Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Exian #94783 üzenetére

Még egy trükk van, csak ennek nem tudom a mikéntjét, de esetleg találsz rá megoldást a google-ben.
    Elvileg van egy backupja a fájlrendszert leíró ?FAT? táblának, amire át tud váltani ha megsérül az elsődleges.
    Nálad lehet, hogy minden visszaállna, ha átkapcsolnád arra. Azt hiszem egyszer már csináltam ilyet, de a részletekre nem emlékszem...

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

• 0xmilan

addikt

válasz Exian #94783 üzenetére

Az nulla, nem nagy o. :D

Amugy megjott az Air Mouse, amit 94707-ben Palafi-nak ajanlottal. Megrendeltem, ha mar neki nem kellett. :D Ez ugye "ujszeru" allapotban volt 7k-ert, teljes aron most 10590. Latszik rajta, hogy hasznalt, de nem veszes. Nem volt hozza se doboz, se hasznalati utmutato, se semmi, csak a taviranyito, az USB vevo meg egy alza markaju micro USB tolto, ami gondolom nem az eredeti.
    Philips TV-vel alig volt olyan gomb, ami mukodott. A YT appban tudtam navigalni, de az OK gomb nem csinalt semmit, a hangero gombok se mukodtek es a bekapcsolo se, bar utobbit lehet programozni a user manual szerint, amit a neten talaltam. Laptopra dugva egy kicsit jobb a helyzet, itt mar mukodnek a hangero gombok es az OK-kal tudok kattintani. A billentyuzet eleinte nem nagyon akart mukodni, a TV bongeszojebe 3 percig tartott beirni azt, hogy telex.hu. Gondolom, nem segit, hogy gepeleshez el kell forditani a taviranyitot es ilyenkor az ember eltakarja a bal kezevel az infrat. Laptopon amugy ez is jobban mukodik, bar itt csak kb. 40 centire van a vevotol. Az eger meg fel percig fun, hogy varazspalca-szeruen lehet iranyitani, de utana mar inkabb csak frusztralo, hogy nem annyira pontos, mint egy eger, bar ennek legalabb nem kell egy fix felulet. Szoval nem tudom, hogy meger-e 7 ezret.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés