Hirdetés
Aktív témák
-
janati
őstag
média = legnagyobb úr!
ezt tanultam, számtalan példa volt már régen is! ez tutkó bekerül a későbbi felsőoktatási leckékbe:
''Hogyan jutott el Mo. a totális gazdasági csőd és az agymosottság partjára a televíziók segítségével'' c. fejezetbenA "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
dabadab
titán
Azert az ilyesmivel egyreszt ovatosan kell banni, mert ebbol a szempontbol egyik kormany se volt igazan peldamutato, raadasul igazabol nem az adatok szintjen folyt a manipulacio. Az, hogy ''duborog a gazdasag'', az nem adat, a koltsegvetesi szamok nem voltak a szokasosnal jobban kozmetikazva.
DRM is theft
-
finest
addikt
Az angol parlamentben tilos csúnya szavakat használni, vagy egy másik képviselőt hazugnak nevezni. ehez a fogalomhoz akkor jutottak ott a legközelebb,m amikor az egyik képviselő azt találta mondani a másiknak, h a képviselő úr igen gazdaságosan bánik az igazsággal.
Hidegvérű angolok...“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Sipi16
őstag
Hali divot gondolom emléxel rám vagyis az aláírásomból biztosan rájössz hogy ki vagyok, de azt a vitát lezártuk nincs kedvem folytatni.
Erről az egész Fletós doloról csak annyit, hogy egy ismerősöm szólt hogy nézzem meg... aztán bekapcsoltam a tv-t egyből a hír tv-t kerestem megnéztem elgondolkodtam és nem akartam elhinni. Aztán a szüleim szembesítettek hogy tényleg igaz.
Ezt nem hittem volna... És tőlem meg elvárják hogy ne hazudjak???
Nehogymáafikaegyeazovodást!!!Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
janati
őstag
Ha Sólyom kiírna egy új választást, akkor gyakorlatilag 2 hét múlva egy kalap alatt le lehetne tudni, és nem kerülne több milliárdba...
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
törölt tag
Én ezt értem, de ennél rsszabb lehetne?
nem értek hozzá, de így csak egyre rosszabb lesz, mert ismerve az embert minél magasabb járulék lesz annál kevesebben fognak fizetni és egy idő után nem tudják hova emelni., Mindegy nem értek hozzá, csak ugatok. De kétlem hogy ne lenne igazam, és ez egyből nem reform hanem a 4év alatt elkövetett sebek betapasztása.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Egyebkent tulajdonkeppen mire fel van most ez a nagy felbolydulas?
Mondott valamit Gyurcsany, ami barmelyik gondolkodo polgar ne tudott volna?
Nem mondott. Hat akkor meg?DRM is theft
-
erdey_a
addikt
válasz #16741888 #46 üzenetére
Én ebben nem hiszek.
Túl kevés olyat látok, hogy az egyik napról a másikra élő kényszervállalkozó (fagyis, kisboltos) eladja a lelkét és nem fizet, de annál több olyat, akinek 3 háza van 4 autóval és nem fizet. Csodák nincsenek. Az autóra meg házravalót senkinek sem a legyek hozták össze.
Sajnos eddig minden kormány gyenge volt ezekhez a döntésekhez (vagy csak ellenérdekelt?) és inkább a becsületes embereken facsart mégegyet, esetenként ezzel taszítva őket bűnbe. És aki egyszer oda tévedt... a sötét oldal nemeresztiVérboci
-
janati
őstag
az ok: a Fidesz útban van a háttérben működő gazdasági érdekeltségeknek. Nem azt mondom, a Fidesznek is vannak nagy kutyái (milliárdosai) a háttérben, de azok parányiak azokhoz képest, akik az elmúlt 50 év nyertesei. Ezek az emberek zsigerből félnek a más platformról jövőktől, akik esetleg megfoszthatják őket a jól megszokott egzisztenciájuktól és hatalmuktól.
Ha egy nagykutyának megvolt: a gazdasági hatalom, akkor kella poltikai is mellé.A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
BÁ Nutrition
addikt
ezt érdemes volt látni.
a ganyénak a blogján találtam
''Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Köszönöm, ez a hangfelvétel és az Ön öszintesége engem igazolt. Jó helyre adtam a voksom, amikor arra szavaztam, hogy maradjon ez a kormány, és végre valahára ne 4 évenként legyen váltás, mert 4 év alatt nem lehet világot megváltani!
Végre valaki aki ki mer állni, hogy igen nagy bajban van az állam és hogy ez nem egyik napról a másikra következett be..
Kitartást, sok sikert!''youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Motion_Blur
félisten
válasz BÁ Nutrition #68 üzenetére
Ezt hívják propagandának Ezt absz. várni lehetett.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
janati
őstag
válasz BÁ Nutrition #68 üzenetére
úristen...
na most nehéz visszafognom magam...de lehet kitiltanának innen, ha most ideírnám idegből a véleményem...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
ezt én jól tudom, de a hírtv-n volt most Fricz Tamással egy interjú, és egy 50 évvel ezelőtti eseményre utalt, aminek kapcsán valami hasonlóban látta a megoldást!
ezen még az én radikális agyam is ledöbbent!
forradalmat amúgy én sem szeretnék...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
erdey_a
addikt
Ez így túl olcsó igazság, de mint korábbi postomban hivatkoztam rá, jelenleg én is ilyen egyszerűen vagyok kénytelen vizsgálni a dolgokat.
Belátható időn belül nem lesz olyan változás se így, se úgy, hogy a folyamatban lévő ''projektjeim'' jobban felfussanak.
Lakásvásárlás, megélhetés etc.
Fáradt vagyok én most a politikához. Egye kunyhó döntsék meg a kormányt, csak ennél rosszabb körülményeim ne legyenek mint most és lehetőleg a nagy palotatűzben az a házikó, amit megvételre kinéztem, ne égjen porigVérboci
-
nagyúr
-
janati
őstag
most ment ez az idióta hiteles reklám, amiben az ügyintéző mindenre ennyit reagál:
''papapapapapapapa....''
ezt kéne fletóval is valami kemény tökű jobbosnak a parlamentben elnyomni!
-
janati
őstag
válasz Motion_Blur #74 üzenetére
feloszlathatja amúgy igen, de csak valami rendkívüli, asszem ''háborús helyzet'' idején...valami ilyesmi
-
janati
őstag
azért lenne jobb, mert szakértelemmel, Széchenyi-tervvel beindítanák a gazdasági motort, támogatva kis- és középvállalkozókat (nem a kibaszott kínaiakat, meg multikat) és pár év múlva el lehetne kezdeni újra ledolgozni a milliárdos minuszból...
-
faster
nagyúr
Igen, ezt értem, amit nem értek, a megmagyarázhatatlan félelem a Fidesszel szemben, amire aztán keményen építenek is a kampányok során. Nem tudom, mitől van ez a félelem, a Fidesznek melyik cselekedete volt az, ami leginkább köthető ehhez, mert a Fidesz nagyon durva szélsőséges dolgokat nem művelt, nekem legalábbis nem jut eszembe egy olyan dolog sem, ami kirívóan durva lett volna, pl. az emberi jogok területén, így nem értem, miért ilyen könnyű szélsőséges nacionalistának beállítani őket. A miép kivérzett, a jobbikkal nem haverkodnak, mégis gyengébbek mint mondjuk a lengyel jobboldali kormányzó hatalom és szövetség, ami viszont iszonyú vegyesfelvágott, mindenféle szélsőséges idióták lebzselnek benne, de a szlovákoknál is eléggé hasonló a helyzet, mégis a Fidesz számít szélsőségesnek.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz #16741888 #81 üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszik az angol példa: Tony Blair lemondott, mert nagyot csökkent a népszerűsége neki is és a pártjának is, főként az iraki akció miatt. Illetve bejelentette, hogy le fog mondani. Mondhatta volna, hogy ''Bush cseszte el az egészet'', de nem mondta.
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
szerintem, ha a kampányban nem kérdőjelezik meg a liberális minimumot mikola és semjén előretolásával, és nem engednek mikrofonhoz kerényi imiket és eperjes ''fatimai'' karcsikat, ad absurdum, ha elküldik bayer zsoltit brüsszelbe lovas pistához, nyertek volna. a fenti egyének kampányban végzett munkája, +az aduász DFMBT együtt sok ember zsigeri ellenszenvét kivívta. pl. az enyémet.
-
nagyúr
''azért lenne jobb, mert szakértelemmel, Széchenyi-tervvel beindítanák a gazdasági motort, támogatva kis- és középvállalkozókat''
Hmm, Te komolyan azt hiszed?
a Széchenyi terv volt az első lépés, amiért ide jutottunk.
Nem az állam indjtja be a motort. münchausen báró nem létezik.
az ilyen programok csak pénzosztást jelentenek haveroknak.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pisti
őstag
Miért ne lenne? Lásd a két kormány számai. Ehhez persze gondolkodni kell, nem a sültgalambot várni.
Milyen számok?
Gondolkodás meg sültgalamb várás? Na ilyen párosításban sem hallottam még ezeket.
Egyébként ha valami konkrétat is írnál talán lehetne okulni is belőle. Ebben a formában viszont eléggé semmitmondó ez a válaszod. -
pisti
őstag
Azért jó látni, hogy mekkora nagy az egyetértés. És akkor most nagy csoda ha nemtudom, hogy mit gondoljak.
Egyébként egy közgazdász ismerősöm is azt mondta, hogy a Fidesz kezdte el az ide vezető utat. Ők változtatták meg a Bokros csomag által kijelölt irányt, amit végig kellett volna vinni. Így ma odajutottunk az MSZP újabb 4 éves hathatós közreműködésével, hogy szükség van 1 Bokros csomaghoz hasonló megszorítási csomagra, amit végig is kéne vinni.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Gyurcsány: ''Végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet''
Tudom nem friss hír, de én még most értem haza a melóból! Ezt Gyurcsányt meg az undorító komcsi kormányt elkéne küldeni a francba, Moszkvába!!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest