Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
pohár: Hoztad a formád
rolko: Gratulálok.
Qru: Na a csaj ma hívott,hogy átment a rutin vizsgán.Párszor elvittem gyakorolni pár órára.Utána felmentem hozzájuk,miután felhívott
Kasza08: "Nekik meg ördögszarvuk van?" Nem csak az,még ostoruk is
gYaLo: Most akkor szombati bulira akartok menni?Mamámnál leszek aznap,de este megyünk haza.Buli előtt valamit nem akartok?Mert haza már nem lesz kedvem menni,mert akkor visszafelé jegy kéne stb(volán,máv,bkv )
I_Am: Ne maradj te se ki,neked csak annyi,hogy: Hello
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grabber #1202 üzenetére
Na és mi volt? Te is levizsgáztattad rem... Szaftos részletek, képek, viedeó(k) stb jöhetnek pü-ben is.
Szombat nekem kiesik totál, megyünk telekre haverokkal szalonna sütögetés lesz.Rolko: Válaszolok, csak már így is 6 olvasatlan pü-m van. Lassan többet privizek, mint fórumozok. Pedig utol akarom érni a Kacsát.
mod:
Gyalo: Délután mit csinálsz? Megint faterodnál leszel? Nem megyünk csapatni? Ha már tnap kihagytad...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Aki megy a BS-ra, annak egy kis ízelítő: Link (esőkabátot vigyetek! ).
Most mondtam le én is a hétvégi szalonnázást, szétázni-fagyni kösz nincs kedvem.
Srácok ezt a cikket érdemes elolvasni! Maga a korrajz amit ad a Gödörről félelmetesen jó! Tesómmal párszor megfordultunk ott az idén és tényleg nagyon telitalálat, mert tényleg ilyen.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Gyaló elment LAN partyra és már be is halt a topik?
Egy kis hallgatni való: Are you watching me...
mod:
Ezt meg Gyaló küldi (épp most beszélünk telón): Ring ring ring
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kasza08
őstag
Itt is van egy
First State ft Anita Kelsey - Falling (Original mix) 1:33-nál vadul be
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #1207 üzenetére
Kemény zene! Jófajtás! Egy kis könnyedebb: Leave the world behind you
De most az Are you watching me megy nagyon a fejemben. Este sörözés után lépegettem haza és leszólított egy rosszlány, hogy nem akarok-e... Milyen kapós vok...
Gyalo: Na milyen volt a LAN? Hol vannak a beígért képeket és film? Toljad Öreg!
#nincsbennetarcsi
-
rolko
őstag
pont most jön majd Angello és Ingrosso a RIO-ba
Leave the world behind you live és Show Me Love live
-
pohár
félisten
De azért majd jönni fogsz a RIO-ba, nem?
Én megyek, beugrót se kell fizetnem, annyival kevesebbe lesz a buláj
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Qru
MODERÁTOR
Jah aki kintről a kerítés tövéből nyomja, annak nincs is beugró...
Kimarad, mert "no kess".
mod:
Kasza: minek kell oda 3 DJ? Hogy ne féljenek...
Mi van a motorziált csajjal?
Gyalo: Tudom, hogy 24h nonstop lan kivette az erődet de nyomassad má' a videót amit csináltál!! Vagy kómában vagy?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gYaLo
őstag
JELENLEGI GÉPHÁZAM
Jó szórakozást Mindenkinek[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
pohár
félisten
válasz Kasza08 #1212 üzenetére
Nem jön Axwell, csak ketten lesznek, de hallgass olyan Disco's Hit Party-t amikor Bárány & Hamvai PG & Junior mixel, egymásra kevernek, nagyon tudnak, szóval jó az ha 3 DJ áll a pult mögött, akkor tudnak olyat alkotni hogy bekulázik az ember
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kasza08
őstag
-
I_Am
veterán
Aki akarja töltse, befejeztem, több zene nem lesz, eltűntem, ne keressen senki, nem leszek többé elérhető.
Egy kis emlék talán, vagy faszom tudja minek is szántam igazából...Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Qru
MODERÁTOR
Nehogy már! Gyűjtsünk aláírást, tartsunk szimpátia tüntetést vagy vmi skacok!
I_Am: Visszavár csupaszív kis közösségünk. Jah és ne félj, nem nézünk le ha újoncként jösz vissza... Respect 4ever!
Kasza: Akkor tarts ki 3 hétig.
Komolyan: Akkor szvsz tipli, aki ilyen fiatalon idegroncs abból mi lesz később ha majd kap pár másik nagy pofont az élettől? Nem erre van szükséged, jól látod.
Amúgy fura de kb ugyan ez a szitu játszódott le velem a héten... Pedig azt hittem kinéz végre vmi.Gyaló: Csekkoltam a videót. Kész voltam tőle ember! Anyám átjött, hogy min röhögök ennyire, pedig 2 szobával arrébb volt...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kasza08
őstag
egyébként köszi, hogy figyelmeztetsz. nem egészen, de ez volt wikikével is. sokan figyelmeztettek, hogy hagyjam. de most hallgatok rájuk. pedig ő sokkal szebb, és nehéz, de hagynom kell
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #1231 üzenetére
Miért? Ráírok egy mailt, hátha arra reagált, Gyaló most hívta de nem vette fel a telót.
Tudom, hogy sz@r, de hidd el ez a kisebbik rossz. A végén téged is padlóra küldene, meg te lennél a lelkiszemetes ládája. Ha ennyire összetörte a dolog még marhára nem alkalmas egy komolyabb kapcsolatra.
#nincsbennetarcsi
-
Kasza08
őstag
Írtam neki egy mélt, remélem visszajön
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #1233 üzenetére
Okka, akkor én már nem írok rá, a végén még elege lesz belőlünk és tényleg nem jön vissza soha.
Pff, kemény. Mondjuk már az első után ki kellett volna adni az útját. Ok, 1x megbocsátható de nem fél éven belül. Mert pl 15 év után, még talán érthető, de pár hónap után, mikor még dúlni kéne a lovenak 1000-el? :8 no comment.
Sajnos a love már csak ilyen, vak. Amúgy tényleg igaza van. Mostanában én is elővettem a bumburnyák styl-t és nem hittem volna de tényleg nagyobb sikerem volt náluk, mint amikor "jó fiú" voltam. Mi több minnél bunkóbb voltam annál jobban tapadtak. És még ők keseregnek, hogy nem találnak rendes pasit. Jó hogy nem, ha így vagy sikeres náluk, akkor ne sírjanak. Persze tisztelet a kivételnek.Huuh, a végén átmegyünk csajozós topikba?!
7végén lépek Blacsira, pancs és buli a Sundance Parkban.
mod: Nektek jönnek a zenék amit linkelt?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
pohár
félisten
Neeee...
Az Alex Kenji mashup nagyon zsír, beszélek is haverral, odaadom neki a zenéket, és ha te is akarod, megpróbálhatjuk kiadni Angliában
De csak ha visszajössz
Skacok, szerádn RIO?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Okés, de én IC-vel megyek, az nem áll meg Kisújszálláson
I_Am hogy tudott feljönni ha bannolva van?
-
pohár
félisten
Én meg most próbálok 2 VIP jegyet nyerni a holnapi bulira
Igaz ingyen megyünk, de akkor is
Sőt, adnak hozzá egy 10k-s italjegyet is!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Kasza08 #1246 üzenetére
Ha minden jól megy, ismerősömnek megmutatom, és ki lesz adva Angliában
Meg még pár száma...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Perez
csendes tag
Mert megbíztam egy nőben, amit soha többé nem teszek.
Az egy dolog, hogy abba akarom hagyni, de hogy a gépem közelébe többet senkit nem engedek az is tuti.
Ez egy régi, még viccből regisztrált nickem, ezzel tudok addig írni, amig remélhetőleg Panther visszaállítja a régi regem.
A számok pedig addig megtekinthetők, hallgathatók:
A myspace oldalamonEgyetlen szám készül még, amit az egyetlen barátomnak ígértem, hogy elkészítem és annyi.
The Worlwide Leader in Visual Processing Solutions
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest