Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
fastervótam
tag
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11552 üzenetére
Ja.
Mondjuk nem biztos, tkp. nem vagyok gondolatolvasó. Konkretizáld.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
glutamin
őstag
Az egyértelműen látszik, hogy az egészségügybe senki nem akar pénzt rakni. A magánbiztosítókkal is ez a cél. Majd ők megmondják a biztosítottnak h ez vagy az ennyibe fáj. A kormány lényegében továbbhárítja megint a terheket. Nem baj h ettől függetlenül beszedi a fizunk után a zsetont.
Demszky - nincs igazán komoly konkurenciája sajnos ezért szavazzák meg állandóan.
4metró/körgyűrű. Erről nem igazán kérdezik az embereket h mit akarnak. A többség ebben a formában nem akarná a metrót. Akkor lenne értelme ha kíhúznák Budaörsig a másik oldalon meg valahova Pest határáig.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Rive
veterán
válasz Budaházy #11555 üzenetére
De, vazzeg, beszólok Jelen kurzus mentén '10-re meglesz a keleti fele meg a híd át a dunán, aztán majd esetleg '15 -'16 körül elkezdik befejezni. Aztán lehet majd ortályozni, hogy már tizedszer hagyják félbe.
-
fastervótam
tag
?
Ezt írtad:
Nagyjából az várt volna a projektre, ami arra a negyedre: előkészítik, aztán a következő kormány jól lefújja.
A kormányzati negyedet ugyanaz a kormány fújta le (jó, ha szigorúan nézzük, akkor az első Gyurcsány kormány találta ki, a második írta ki a pályázatot, majd fújta le), amelyik kitalálta, és kiírta rá a pályázatot, nyertest hirdetett, stb stb...
-
lajafix
addikt
Az M0 a maradványelv alapján, a balfék magyar jogszabályi környezet szerint épül sok zseb örömére. Ez távol van a lehetséges maximális sebesség fogalmától.
Az M4en kívűl számos nagyobb hatékonyságú közlek fejlesztési projekt lenne Pesten, lásd a BME tanullmányát.
Persze "agyatlan takarékosság" és AP kell mindenáron állásponttal bele lehet nyugodni mindenbe. Csak finanszírozni! Az a kurva nehéz.
Rock'n Roll
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11557 üzenetére
A második elkezdte azt a fajta előkészítést, amit a metró kapcsán itt fentebb hiányoltatok. Lefújni majd Viktorék fogják, ha odakerülnek...
-
Rive
veterán
válasz lajafix #11558 üzenetére
Az M0 a maradványelv alapján, a balfék magyar jogszabályi környezet szerint épül sok zseb örömére. Ez távol van a lehetséges maximális sebesség fogalmától.
És attól, amit én írtam?Az M0 nagyjából a hazai környezetben lehetséges maximális sebességgel épül.
-
lajafix
addikt
berosálok, szóval ha beleugrunk a szakadékba(pénz még nincs de már fúrunk, állomást építünk), akkor bízzunk abban hogy más majd tesz alánk gumiasztalt(az eu kifizeti a nagyját), hogy ne keményre érkezzünk. És mindez az ellenzék miatt van mert megoszt.
Viccelsz ugye, valld be!
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11565 üzenetére
Nekem némileg más jött le, dehát majd kiderül.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz fastervótam #11557 üzenetére
Már ez a kormány ötlötte ki 2006 őszén, Szilva meg Gyurcs volt a két főkolompos.
A K4 tipikusan az a dolog amiben minimum ötpárti egyeztetés kellet volna,(hova kerüljön, hova kerülhet városrendezési szemponrból, meg egyéb apróságok miatt,) nem igy, ahogy a két régi jó elvtárs kitalálta és erőltette. Végülis nem a községi KISZ klub felépítéséről volt szó hanem egy több kormányon átnyúló országos/európai jelentőségű intézményen...
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
BosXx
aktív tag
szervezzünk tüntetést a kormányzati negyed leállítása ellen, tegyünk meg mindet a a költséghatékonyságért és az ellenzék megosztó politikája ellen!
Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
g@bo
nagyúr
válasz fastervótam #11565 üzenetére
és a 632 millát, ami elment habokra, ki állja? mert az pl az én 256120 éves adóm...
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11569 üzenetére
Ha véletlen nyernek, akkor meglesz az, ne félj Ha meg nem, akkor Viktoréknak sokba' lesz, hogy ne az addigra előkészített cucc alapján építsenek valamit. Ha meg nem akarnak majd építeni, akkor ők lesznek, akik végül lefújják...
Így megy ez
-
BosXx
aktív tag
válasz fastervótam #11572 üzenetére
ez egy titkos project eleme lett volna, azt mondta főnök ugyanis h:
Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudjuk. Nincsen ennyi kapacitásunk. Az az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig dolgozik az egész csapat és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni.
és mivel ez a spórolás kormánya, ezért a kétszer annyi irodaterület helyett a tervezők célszerűnek tartották a 0-24-es üzemmenetre tervezni az épületet, hogy megduplázzák a kapacitást! most ez is veszélybe került a populista ellenzék miatt, és nem lehet dupla sebességre kapcsolni a reformokat!
[ Szerkesztve ]
-
fastervótam
tag
Ha véletlen nyernek, akkor meglesz az, ne félj
A Nyugati mögött? Rákos-rendezőre kivíve a személyszállítás, Ferdinánd híd helyett Ferdinánd alagút, kiszélesített, parkolóval megtoldott, magántőkével finanszírozott Podmaniczky projecttel és még sorohatnám? Igen, ettől félek én is, hogy megcsinálják ezt a sz*rt, aztán elhitetik a szavazóközönséggel, hogy ez költséghatékony.
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11576 üzenetére
Rákos rendezőre kivíve a személyszállítás
Ez a része - amennyire követtem a dolgot - elég hamar lekerült a napirendről. Az alagúttal meg nem tudom, mi bajod/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11572 üzenetére
Nomost itt pár hónapja pont azon ment a hajcihő, hogy minek oda annyi hely annyi embernek 'Jobbról' elégnek tartották volna a feleannyit is
-
lajafix
addikt
nem nem, jobbról csak a fővárost akarják bevenni és tanultak 1998ból!
szvsz már annyit fognak belefeccölni a metróba, hogy még az ELMÉLETI TÖKÉLETES PÁRT is befejezné, ha megnyerné pestet, annyi költséget nyom bele Demszky 2010ig. (jut eszembe ha húzódozik az EU, akkor megmenti a kormány a beruházást? )
Racionalitás, ah az nem kell, böszmeség az jöhet.Rock'n Roll
-
BosXx
aktív tag
csak ez a 600 millió kb egy modern, 50 000 m2-es irodaház egy éves üzemltetési díja. Tfh az állami üzemeltetés 2* olyan szar, mint a magán, akkor is egy 25k-s irodaházat fenn lehet tartani egy évig ennyi pénzből, és akkor a negyedből még nem épült semmi.
Ezek után bájos, amikor magukat közgazdásznak mondó emberek egy évi százmilliós, de nagyon max 1-3 milliárdos költségből való lefaragás által látnak megtérülni egy százmilliárdos nagyságrendű beruházást.
-
Rive
veterán
válasz DArchAngel #11578 üzenetére
Azé' bakker, mer' ötven évre előre ismert a nyomvonal, és már minden szakértő pereputtya bevásárolt a környéken telekbű. Oszt' sokba' van kirugdalni űket a birtokbú. Közbe mög akik lemarattak a bulirú, mindenféle alternyál nyomvonalat pampognak, mer' nekik csak ott jutott telek, ráadásul átlag ötévente jön egy bölcs ember, aki majd a következő évtizedre teszi a befejezést, mer' nincs rá píz. És ehhez az egész bolhacirkuszhoz mindig kerül megfelelő szagértő, környezetvédő és politikus is.
Amúgy ha végre meglesz az a keleti szakasz, akkor BAZ pl. jó fél órával - csúcsidőszakban kettővel - közelebb kerül a nyugati határhoz. Ez a pénz legalább annyira BAZ, mint BP javát szolgálja.
'Ha' pedig nincs. Vágod?
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11581 üzenetére
Itt a pályázati kiírásról, és a győztes pályázatról van szó.
Ott is arról volt szó, ha jól emlékszem/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz fastervótam #11585 üzenetére
Nekem a Majomház meg a Tolvajok Palotája tetszett.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
BosXx
aktív tag
válasz fastervótam #11589 üzenetére
de hiszen már elismerték jobbról is, h jó!
-
Rive
veterán
válasz fastervótam #11589 üzenetére
Fentebb én kifejezetten azon derülök, hogy pár hónapja ugyanezen tervek kapcsán itt 'jobbról' az egy emberre jutó túl sok teret támadták. Mesmeg, hogy nem férnek el Ehhez semmi köze az origo cikkének.
Ui.: "a project ezer sebből vérzett" Ugyan már! Csak akarni kell
[ Szerkesztve ]
-
ToRR3nt3
senior tag
Ja én személyszerint kifogásoltam, h túl sok az egy főre jutó terület, meg a fajlagos költséget is. Mesmeg viszont meg még mindig kifogásolom mindkettőt, sőt egyéb kifogásaim is felmerültek mán.
[ Szerkesztve ]
-
Budaházy
aktív tag
válasz fastervótam #11585 üzenetére
muhhahaha
ez cool, ez tetszik
Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
-
fastervótam
tag
Debreczeni új könyve, mi másról szólna, mint arról, hogy Orbán és a Fidesz veszélyes (havonta jelentet meg hasonló témájú cikket a népszavában), ez abszolute nem is érdekes, na de az ajánló szövege, azt megkönnyeztem:
Ám aki elolvassa a kötet írásait, és összeveti őket a korábbiakkal, annak látnia kell, hogy Debreczeni valójában nem változott. Ma is az, aki volt: konzervatív liberális, a parlamentáris demokrácia s az azt létrehozó rendszerváltozás híve, akinek változatlanul Antall József a politikusi etalonja.
Konzervatív liberális értsd: megfontolva haladó. Ő, akit a szocik illettek azzal a jelzővel, hogy bértollnok. Furcsa idoljai vannak a baloldalnak.
[ Szerkesztve ]
-
Budaházy
aktív tag
[link]
vanittpéz!Értem én, hogy NON-STOP de mikor nyit?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest