Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
45k egy pólóért? jesszumpepi...
én is adok a minőségre, ezért használok túlnyomórészt nike cuccokat, s szinte az összeset akciósan vagy kint angliában az outletben vásároltam...
45ből megveszek 2 pulcsit egy nadrágot 3 pólót és némi zoknit. és nem vagyok benne égő, kényelmes, tartós. egy évben nem költök ennyit ruhára összesen...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Kasza08
őstag
jah, hogy itt elvágta magát, hogy TM és nem R?
NoLF: 45k-t én sem adnék ki egy elbaszott pólóért
De még 10-15k-t rátudok költeni, és akkor max. nem mindenféle hülyeségre költöm el apránként
volt 36k-m, vettem rock band kitet. utána azt mondtam, hogy ez nem ért ennyit, eladtam, és utána azt sem tudom hogy ment el az a pénz. Minden kis faszságra elköltöttem. Így meg legalább 1 nagy valamennyire értelmes dologra verem el -
addikt
Reggel dolgozni megyek,fogalmam sincs mikorra érek haza.Nincs is kedvem,hangulatom.Amúgy is hulla leszek,másrészt szóbeli vizsgáim lesznek a jövőhéten 4 tárgyból és 1 nap lesz az egész (ma tanultam keveset,de nehéz pótolni az egész éves tanuláshiányát),de utána leszek freeeeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Még nem tudom, vmi pólóba o'szt kész. Jó gatyát is veszek a kedvetekért. De csak most az egyszer! Nem csinálunk ebből rendszert! Rem nem találom el a lézeres gyerek cuccát mint múltkor...
Amúgy arra gondoltam amiben múltkor voltatom nálatok Papa, de közben találtam két másik szalonképes pólót a láda fiában (jó nem strasszköves de talán így is be engednek a dresscode szerint). Majd amelyikhez éppen kedvem lesz.Alig 24h és tombolás!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Tudom ezt csak a Zomib miatt mondtad...
Dobd ki a GX2-t, itt az új vga-d: GTX285 Dual Vazz' ebből kettőt összeraksz SLI-be... Üt mint a buszkerék. Asus kemény nekem már a HD 3850 X3 is sok volt ez meg már űber. Bár 3db 3 magos 3850 se lehet gyenge CF-ben...
Lassan lépek melóból aztán csörgök!
Rolko: Akkor várni kell az első közös bulizásra, mert én meg vasárnap nem jövök (legalábbis elég valószínű).
Pedig azt hittem az ingyen tequila elég motivációt jelent...#nincsbennetarcsi
-
gYaLo
őstag
NA meek fürdeni és go party !!
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
addikt
Most ertem haza Valahogy sejtettem mar elore.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen szokás szerint a warm up nagyon jó volt. Tiesto, Paul Van Dyk, Chihcane és persze a mai clubos-trance-es slágerek. Nagyon jó volt! Aztán Antos meg Tebron vette át a satféta botot és bedurvult a parti. Jó kis szeletelős hard trance ment. Sajnos ez (számomra) nem annyira táncolható... Hamar ki is ürült a hely, ezek szerint mások szerint sem. 2kor már szedtük a sátorfát Gyalóval.
Jah és az örök Murphy törvény: Ha eljössz a buliból tuti miután kiértél egy nagyon jó szám jön. Akkor jött Gyaló kedvence: LinkA felhozatal viszont sokkal jobb volt mint múltkor.
#nincsbennetarcsi
-
addikt
A man on the run-t berakta a dj a hard trance közé A kezét felxelné le a mixpult
I Am: Hátha majd akkor majd bekukkantasz a forumba Nézd milyen suliba jártam(szerdán talán elvégzem) [link] Nem értek nagyon a dolgokhoz,de gondolom nem semmi a keverőpult?Legalább kezelni tudom és kis effekt hozzáadása is megy
[ Szerkesztve ]
-
I_Am
veterán
Itt vagyok, figyelgetek, csak közben gőzerővel dolgozom a zenéken.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest