Hirdetés
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Ez a mikola sajna rosszabb mint a Kövér volt anno.
Azokat a kb jobboldalra húzó embereket ingatja meg profi módon akik mondjuk a maszopra semmiképp sem szavaznának, a fideszre hajlanak..DE! így...inkább el se mennek ikszelni. -
Sipi
addikt
Azt azért látni kell, hogy csak a Te érdekedben akar korlátozni! Most valószínűleg még nem tudod átlátni, de 10-15 év múlva hidd el, hálás leszel neki ezért, másoknak pedig az 1100 éves, jogfolytonos Mária-országért.
Ha nem hiszed, kérdezd meg prmcsk-t.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Thyb
senior tag
Sajnos ott kotorászik ez a barom, ahol meg fogják harapni a kezét. Azért a mai fiatalok nagyrésze halgat mai DISCO zenét. Techno, Trance stb. Ha most el kezd velük szivózni akkor nagyot fog pofára esni, azért jópár szavazat jön abból a körből, és ezt neki is tudnia kellene.
Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
lúzer
veterán
Az a baj (többek között) hogy azt hiszi az mszp, hogy a mocskolódó kampányának köszönheti ha győz, és ez csak egyre rosszabb lesz épp emiatt.
Én azt nem tudom egyébként, hogy miért nem meri a nevét adni az, az Orbán-ellenes reklámhoz aki finanszírozza.
Gyáva sz.rok, vagy miért?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
divot
veterán
No, látom, Mikola borzolja a kedélyeket rendesen. Én is ki vagyok akadva a palitól, és folyamatosan azon gondolkodtam, hogy mi értelme ennek az egésznek.
Ma egy nálam sokkal, de sokkal bennfentesebb emberke fölvilágosított, mirôl szól ez az egész. Elképesztô taktika, de nem írom ide, mert a múltkor is le lettem kvázi hülyézve, amikor a mozgósító technikákba avattam be a fórum közönségét.
Így csak annyit röviden: a Fidesz egy évig tartó kamikaze-kormányzásra készül, mert a reformokba bele fog bukni akármilyen kormány is lesz. És a Fidesznél Mikola, mint helyettes nagyember viszi majd el a balhét. -
Sipi
addikt
Bocs, most miről beszélsz?!?
Mivan mocskolódó kampány?
Mivan, hogy emiatt győz?
Mivan, nem látod/olvasod/hallod a Fidesz nyilatkozatait? Nem az a mocskolódó? Nem gondolod, hogy emiatt, saját maguk miatt utálja meg egyre több ember őket?
Mivan a reklámmal? Milyen név, vagy mi? Nincs a végén stáblista, vagy hogy érted?!?
-
lúzer
veterán
Mindenesetre fura, hogy tegnap nézve a napkeltét, ezek a reklámok voltak:
Orbán-gyalázás (hirdető: név nélküli gyáva banda)
Gyurcsány
Szdsz
Miép-3.út-jobbik!!!!
Erre honnan van pénze az utolsónak?
Kezdem azt hinni, hogy igaz amit Csintalan mondott: besegítenek a maszopnak.MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz Racecam #1157 üzenetére
Jó!
De azért érdekelne, miért szégyellik a nevüket adni.
PS: Sipinek is:
Azért az eddig nem volt divat, hogy egy személyre hegyezik ki a negatív kampányt.
Mintha a fidesz a Gyurcsány-pörgőst játszatná be, meg azt amikor zavart elmeállapotban beszólt a kereskedelmi kamarának.
[Szerkesztve]MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Racecam
nagyúr
Nem azt mondom, hogy nem hiszem, hogy így lenne (persze kételkedem benne, de nem a Te szavadban természetesen), de akkor, ha jól értem arra készülnek, hogy bármelyik oldal is győz kamikaze kormány lesz.
Na most, ha eza kamikaze kormány Fidesz-es lesz, akkor 1 év múlva mindent Mikolára fognak és Viktor vezetésével újra megnyerik az előrehozott választásokat?
Ez valahogy nem logikus. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen hosszútávú tervek, hááát, finoman szólva is nagyon kockázatosak, mert sok bennük a bizonytalansági tényező!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Thyb
senior tag
ocskolódó kampány mindkét oldalon van. OV egyébként tényleg sokat ártott magának azzal, hogy elkezdett fűt fát beigérni, most meg ha szép csendesen is de megy a viszakozás. Nem lett volna szabad, hogy beleugorjon az igéret dömpingbe. Most meg jött Mikola Kövér mellé és nyomja a szélső jobbos szövegeket. Felőllem ugyan nyerhet a Fidesz is, nagyivben teszek rá, hogy ki kerül be. Az biztos, hogy nem kell lejárató kampány mert megteszi azt maga a Fidesz. Ma viszont kiakadtam egy MSZP-s reklámon reggel az Infó-t halgatva ahol az 5 millió magyaros szöveget nyomatták. Az biztos, hogy az MSZP-nek vannak ronda huzásai, de ez a másik oldalon is megvan. Arról viszont senki sem tehet, hogy a Fidesz önön maga ellensége lett ezzel amit most és az elmult 1-2 hónapban csinálnak.
-
Rive
veterán
Frakk, [link]: A kávé meg a csoki mióta drog?
A kávé szigorúan véve tényleg egy drog: serkentőszer, mint egynémely diszkódrog. A csoki nem drog, viszont 'boldogsághormon' termelődését okoza - na, az aztán keménydrog
Kalandor, [link]: s mert már így is mérgezik az emberek magukat, ezért nyissunk utat még egy drognak?
Ahol engedélyezték, vagy legalábbis tűrik a könnyűdrogok fogyasztását, ott minden drog fogyasztása (különösen a keményebb drogoké) drasztikusan csökkent.
tiv61us, [link]: azert megneznem mivel kenyszeritenel kozmunkara egy 40 evre leultetett gyilkost?
Nem kell kényszeríteni, a legtöbbjük dolgozna magától is, ha lenne hol. Gondolj bele: választhatsz, hogy a négy falat bámulod naphosszat, vagy néha csinálsz is valamit.
A TV-t inkább senki se hozza fel. Vagy van itt bárki is, aki kibírja naphosszat a TV előtt egy hónapon keresztül
ToRR3nt3, [link]: Nem tudom ennek mi értelme van? Mér jó ha egy bűnöző elmebetegként szabadul?
Semmi. Nem véletlenül került képbe a benti foglalkoztatás és az utógondozás.
A keményebb esetek kezelése más kérdés, nem vagyok tuti benne, hogy húsz év bent töltött idő után bárki is bármiféle gondozással együtt is teljes mértékben alkalmas a 'kinti' életre./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Sipi
addikt
Hm, hihetőnek hangzik. Ezek szerint csak akarnak reformokat? A végén rájuk szavazok...
Csak azt nem értem, ehhez miért kell Mikolán kívül más. (DFT és társai.) Ők is elég égőek... Sőt, miért kell Mikola? Oké, hogy kreálnak neki egy nem létező tisztséget, de akkor is Orbán a miniszterelnök, elvileg neki kell elvinnie a balhét. Az elég vicces lenne, ha - mint Horn Gyula - mindig arra hivatkozna, hogy nem tudom, éppen külföldön voltam, Mikola csinálta.
-
Racecam
nagyúr
-
Rive
veterán
...Rogán DTF és még páran kerülnének az első sorba, és akkor már Ők lennének a nagyok.
Bocsesz, de ezek közül egy se lenne képes összetartani egy nagy pártot. Egy MIÉP kaliberűt mégy csak-csak, de nagyobbat soha. Még Pokorni talán, némi szerencsével, de a többi egy kalap sz@r.
DFT már kétszer is járt az első sorban, oszt' mi lett belőle/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Thyb
senior tag
válasz Racecam #1167 üzenetére
Felesleges, aki olyan beállitottságu, az ettől csak még jobban huzódik a bal oldalhoz, aki meg balos az ugy is tudja mit mondott és nem ért vele egyet. Ez megint a hülyeségre és nem a tényekre, valós tervekre alapuló kampány és toborzás. Mint már mondtam, nekem ahoz, hogy elmenjek szavazni, valaki számszerűsitett terveket vázoljon fel, amiből én magam is eltudom dönteni, hogy jó-e ez vagy nem. Azzal, hogy fikázzák Mikolát még nem fogok az MSZP-re szavazni. Fikázni az ovodákban is tudnak, de államot igazgatni nem.
-
Sipi
addikt
Nem válaszoltál egyetlen kérdésemre sem. Nem baj.
Még egyszer: te most valami választási reklámfilmről beszélsz. Szerinted az MSZP reklámját ki rendelte meg? Milyen ''nem meri adni a nevét''-ről beszélsz? Ki a franc áll egy párt reklámja mögött?
Fenét nem volt divat... A Fidesz felől jó ideje nem az MSZP-t, hanem Gyurcsányt támadják. Mi több, egyes alakulatok mocskolják. Olyan alakulatok, melyeket nem mer vállalni a Fidesz, mi több, letagadja, majd a bizonyítékok előkerültével mocskos komcsizik egyet, és a szokásos, primitív módon ''magyarázza meg'': de bezzeg az MSZP! A válasznak ugyan semmi köze nincs a kérdéshez, tagad, kitér, de jól fröcsög...
A hasonlatod nem teljesen jó. Egy dolog valakiről negatív képet festeni a tettei alapján, és egy másik, ha a külseje, testi adottságai miatt. Ez utóbbi aljas és mocskos. Mintha egy mozgássérültet mutatnál a tévében, és azon röhögnének, hogy néémáá, nem tud járni.
-
divot
veterán
válasz Racecam #1161 üzenetére
Pedig csak így logikus. Mikola a Fideszen belül senki, erre egyszer csak odarakják Orbán mögé másodiknak. Áder, aki többször próbált már Orbántól megszabadulni, szerinted simán lenyelné ezt, ha nem látná a játék valódi tétjét? Mikola egy lúzer, szerintem nem is tud róla, hogy mi vár rá. Kockázatos elképzelés, nekem is barátkoznom kell vele, mindenesetre Mikola egyelôre túljátsza a szerepét, így lassan nem is lesz szükség az egész forgatókönyvre.
-
Thyb
senior tag
Ott van még Szájer, aki most egy kicsit a háttérben van, Őt is az értelmesebbek közé sorolom. Van ott azért második vonal aki oda kerülhet, és az összetartásra elég az MSZP-s gyülölet. Nem kell karizmatikus vezér, hisz GyF-t sem tartom annak, s mégis elég jól nyomul, sokkal kevesebb bakival az Ő oldalán.
-
Rive
veterán
Így csak annyit röviden: a Fidesz egy évig tartó kamikaze-kormányzásra készül, mert a reformokba bele fog bukni akármilyen kormány is lesz. És a Fidesznél Mikola, mint helyettes nagyember viszi majd el a balhét.
Elég gáz, ha Viki azt hiszi, érintetlen maradhat egy ilyen ügyben. Lelke rajta...
Úgy még csak-csak elhiszek egy ilyen tervet, ha Viki a Gyurcs-kormány kamikaze egy évére készül, de hogy a sajátjukra... Ennyire hülyék még ök se lehetnek
Amúgy épp eleget nyomták már a dumát a reformok szükségességéről, hogy némi ügyességgel viszonylag kis népszerűségvesztés mellett meg lehessen úszni.
Pedig csak így logikus. Mikola a Fideszen belül senki, erre egyszer csak odarakják Orbán mögé másodiknak. Áder, aki többször próbált már Orbántól megszabadulni, szerinted simán lenyelné ezt, ha nem látná a játék valódi tétjét? Mikola egy lúzer, szerintem nem is tud róla, hogy mi vár rá. Kockázatos elképzelés, nekem is barátkoznom kell vele, mindenesetre Mikola egyelôre túljátsza a szerepét, így lassan nem is lesz szükség az egész forgatókönyvre.
Megbocsáss, de ennek kifejezetten olyan íze van, mint amikor a kevésbé benfenttesek elkezdik magyarázni a főnökék bakijait, mer nem hiszik el, hogy ők is hibázhatnak.
[Szerkesztve]/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Racecam
nagyúr
''Azzal, hogy fikázzák Mikolát még nem fogok az MSZP-re szavazni.''
Szerintem teljesen félreérted! Ez nem fikázás, egyszerúen felhívja a figyelmet, hogy a másik oldalon hogyan gondolkodnak. (Na jó, jóhiszemű leszek: hogyan gondolkodik Mikola.)
És ezzel bizony nem csak bizonytalan szavazókat lehet nyerni, hanem - mint a példa is mutatja - jobboldali szímpatizánsokat is meg lehet nyerni, vagy legalább is el lehet bizonytalanítani. (joey7, divot)Com'è diverso il mondo visto da qui
-
faster
nagyúr
Hát ha jól értem, ebben a tervben az van, hogy alakul egy kormány, 1 év alatt az összes népszerűtlen intézkedést meghozza, aztán majd jól lecserélődik. Csak azt nem tudom, mik azok a népszerűtlen intézkedések, mert ha pl. a szent korona tan alkotmányba emelése, akkor inkább fapapucs.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
No, akkor kis szines:
Gondolatkísérletnek minősítette Kósa Lajos a Demokrata című hetilapban tett kijelentését. Debrecen fideszes polgármestere felvázolta annak lehetőségét, hogy a miniszterelnök hazatérve rajtakapja feleségét „kigyúrt kertészével”, majd Dobrev Klára azzal magyarázkodna, hogy férje „öregecskedik”.
[link]Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Rive
veterán
Nem kell karizmatikus vezér, hisz GyF-t sem tartom annak, s mégis elég jól nyomul, sokkal kevesebb bakival az Ő oldalán.
Vikinek elképesztő méretű tábora van. Nem kell, hogy karizmatikus legyen: viszi a tehetetlenség. Jelkép lett belőle. A többiek nem ilyenek. Nem gondolom, hogy ez működhetne (komoly!) pártszakadás nélkül, dehát afene se tudhattya/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Thyb
senior tag
válasz Racecam #1176 üzenetére
Mint már mondtam, egyenlőre ugy fest, hogy nem szavazok. Amig az emlitett tervek nem állnak rendelkezésére, addig csak azért, hogy a kisebbik rosszat jutassam a nagyobbik rosz helyett trónra, feleslegesnek érzem.
-
Drizzt
nagyúr
Bocs, hogy megint egy ilyen kérdés, először a választás.hu-t néztem, de nem nagyonb találom a választ: Az megvan, hogy meddig kell jelezni, ha máshol szándékozok szavazni, de : személyesen hool lehet ezt elintézni? Mondjuk arra már úgyse lesz lehetőségem... Gondolom hétvégén zárva vannak...
I am having fun staying poor.
-
Racecam
nagyúr
Sajnos nem látom be, hogy ez mitől logikus!
Mit mondhat a miniszterelnök?
Jaj Istenem tévedtem ez a Mikola átnyúlt a fejem felett és csupa csúnya dolgot csinált veletek, de ez nem én voltam, és nem is tudtam róla, mint Sztálin apánk, de most, hogy rájöttem, elcsapom és szavazzatok újra rám!
Vagy új választás nem lesz, csak Mikola kirúgás, és ettől majd megnyuszik a társadalom?
És azt hogyan magyarázza meg majd O. V. , hogy ezt nem látta előre.
Ne haragudj , de ez szerintem valami ostoba tréfa!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
sh4d0w
félisten
Ezzel az egésszel csak az a baj, hogy a két pártnak nem a saját szavazótáborát kellene ''még biztosabbá tennie'', hanem középről, a bizonytalankodók, a nem elkötelezettek közül kellene minél több embert magához vonzania. Erre az MSZP jelenlegi kampánya alkalmasabb, mint a Fideszé.
https://www.coreinfinity.tech
-
viharhozo
addikt
Hogyan szavazhat, ha a szavazás napján a lakóhelyétől eltérő településen tartózkodik?
Ha Magyarországon, de lakóhelyétől eltérő településen tartózkodik, a jegyzőtől kapott igazolással szavazhat.
Igazolás személyesen vagy meghatalmazott útján legkésőbb 2006. április 7-ig kérhető. Ha ajánlott levélben kéri az igazolást, a kérelemnek 2006. április 4-ig meg kell érkeznie a jegyzőhöz.
Fontos tudnivaló, hogy akár az első, akár a második fordulóra kér igazolást, azt a fenti időpontig kell megtennie.
Az igazolási kérelemben meg kell adnia:
- nevét,
- személyi azonosítóját (ismertebb nevén személyi szám),
- lakcímét,
- annak a településnek a nevét, ahol a szavazás napján tartózkodik,
- az igazolást az első, a második vagy mindkét fordulóra kéri-e.
Az igazolás birtokában Ön az igazoláson megjelölt település bármely szavazókörében szavazhat.
[link]Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Thyb
senior tag
válasz viharhozo #1179 üzenetére
Azért valakinek a magánéletében vájkálni ilyen szinten, még ha közszereplő is az illető, s hogy ezt egy másik politikus tegye.... Mi lenne ha visszatérnének egésszen a politikusok anyatejen való szoptatásáig, hogy akkor az időtájt az édesanya vajon milyen gyógyszereket szedett, ami esetleg a későbbiekben kihathatott a csecsemő mentális fejlettségi szintjére?
Simán görényekHa a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.
-
Drizzt
nagyúr
válasz viharhozo #1187 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam, de ki a **** az a jegyző? És mi a címe, illetve ajánlva 3-án feladott levél elér-e hozzá 4-éig? Bocsássatok meg, ha lámának tűnök, de tényleg nem tudom, milyen jegyzőről van itt szó. Meg most ideiglenes személyim van, remélem azt is elfogadják...
Ja, most látom, hogy hülye vagyok, s van még addig idő, azt hittem most lesz ápr. 1. Bocs.
[Szerkesztve]I am having fun staying poor.
-
viharhozo
addikt
válasz Racecam #1186 üzenetére
Erdekes kampany az, ahol a tagsag hulyesegeket beszel, a fonok meg utana kozli, h ez nem is ugy van.
Szamomra ez felfoghatatlan. Az Mszp egy emberkent felsorakozott Gurcsany moge, nem kezdenek partizankodni. A Fidesznel mar csak Ader es Pokorni tart ki, ok makacsul ismetelgetik azt a tiz mondatot, amire valoban szukseg lenne. Ezek az emberek eletuk jelentos reszet politikuskent eltek, hogy a jo budos francba lehetnek ekkora idiotak.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
zLegolas
őstag
Hát, veled valami nagyon nem stimmel.
Egyáltalán, miről beszélsz? Baj, hogy a fagyi kicsit visszanyalt, vagy mifene?
Gondold csak végig, mit művelt eddíg a pontig a csapatod az óriásplakátokon, meg a Vizslaügyileg, és igyál egy bambit.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
Rive
veterán
MNO
Az MSZP a korábban támadott 14. havi nyugdíjjal kampányol...Az MSZP újbóli kormányra kerülése esetére megígéri: „2007– 2010 között végrehajtjuk az évi rendszeres nyugdíjemelésen felüli, átlagosan évi egyhavi többletnyugdíjnak megfelelő nyugdíjemeléseket”....Az MSZP le akarja nyúlni a Fidesz javaslatát – mondta a Magyar Nemzetnek Harrach Péter.
Szekó József: Mohácson szó sem volt háborús hangulatról
Deutsch-Für Tamás szerint a jogállamiságra nézve tragikus az ügyészség magatartása. Az események menetéből egyre inkább az valószínűsíthető, hogy a nyomozó hatóságra olyan politikai nyomás nehezedhet a kormányfő környezetéből, ami miatt már képtelen eleget tenni annak a feladatának, hogy őrködjön a törvényesség betartása fölött.
Kisebb fuvarozási hálózat foglalkozott azokkal a katonaruhákkal, amelyeket nemrég szállítottak ki Juhász Ferenc honvédelmi miniszter választási körzetébe. A helyi ellenzék szerint a választások tisztaságát kérdőjelezi meg az eset./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest