Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
A hangminőség nem a legjobb, elég kemény volt a basszus de azért a feeling átjön így is, igaz?
Na akkor a videók rar-ban: Link
(Aki elég szemfüles kiszúrhatja a go-go girl-öket is pl. )mod:
Értehető okok miatt a go-go fiú vhogy lemarad a felvételről mindig. Kiérti ezt..
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
eddig ha ilyen stílust akartam hallgatni mindig justmusic, vagy néha justmusic chillt raktam be. de mostmár áttértem a coro classics, meg minimaland sorozatra
mod: az ilyesn stílus alatt az elektronikus zenét értem, sajna az ezen belüli stílusokat én nem tudom nagy pontossággal megkülönböztetni
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja, tudod most már inkább az open air cuccokra mennek a nípek. Na meg SOC-ra.
Xirtam: Inkább megköszönnétek, hogy helyettetek is buliztam. Ugye, milyen önfeláldozó vok?
Na emberek, a következő bulin jó nálam egy tequilára (vagy ezzel ekvivalens italra) az aki megmondja, az első videón milyen szám szól.Nagyon tetszik de fingom sincs ki az előadó és számcím. Jöhetnek a tippek!
mod:
Rolko:
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gYaLo
őstag
Am aki elöszőr jön bulizni az behív 1-1 Silver Tequilára
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
I_Am
veterán
El sem tudod képzelni mennyire marhára jól esik az ilyen visszajelzés!
Ezek azok amiért az ember még nagyobb odaadással és lelkesedéssel csinálja amit csinál.
Köszi, hogy tetszik amit csinálgatok, remélem minél előbb élőben is hallhatja majd aki akarja.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
Azért nem 1 hét leszervezni egy bulit. De ha sikerül, akkor megírom, ha gondoljátok.
Habár az a zene ami Tabuban megy az elég light-os ahoz képest mi milyen bulikba járunk és milyeneket szeretnénk csinálni. (mármint zeneileg)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Xirtam
veterán
Nah majd elválik, ki mekkora arc már nagyon váron a 15.-ei bulit! Amióta ideköltöztem Székesfehérvárra nem nagyon voltam sehol, még nem illeszkedtem be...remélem ez lesz az első lépés aki jó arc az jó nálam egy körre! Szal hajrá mindenki adja magát, aztán az egész esténk adja magát srácok!
-
I_Am
veterán
ЅТЕЯВІИЅΞКУ ، üzenete :
Péntek este a Tabu szezonzárómra várok mindenkit a Mammut 2. IV.. emeletén.
A belépés mindenkinek díjtalan!!!Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Xirtam
veterán
Van még itt valaki? Vagy mindenki alszik? Pedig Buli van! Letöltöttem az Osztrák Sensation White-t ami 2.-án volt Szombaton! Fedde Le Grand Imádom Megint adja magát!
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
"
SZEZONZÁRÓ THE FIRST CLASS EVENT A TABUBAN!
Tabu Lounge | 2009.05.08. péntek
A szezon búcsúztatásaként, a belépés MINDENKINEK, EGÉSZ ÉJSZAKA INGYENES!!!!!!!Hamarosan végéhez érkezik a második "évad" a The First Class Event életében - az utolsó felvonás: május 8. péntek. A Tabu két abszolút feledhetetlen és "első osztályú" bulikkal tűzdelt éve után nyárra ismét szünetelteti egyik legsikeresebb éjszakáját, de csakis azért, hogy ősszel újult erővel és lendülettel újrainduljon. Figyelj! Készülj...! Jön az új Tabu!
Budapest legelegánsabb szórakozóhelye a The First Class nyári szünideje előtt még egy lehetőséget ad az önfeledt, minőségi bulira, amelyre a Tabu még a szokásosnál is több meglepetéssel készül.
Sterbinszky budapesti rezidenciáján két éve töretlen sikerrel pörgeti a legjobb elektronikus tánczenei lemezeket, ez május 8-án, pénteken sem lesz másképp. Ezen az éjszakán a hangulatfokozásban Sterby partnere lesz DJ Kirinyi, illetve a warm-upért felelős Nightblaze.
Az első osztályú hangulatról ezen az estén a
Bols Vodka & Red Bull ke
tőse gondoskodik, mégpedig egy egész éjszakás italakció keretén belül! Ha ennél többre vágysz, ne feledd, hogy megújult, kedvezményes itallappal várunk!Szezonzáró ajándék: A BELÉPÉS MINDENKINEK DÍJTALAN, és minden 01h-ig érkező vendégünknek ajándék italbón!!!!!
"Ez csak a The First Class Event party fog pihenni 1 picit
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest