - Sovány vigasz
The Buttholes - Te életed
The Idoru - Dreaming About Two Lives
Underoath - Young And Aspiring
Ez totál új válogatás, a két korábbit az atw törölte, nem tudom ez meddig lesz meg.
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
Tölthető az új bemutató is, ezúttal a régi slágerekből
Íme a tartalom:
Anti Nowhere League - Woman
Bad Religion - Fuck Armageddon. This Is Hell
Buzzcocks - Harmony in My Head
Cockney Rejects - Police Car
Dead Kennedys - Kill the Poor
Dead Milkmen - Punk Rock Girl
Descendents - Silly Girl
Discharge - Never Again
GBH - Heavy Discipline
Iggy Pop - The Passenger
Misfits - Hybrid Moments
Operation Ivy - Someday
Public Image Ltd - Public Image
Ramones - The KKK Took My Baby Away
The Clash - Protex Blue
The Damned - Smash It Up
The Exploited - Alternative
The Jam - In The City
The Sex Pistols - No One Is Innocent
The Toy Dolls - Idle Gossip
The Undertones - Teenage Kicks
U.K. Subs - New York State Police
[Szerkesztve]
-
Dilikutya
félisten
OK. A Victims of Dream asszem a punkportálról van, ergo a honlapjukon is kint lehet.
Más: Bővebben: link címen kint van még egy válogatás, ezúttal magyar számokból, akit érdekel
193. Cella - Hogy jutottunk idáig
Aljas Kúszóbab - Monokinis lányok
Auróra - Négy égtáj felé
Barackca - Egoista
C.A.F.B. - Gyanú
Célforgalom - Megőrült a szomszédom
CPg - Anarchia
Éhenkórászok - Ez jutott nekem
Enola Gay - Megvárom
Észkijárat - Az ember legjobb barátja
Fürgerókalábak - Britni Szpirsz
Graveyard At Maximum - Így megy ez
Hatóságilag Tilos!!! - Hatékony fegyver
HétköznaPI CSAlódások - Belfast (Live)
Iszonyat - Előtted az élet
Kolléga és a káder - Hazatérek
Macskanadrág - Egyszemélyes jégkorong
MIG-29 - Hazafelé
N.C.W. - Tíz sör után
Nem Mind-1 - Csont nélkül
Panksapka! - Óda
Paranoia - Ezer ember
Prosectura - Tahó család
Roszcsont - Ha közösülnek
Rózsaszn Pitbull - Egyél, igyál, szaporadjál!
Semmi komoly - Hősi halál
Smafu - Emu
The Deadbeats - No Peace
Zaklatás - Te sem vagy jobb
-
Dilikutya
félisten
Jól tudod. Anyuhuga, Célforgalom, Országimááázs. Sajnos ez utóbbitól jó minőségben még nem sikerült beszereznem semmit.
Anyuhuga... annak volt az Üvegcsörömpölés c. demója?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem szeretem a divat kifejezést. Divatból senki sem szeret semmit. Az általad említett zenekarok is jóval többek annál, minthogy egyszerű deszkás zenekarnak tituláld őket. Hallgatsd csak meg az Offspring korai (ST, Ignition) lemezeit. De a Macskanadrág, és a Blink182 sem volt ennyire felkapott, érdemes azokat a lemezeket meghallgatni. A PICSA meg, hiába mondja rá minden kezdő 12 éves kispunk, hogy az a kedvence, kikerülhetetlen fogalom a magyar punk történetében. Deszkásnak semmi esetre sem nevezném. És hogy mi köze a punknak a deszkához? Amerika, természetesen. Ott társították hozzá, de hogy miért pont ezt... de nekik a punk sosem azt jelentette, mint itt nekünk. Nálunk társadalmi, politikai, rendszerellenes mondanivalója volt, ott egyszerűen csak jómódjukban unatkozó lázadni kezdő fiatalok zenéje. Kezdetben, mert egy idő után ott is megjelent a mondanivaló (Dead Kennedys, Bad Religion, hirtelen ez a kettő ugrik be 1980-ból).
A Red Line Offside kimondottan értelmes, tartalmas zenekarnak tűnik nekem, bár csak a Jászberény melodc demót ismerem.
Egyébként azon lehetne vitatkozni, hogy mi számít punknak, mi nem. Sokszor próbáltam már megfogalmazni. Szerinted például a nagy közönséggel bíró, TV-ben szereplő zenekarok, akiknek semmi mondanivalójuk nincs, nem punkok. Ramones? Sex Pistols? A Ramones köztudottan nem politizált, idétlenségekről énekelt, ráadásul nekik lázadni sem volt mi ellen. A Sex Pistols pedig (egyes verziók szerint megcsinált zenekar) még TV show-kban is szerepelt.
De ezen kár vitatkozni, vannak, akik ebből doktorálnak, úgyhogy nem hiszem hogy mi előbbre tudnánk jutni a témában
Egyébként meg... ez a mocskos élet, ez a rohadt élet, ez a mocskos rohadt, qrva élet.... én szeretem ezt a számot a mai napig
A HC-t lehetőleg ne a Szakadék alapján ítéld meg Kis hazánkban is vannak náluk sokkal jobban, Blood Is Fire, Bridge to Solace, The Idoru, Tango Underground... hogy a nagyokat, a Sick of it All-t, az Agnostic Front-ot, vagy az egész műfaj megalapozóját, a Minor Threat-et ne is említsem...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz tjhooker464 #221 üzenetére
Megboldogult gyermekkorom. Ez jó név, milyen zenét játszanak?
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
SERV-U. Egyszerűen kezelhető FTP szerver.
Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
XP-ben szerverprogi? Tudod te mekkora pert akasztottak volna a nyakukba? Emlékezz, mennyit szivatják a Microsoftot egy szaros böngésző meg egy lejátszó miatt...
A SERV-U tökéletes, kisméretű, könnyen kezelhető. Akinek kell, inkább innen töltse: Bővebben: link. Amit linkeltem, az egy régi verzió. Ha jól emlékszem, az XP-vel nem szerették egymást nálam.
-
Dilikutya
félisten
A csomagtól enyhe nosztalgiahangulatom lett Régebben sokat hallgattam ilyen ősrégi kalózfelvételeket, Tizedes meg a többiek, Barátság kőolajvezeték, Rettegett Iván, ETA stb... Igazából csak a Fegyelmező részleget, a Derkov Bois-t, a Modells-t, a Haircut-ot meg a Protest-et nem ismertem. A többi előadó ismerős volt már. Lehet páran megköveznének érte, de én valahogy nem lelkesedem Aberrált atya munkásságáért Asszem az Érdekfeszületben garázdálkodott a Csók és könny előtt, de ott sem igazán szerettem. A Mustot az első demójuk óta figyelem, a nyári Taraj válogatás CD-n lévő számuk határozott előrelépést mutat már Az Anti-Nowhere League természetesen alapmű a CAFB-t és a Brigádot is régóta szeretem, a Brigádot nagyjából az Élet szép óta követem. Télleg... az új CAFB lemezről tudsz valamit? Naiv címmel elvileg tavaly kellett volna kijönnie. A punkportálról letölthető egy szám, a Veled vagy nélküled, ami nem szerepel lemezen. Ez mi lehet? Van még egy szám, a Vesztek mindent, ez azt hiszem a Bahia oldalán elérhető, tudtommal ez sem lemezes szám. És van még pár szám, amikhez hozzájutottam: Élvezz, Diktátor, Látom ő is részeg, .... ezek mifélék?
-
Dilikutya
félisten
Ami tény: 2004-re be volt jelentve az új lemez, a Naiv. Ezzel párban kellett volna megjelennie még egy lemeznek, amire most nem emlékszem, hogy a Greg sajátja, vagy az is CAFB.
Ezek az ismeretlen számok az ftp-ről vannak... A hangzásukon érezni, hogy nem remasterelt korábbi anyagok, mert jobban, teltebben szólnak, mint a Subkontakt. De akadoznak összevissza, és az erősebb hangzás ellenére sem az igazi a minőségük. Lövésem sincs mi ez.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz kapcs-ford #268 üzenetére
Én tudom mimindent csináltak Rotten-ék a TV-ben... azért voltak ott, hogy azt csinálják. Mclaren jól tudta, mi lesz, ha beengedik őket oda. De amit akart, elére. Most is erről beszélünk, 30 évvel később.
A Blink 182 és az Offspring nem megalkotott sablonprojektek. Hallottál te már olyan fos minőségű demót megcsinált sablonbandáktól, mint amilyen a Blink 92-es Flyswatter demója volt? Az Offspring pedig a 2. punkhullám idején, 83-84-85 környékén alakult. A korai időkből olyan számok maradtak fenn, mint a Kill the President, a Jennifer Lost the War, vagy a Tehran/Baghdad.
Drizzt-nek végülis igaza van... egyre többen emelik fel hangjukat az USA-ban is a kormány politikája ellen.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
21 leszek. A kezdetek? Az Offspring és a Green Day a maguk slágereivel 94-ben... 10 évesen mást nem nagyon láttam még, csak ami a TV-ben volt. Aztán az MTV-t lekódolták, legközelebb csak sokára, egy nyári táborban kerültem vele kapcsolatba. Alvin, Prosectura... Tipikus nyári táborozás És utána szépen elkezdtem utána nézegetni előbb ezeknek, utána még néhánynak. Szépen elmerültem benne, akárcsak más műfajokban is. Nem kizárólag punkot hallgatok, az utóbbi időben főleg metalt hallgattam, a topikban olvasgatás után kicsit újra előbánbyásztam ezt-azt
-
Dilikutya
félisten
Sokfélét. Kezdve az igazán true black-től a Maiden féle heavy metalon át a floridai death-en át.... Aztán ott van a skandináv death, meg a thrash is. Aztán könnyedebb dolgok, hard rock, klasszikusok, újabbak, ska... Szeretem a változatosságot.
-
Dilikutya
félisten
Töltsétek, 100% free anyag
Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
9 és fél évesen első kedvencem a Europe It's the final countdown.... Volt, amikor kizárólag csak punkot hallgattam, de aztán ezt kinőttem Jobb szeretem a változatosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest