Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosmajor
tag
Szerintem is az az igazi probléma. Engem, amikor először szereltem fel a kamerát a tábla elé, rettentően zavart, pedig köze nem volt a nyíl röppályájához. Valahogy mindig úgy éreztem, hogy eltalálom a kamerát és ez persze meglátszott a dobásokon is. De egy idő múlva megszoktam. (Azért a kamerát csak átszereltem egy jobb helyre.)
-
vasii
senior tag
Sziasztok ismet,
elkeszult a tesztdarab
A széle az a falvedo merete, a teteje/alja hianyos mert ekkora volt a legnagyobb hungarocel tabla amit talaltamVegulis talaltam meg ket helyet, ahova elferne, de mindegyikben van vmi hiba..
1. verzio
Ez az amit kerdeztem eredetileg is. Az a gerenda sztem tenyleg necces lenne.2. verzio
Ez a folyoson van, a bal oldali ajto a furdobe vezet es az ajto kb epp hogy kinyilna. Sztem eleg hulyen nezne ki itt.3. verzio
Ez tunik szamomra a legidealisabbnak. Az egyetlen gond, hogy a teteje pont beleérne a lécbe, kb 1 centit..
A léc kb 25mm-re all ki a falbol, tehat ennyire lenne az egesz tabla is a faltol. Meg lehet oldani a rogzitest stabilan? Blade 5 tablat neztem ki, nem tudom, hogy azok az adjusting wheelek milyen hosszuak lehetnek, de ketlem, hogy ennyi van bennuk. Igy viszont egy plusz tablat vagy tavtartokat kellene furni a falra.. Félek h nem lehetne szepen megoldani..Bármilyen véleményt, ötletet szivesen olvasok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- KONZOL beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.