Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Senior tag
aktív tag
Értem. Ne is vonjunk senkit felelősségre, mert holnap nem lesz belől több pénzünk. Ha valaki mondjuk megerőszakolja egy közeli hozzátartozódat (régi, kevéssé bevált példa ), másnap akkor is higgadtan a pénztárcádat nézegeted? Minek kapják el, ha nem lesz több pénz belőle? Érdekes (vagy inkább kifacsart?) gondolkodásmód...
Ha te nem akarsz hőzöngeni, azonnal mehetsz alukálni, senki nem tiltja. Másnak meg a felháborodáshoz van kedve, és ordítozni akar egy kicsit, amiért piszkosul átvágták, ő meg tegye azt.
Nem az a kérdés, ki szedi be a pénzt, hanem az, hogy MIÉRT (= KI MIATT?)?Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Attól, mert nekik nincsenek elveik, még másoknak lehet. Elvi kérdés, hogy ha vlaki kicseszik velem, akkor annak nem akarok jót. Húzzon a fenébe. Ha a másik is kijelenti, hogy szándékosan a csőd szélére sodorta az országot a PÁRT érdekében, akkor azt is elküldjük. Ha máshogy nem, innen a kíbórd mellől.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz hobizoli #309 üzenetére
Aha. Teccik az önkinevetős szmájlid. Az önirónia becsülendő tulajdonság. Nekem nem fáj, hogy ezekre szavaztál, de látom, keresed a felgyülemlett feszültség levezetésének lehetőségeit. Lenne néhány tippem, de én még mindig a politikai sakkjátszma zseniális húzásaira várok, amiket majd bizonyára előadsz.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Ilyen bátor és hazafias emberekre van itt szükség!
Akkor is dalolni fogsz, amikor viszik a tehened?
Az a ''pár kisgyerek'' akár több adót és járulékot is fizethet be mint te, nem kell az eltérő vélemény alapján így minősíteni valakit. Pl. Kóka már 24 évesen ügyvezető igazgató volt, jó fizetéssel lázadozhatott (volna).Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Dalai Láma #424 üzenetére
Gyurcsányt is láttuk már. Ha nem vetted volna észre, éppen arról beszélgetünk, hogyan értékelte ő maga a saját tevékenységét.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Latissimus Dorsi #767 üzenetére
Ne szépíts, nem kell semmit behelyettesíteni. Kimondta a 4 év kormányzást is, nincs semmiféle x év.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Teljesen biztos voltál benne, hogy ide juttatták az országot, hazudtak, de te ezek után megbízod őket a rendrakással.
Valami gubanc van az értékrendeddel. Én bármelyik pártot elküldeném a halál f...ára hasonló esetben. Az eszembe se jutna, hogy rá szavazzak.
A primitív kimagyarázást hagyd meg inkább a választottaidnak, sokkal jobban megy, mint neked. Siralmas, milyen eccerű magyarázatokkal állsz itt elő. Én csak dühös vagyok, de próbálok gondolkodni, mielőtt írok valamit. Te meg elvtárs vagy (a szó valódi értelmében), és eszedbe sem jut átgondolni, ugyanabban a hitben ringatózol tovább.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz DeadMeat #825 üzenetére
Ki tesz radikális lépéseket???
Saját bevallásuk szerint tudatosan végighazudták az elmúlt 1,5-2 évet. Volt két évük, hogy létrehozzanak egy kilábalási programot, ehelyett elkezdtek itt nyáron ötleteket feldobálni, társadalmi vitát kezdeményezni. Még most is csak a felelősséget akarják szétkenni, hatékony intézkedésük pedig alig van.
De ne érzelgősködjünk, sorold a radikális lépéseket, amivel egyetért a gazdasági elemzők többsége.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
A választások után kiderült, hogy lyukas a gatyánk, s ennek megfelelően hozta is a szemét intézkedéseket rendesen.
Olvasd már, miről beszélt Gyurcsány, mielőtt beírogatsz ekkora ökörségeket. Tudod, mi itt most arról elmélkedünk, amit mondott, ill. a következményeiről. Ők már két éve tudják, de szándékosan átvágtak, hogy megakadályozzák a ''nacionalista fordulatot''.
Az intézkedések szerintem is szemetek, sajnos kevés közük van a rendberakáshoz.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Mennyivel jobb érzés lehet pökhendi mitugrásznak lenni...
A nagy frissdiplomás szakértő.
Mi lenne, ha az aktuális témához lenne valami megjegyzésed, nem csak hozzászólókhoz? Személyeskedni bárki tud (ahogy az első két mondatomban láthatod, de én ezzel be is fejezem), normálisan vitázni sokkal kevesebben.
Szerk: Bocs Racecam, utána olvastam a tiédet. Bár írtam, hogy tőlem az első és az utolsó.
[Szerkesztve]Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Nem érdekel más, csak a tények. A jobboldal meg még annyira se érdekel, mint a bal. Kénytelen vagyok tényként kezelni Gyurcsány kijelentéseit, te viszont csak feltételezésekre alapozol. Nem kell osztogatni a felelősséget, azt saját maguknak kérték a választásokon, és meg is kapták. Úgy 2002-ben mint 2006-ban.. A többi lárifári.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Látom, nekedi s szarul esett.
Úgy tűnik, minden igaz hívőnek első reakciója a mosdatás.
Engedjünk ki minden rabot a börtönökből, ha megígérik, hogy mostantól nem csinálnak rosszat! Én elhiszem nekik, mert hívő vagyok! Itt a globális amnesztia ideje! Csatlakozzatok a nagylelkű magyarokhoz, világ szigorújai!Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Gregorius #1226 üzenetére
Meg kéne érteni, hogy vannak alternatívák, nemcsak a minden áron elkótyavetyélünk mindent stratégia lehet megfelelő. Egyáltalán nem a magántulajdon ellen és az állami tulajdon mellett beszélek, sőt. Hallottad már azt a szót, hogy stratégia? Tudod mi különbözteti meg a szakmai befektetőt a pénzügyitől? Tudod, hogy a nagyobb felelősségvállalás gyakran többet ér az eladónak (állam, mi), mint a magasabb ár?
Minden választás hordoz magában bizonytalanságot, a kimenetel gyakran azt befolyásolja, hogykiknek.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Olyan szívesen hinnék neki, de tényleg. Én is érzem az energiát, amit próbált átadni. Sajnos (?) pont az elmúlt 4 év, amit nem elég hogy elcsesztek, hanem még a csőd szélére vezették az országot, az a fránya 4 év nem engedi, hogy komolyan vegyem. Ahogy eladták a népnek a semmit (tavaly nyártól ugye), úgy adja el ezt a korcs csomagot az MSZP frakciónak.
Mint politikus és mint vezető viszont sokat nőtt aszememben de mint ember, nem tudom elfogadni. Igazán jó vezető, igazi államférfi pedig csak az emberi oldal más dimenzióba gondolásával lehetne belőle.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Itt nem lesz változás. Kuncze és Szili élő műsorban hazudik tovább, ez a kis gyógyegér Szijjártó meg nem képes elhatárolódni a vandáloktól.
Ne várjunk semmi jót a politikusainktól.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Senior tag #2128 üzenetére
Most már ég az épület oldala. Rendőr sehol. Újabb durva szervezési fiaskó az augusztus 20-i után. Elképesztő, hogy nincs erő 200 vandál megfékezésére.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Azt mondta, hogy már nap közben kérték a tüntetőket az alkotmányos keretek betartására, és hogy ne hagyják magukat provokálni. Azt is mondta, hogy a csalódottság érthető. A vandalizmus helyeslésére még csak utalást sem tett.
Azzal én se értek egyet, hogy addig nem lehet élesen elhatárolódni, amíg Orbán haza nem ér. Töketlen banda az is.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Ezért csinálták. Hogy másról beszélj, más felelőst keress. A tapló kopaszok meg nem értik, belefutnak a csapdába.
Az idézet nem helytálló, már annak, aki látta az eseményeket. Kb. 2-300 huligán garázdálkodott, a tüntetők nag többsége békésen nézelődött, néha ''monnyonle'' típusú szólamokat skandált.
SZolidaritásról hétfő délelőtt beszélt a Fidesz, és külön felhívták a figyelemt a törvényes keretek betartására, a provokációk negligálására. Sajnos estére nem volt új mondanivalójuk, az ilyen Szijjártó-féléknek ezek szerint nincs jogosultsága új elemet adni a nyilatkozathoz.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Dalai Láma #3042 üzenetére
Mi a garancia arra, hogy ezúttal nem éppen a frakciót vágták át a vezetői? A választóknak is hasonló lelkesedéssel és meggyőző erővel szónokolt, közben folyékonyan hazudott.
Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
Rosszul látod. A bal oldal szimpatizánsait eddig csak úgy lehetett mozgósítani, ha volt valami rémísztő, ami ellen voksolhattak. Ha nincs rémísztő, vagy éppen a baloldali politika a leginkább rémísztő, akkor szükségessé válhat, hogy valami más, remélhetőleg jobboldalinak látszó rémet találjanak nekik.
Nem tudom, hogy most ez történt vagy sem, de az esély ott van.Ugorgyunk!
-
Senior tag
aktív tag
válasz Dalai Láma #3058 üzenetére
A BBC-n meg azt írják, hogy a miniszterelnök beismerő kazettájára válaszul tört ki a zavargás. Ezek benyomások, itt a tényeket csak kevesen ismerik, azok meg a háttérben röhöghetnek.
Ugorgyunk!
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest