Hirdetés
Aktív témák
-
-
Newl
tag
most kormányosat játszunk ok?
én vagyok a nép te a kormány
Bocsi de az előbb még azt írtad hogy elmész...
csak számonkérek egy kijelentést
akkor ez most hazugság vagy csak nem fejtetted ki az igazságot eléggé?
Na ide vezet ha felülünk a gyurcsokkió dumájának. Ezért kell mennie. Mert elterjeszti az emberek között ezt a mentalitást.Mondom, Meseországban élünk.
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz deniro2 #3171 üzenetére
A lényges külömbség: a náci az német nemzetiségű a szkinhed meg bármi lehet. Ideológiákba nem mennék bele, mert annyira se a nácikat se a szkineket, se a többi szélsőjobbos tömörülést nem ismerem.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
BosXx
aktív tag
válasz deniro2 #3956 üzenetére
az utolsó mondatod halál korrekt, témyleg nem értem mi a bajod.
túlzottan nem érdekel a ''moralizációs'' válság, meg hogy ki hazudott meg mit, meg kinek kell elhatárlódni kitől, ez a bölcsészlibsik játéka.
btw nem látom hogy miért lenne szánalmas a számla felemlegítése, szerintem inkább az, hogy a kormánypárti szavazók nagyvonalúan elfelejtik hogy mennyiért is vette meg őket feri kilóra.
''nincs különbség hazugság és hazugság között''
ha az mondod pl. hogy nem lehet kicsit teherbe esni meg nagyon, akkor talán még vlami értelmes is lenne az egésznek, de így sajnos nincs.Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
BosXx
aktív tag
válasz deniro2 #3986 üzenetére
mondom, engem nem lehet lázítani ilyen ''minden politikus hazudik'' jelmondatokkal.
az emberek 99%-a azt se tudja, hogy ki számít politikusnak Magyarországon.
az ''annyival vagyunk az ország lehetőségein..'' mondat az érdekes, nem a többi...Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
-
Senior tag
aktív tag
válasz deniro2 #3956 üzenetére
Vannak szavak (amik ha valótlanságot jelentenek, akkor hazugságnak nevezzük őket), aztán vannak a tettek, és mindkettőnek ott vannak a kövvetkezményei. Bár ez nem egyszerű matematika, mint ahogy állítod, de ha nem érted, hogy köztük összefüggés van, akkor valami gubanc van odaát.
Ugorgyunk!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.