Hirdetés
Aktív témák
-
janati
őstag
Látod faster, (most tényleg nem azért, hogy kötözködjek), de májusban megmondtam, hogy te is kritikus leszel ezekkel a hazug köcsögökkel. ÉS igazam lett.
Mostmár csak:
fokukac és
integra
ébredését várom!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz Motion_Blur #19 üzenetére
''lop, csal, hazudik. Meg van jónéhány ember akit meg lehet venni dekára''
az emeszpé szavazóbázisa!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
most olvastam az indexen:
LOPCSÁNY
kiváló!!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
-
janati
őstag
tégy félre velem szemben minden korábbi előítéletet, és figy:
rtlklub és tv2 és atv
ez a titok, de úgy látom kapisgálod!
és ennek öülök, mert remélem sokan lesznek ezzel így!
ebben a hsz-ben ne vélj semmi sértőt!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
média = legnagyobb úr!
ezt tanultam, számtalan példa volt már régen is! ez tutkó bekerül a későbbi felsőoktatási leckékbe:
''Hogyan jutott el Mo. a totális gazdasági csőd és az agymosottság partjára a televíziók segítségével'' c. fejezetbenA "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
Ha Sólyom kiírna egy új választást, akkor gyakorlatilag 2 hét múlva egy kalap alatt le lehetne tudni, és nem kerülne több milliárdba...
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
az ok: a Fidesz útban van a háttérben működő gazdasági érdekeltségeknek. Nem azt mondom, a Fidesznek is vannak nagy kutyái (milliárdosai) a háttérben, de azok parányiak azokhoz képest, akik az elmúlt 50 év nyertesei. Ezek az emberek zsigerből félnek a más platformról jövőktől, akik esetleg megfoszthatják őket a jól megszokott egzisztenciájuktól és hatalmuktól.
Ha egy nagykutyának megvolt: a gazdasági hatalom, akkor kella poltikai is mellé.A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz BÁ Nutrition #68 üzenetére
úristen...
na most nehéz visszafognom magam...de lehet kitiltanának innen, ha most ideírnám idegből a véleményem...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
ezt én jól tudom, de a hírtv-n volt most Fricz Tamással egy interjú, és egy 50 évvel ezelőtti eseményre utalt, aminek kapcsán valami hasonlóban látta a megoldást!
ezen még az én radikális agyam is ledöbbent!
forradalmat amúgy én sem szeretnék...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
most ment ez az idióta hiteles reklám, amiben az ügyintéző mindenre ennyit reagál:
''papapapapapapapa....''
ezt kéne fletóval is valami kemény tökű jobbosnak a parlamentben elnyomni!
-
janati
őstag
válasz Motion_Blur #74 üzenetére
feloszlathatja amúgy igen, de csak valami rendkívüli, asszem ''háborús helyzet'' idején...valami ilyesmi
-
janati
őstag
azért lenne jobb, mert szakértelemmel, Széchenyi-tervvel beindítanák a gazdasági motort, támogatva kis- és középvállalkozókat (nem a kibaszott kínaiakat, meg multikat) és pár év múlva el lehetne kezdeni újra ledolgozni a milliárdos minuszból...
-
janati
őstag
tényleg iszonyú volt, de végignéztem, hogy legyen jogalapom itt dumálni, meg holnap a valóvilágban...
a végén kajak megfenyegette a jobbosokat!
na én ezt éreztem diktatórikusnak!
ja, és még valami:
a teljse beszédben utal erre:
''Tudtátok, hogy meg fogjuk nyerni a választásokat...''
honnan a picsából??? hát én tudom....A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
-
janati
őstag
nem volt olyan cselekedet, csak sok kis hülyeség (tűzijáték, korona úsztatás) felnagyítása a hetihetes és társai (atv- bolgár,beregi, stb...) segítségével...
jah, kendepéter is sokat segített a Viktor démonizálásában...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
nincs komcsizás, felháborodás van!
a szó valós értelmében ezek nem komcsik (annál is inkább, mivel vérkapitalisták), de ez amolyan rájuk ragadt gyűjtőfogalom, jelentése megváltozott időközben.A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
most kaptam a hírt:
A TÖMEG MEGINDULT A KOSSUTH-TÉRRE.
AZT SKANDÁLJÁK : ''ELKÚRTAD-ELKÚRTAD...''A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz kapcs-ford #141 üzenetére
én mennék ha pesti lennék!
és nem csak a szám nagy...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz kapcs-ford #172 üzenetére
ígyvan, akik így gondolkodnak, azok olvassák a budin a metro-t...
-
janati
őstag
ereggymá az emdéeffel, a komcsik vették meg őket 1milliárdért....ződ program, vicc....katona kálmán...vicc....azért van hogy tarlós ne nyerjen!!
a qrva életbe ébredj már fel te is végre!!!!!!!!!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz kapcs-ford #267 üzenetére
holnap reggel beülnek a budira, olvassák a metrót, és szarnak egy nagyot (az egészre)
''végülis jó ez a gyurcsáni, mert orbán cigány...''
2 hét múlva x demszkire és bérenceire szerte az országban...A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz Motion_Blur #312 üzenetére
iszonyúan ostoba szegénykém...
-
janati
őstag
olyan helyes! de aztán nem leköpni a monitort!A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
-
janati
őstag
''a szarból visszahoztuk a kormányzást...''
[Szerkesztve]A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest