Hirdetés
Aktív témák
-
orbano
félisten
200 millió forint.... gratula a tűntetőknek...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz raczger #1338 üzenetére
egyébként tutira reggel 6-kor elmentek volna legkésőbb!
persze, de előtte feltakarítottak volna a városban. a rendőröket pedig kb 2m ember fizeti, hogy rendet tartsanak a városban, ahol laknak, a rendőröknek pedig KÖTELESSÉGÜK ennek megfelelően cselekedni. gondolom te sem öróltél volna, hogy a te kocsidat gyújtják fel, függetlenül attól mennyire rühelled a gyurcsányt, orbánt vagy akárkit...A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz samurai11 #1347 üzenetére
szerintem egyszer ki kéne próbálnod rendőrnek lenni egy ilyen tűntetésen, mert látom nehéz megértened, hogy másként nem megy. a gumilovedek meg szerintem alap, ha molotov koktélokat dobálnak rád, meg téglákat. vagy esetleg kiabálniuk kellett volna hogy lécci lécci ne dobáljatok, nem szép dolog?
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz samurai11 #1372 üzenetére
szívesen kiraknálak egyszer ilyen tűntetők elé rendőrruhában. raknék melléd egyik odlalra egy fegyvert gumilövedékkel, a másik oldaladra meg mondjuk egy éleset. nem adnék neked 30 másodpercet és már üres lenne az éles fegyver tára
a többiről meg inkább nem nyitok vitát mert semi értelmeA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Killberk #1444 üzenetére
ezt most úgy mondod, mint ha direkt dumpla Y kromoszómás vadállatokat válogatnának össze a rendőrségbe. Igenis oda határozott, rendőrnek való emberek kellenek, akik az átlagnál típusuknál fogva erőszakosabbak. A rotweilert sem azért alkalmazzák tömegoszlatásra, mert egy okos és jó a problémamegoldó képessége
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz szállitó #1556 üzenetére
lacafaca által felvázol felfogás szerint ha én kimegyek mondjuk egy háborúba, egy városostromba tudósítani, és teszem azt lelőnek, vagy eltalál egy bomba, akkor nyilván a hadsereg a hibás, mert mé lövi le szegény külföldit ő csak tudósítani akart.... még ilyet, hogy őt nem kerüli el a bomba.
ha valaki belekeveredik egy ilyenbe, akkor az nem a rendőrség hibája, nem tudom hogy lehetne elvárni tőlük, hogy megkülönböztessenek bárkit is a tömegből. oszlatás van. aki nem akar bajt az eliszkol. ha ennek ellenére is eltalálják, megsérül, az pech, nem pedig rendőri túlkapásA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz wwenigma #1560 üzenetére
ha én leírom, hogy az Atyaúristen lejött a földre és lenyomott egy pókerpartit a druszámmal (OV), akkor te azt is elhiszed? természetesen hírportálos stílusúra formázott weboldalon teszem, attól egyből hiteles lesz...
ezt a metrón letaszigálós dolgot meg majd megkérdezem volt klántársaml, szerintem sírni fog a röhögéstől (ő is ÁVH-s, ''kommandós'' rendőr, hobbija, hogy a feleségét és a gyerekét otthonhagyva kimegy hétvégenként tömegeket verni az utcára)A vér nem válik VAZZE!™
-
-
orbano
félisten
válasz samurai11 #2028 üzenetére
%ne személyeskedj! - kalandor%
figyelmeztetés kiosztva
beír neked hobizoli, aki láthatóan ért az autókhoz, hogy marhaságot írtál, erre te lekontrázod egy még nagyobb fassággal? Tudod te mekkora elektromotor kell egy ilyen motor megmozgatásához? Gondolod, hogy két darab 50-60Ah-s csak úgy simán elég? Egy diesel indítómotor átlag 4-500amper áramot vesz fel. Egy ilyen nagynyomatékú diesel mint ami egy tankban van, ahhoz akkora motor kell, ami szerintem lazán kiloamperben mérhető. szerintem vinnyogna kettőt az indítómotor, aztán kidurranna az akksi...A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
ahogy en hallottam, elhagytak szepen, volt ra idejuk, majd mashol osszegyultek es elindultak visszafele, innen kezdodott a balhe ugyebar. masodszorra meg nyilvan nem fognak leulni veluk egy kave mellett megbeszelni, hogy fiuk, nem ezt beszeltuk meg
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
ne hülyéskedj, a rendőröknek szólniuk kellett volna: Ácsi gyerekek, most nem ér senkinek a neve, 3 rendprnek kikötődött a cipőfűzöje. Ti is telefonáljatok gyorsan haza mamának, addig kihozzuk az ''ártatlanokak'', és utána mehet megint igaziból oké? ... naneeemááá
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
vazze ez nem bikaviadal. összejött egy szép nagy csapat BŰNÖZŐ az utcára rendet bontani, szánt szándékkel, előre kitervelve. az ilyet én agyon is lövetném. az meg hogy van 1-2 rendőr aki keményeb ,mint kellene, nem minősíti az egész intézkedést ami szerintem helyénvaló volt. egyébként meg ha egész nap a könnygázban kellene sok huligánt terelgetned, akik ha tehetnék agyoinvernének, lehet te is picivel aggresszívabb lennél
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
%moderálva - kalandor%
majd ha az apád 60 évesen neked is még remegő hanggal meséli, milyen látvány volt a lenyúzott bőrű kiskatonákat látni fákra felakasztva, akiket saját honfitársaik gyilkoltak le, mert képetelenek voltak felfogni, hogy a kiskatonák vagy szolgálnak az ÁVH-nál és védik az állami épületeket, vagy agyonlövik, akkor majd lehet nem fogod te sem ennyire rózsaszínben látni a dolgokat. nem mondtam egy szóval se, hogy bele kell lőni a tömegbe, hanem csak azt, hogy elkapni asok kis %moderálva% aki nem az államnak tesz kárt, hanem a polgártársainak. az ilyen büdös kis tolvaj vandálokat kéne főbelőni valami szép napsütéses domboldalban.
kicsit elfelejtkezünk arról, hogy 56-ban nem a tűntetők provokálták a rendfenntartókat, hanem fordítva. itt már eleve nem tűntetés ment hanem erőszak...A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
félreértettél te is. ennél szigorúbb eljárást én sem nagyon tudnék elképzelni. de hogy az a pőr keménymag kaphatott volna kicsit komolyabbat. elmennek 56ost játszani, azt a fele még puskalövést sem hallott életében és maga alá szarna ha rálőnének. csak szerencséjük van, mert védi őket a tömeg...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
az én apám sem volt, szerencséje volt. de nem tudom mit nehéz azon megérteni, hogy két féle ember volt az ÁVHban. az egyik meggyúzúdésből, az az a fajta akit én is rühellek. de nagyon sok kiskatona steljesített náluk szolgálatot. őket nem kérték, hogy menjenek, nem is ők jelentkeztek, egyszerűen ez volt a PARANCS. tudod mi járt a katonaságnál parancsmegtagadásért? mielőtt nagyon elgondolkoznál, segítek: nem, nem hadbíróság és nem is börtön...
és persze arról sem beszél senki, a ''forradalomban'' miért kellett az egész rákóczi utat végigfosztogatni és gyújtogatni. biztosan ÁVHs közértek, zöldségesek meg cipőboltok voltak mind...
és félre ne érts te se. nem ítélem el 56-ot, szar dolognak tartom ami ott történt, éss igenis volt szép és nemes oldala is, de valahogy mindenki megfeletkezik arró, hogy a legtöbbet ott is az ártatlanoknak kellett félni, és igen sokszor a honfitáraiktól...A vér nem válik VAZZE!™
Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest