Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz czombos #26452 üzenetére
nekem i5 windows pcről megy a lejátszás emby vagy plexel... és sokszor akad.... viszont ha a pcről indítom jobb gomb, és átvitel eszközre, úgy nem akad ami a media servereken igen, ezt se értem, de már kezdem nagyon unni.... de a 85mbit es 4k filmet sehogy se tudtam akadás mentesre csinálni...
-
poli27
veterán
lg b7v nél hogy lehet a kijelzőt kikapcsolni, pl zenehallgatáshoz youtuberól? nincs benne ilyen?
-
poli27
veterán
amőgy ilyenkor mikor frissít mit csinál pontosan a tévé?
-
poli27
veterán
Van egy B7V tévém, régebben kérdeztem hogy kompatibilis e vele az új magic remote, aminek már bordás a középső gomb, azt a választ kaptam hogy nem, jelentem vettem egy 2019-es uhd tévét a gyereknek, amihez már ilyen remote volt, és működik vele, foglyosítottam Egyedül a Rakonten tévé gombja nem megy vele, ami a bal alsó gomb... A C osztályos tévéken már gigás a lan, mert annyira mérges vagyok a 100 megás lan miatt... sokszor ha 4k 80GB filmet néznék beakad miatta....
-
poli27
veterán
Lemaradt a kerdojel :) nah az orom nem volt sokaig, az uj tevehez nem jo a regi csak forditva xd.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
B7V panelt cseréltek mostanában valakinek? Mennyire kötözködnek amúgy? Halványan látszik a csatornalogó benne... Bejelentettem ezért kérdezem, mire készüljek boxmeccsre vagy normálisan állnak hozzá?
-
poli27
veterán
b7v nél a színes tesztképernyőket hogyan tudom előhívni?
-
poli27
veterán
válasz adamssss #42565 üzenetére
Én ezt nem mondanám, inkább a kibaszott csatornalogókat tüntetném el a tévékből, vagy kötelezném, hogy óránként máshol legyen, hiszen ha egy csatornát (nálunk a duck tv volt a favorit jó erős sárga logóval) sokat nézel ott marad a logó (b7v)... alig látszik meg csak bizonyos színeknél de ott van...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz adamssss #42648 üzenetére
Az KáCsa nem KaCsa
De azért ezt beteg árnak tartom, pláne hogy digitális átvitelről beszélünk, analógnál még volt értelme a jobb kábelnek de itt... És ennyiért elmennek a f@xba sztem
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz adamssss #42699 üzenetére
Nekem 2 dolog van rákötve, 1 sat box, és egy Telekom Iptv box... nem fogok egyikhez se 100 ért venni semmit Filmeket xplay meg egy másik, azokkal nézek a szerveremről filmet, de el nem tudom képzelni, mit tud egy 150k kábel, mert tuti nem látod a különbséget ebben biztos vagyok, hiszen 0-1-0-1-0-1-0-1 ez megy át rajta... analógnál mint írtam lenne értelme, de itt szerintem parasztvakítás...
-
poli27
veterán
válasz Celtis #42707 üzenetére
Én is ezt mondom, hiszen digitális jelről beszélünk, analógnál lehet csak minőségromlás, de a sok dinnyét meglehet vezetni a 150e kábelekkel, hogy az kell a 800k-1,2milcsis tévé mellé, mert csak azzal lesz az igazi Szóval itt vagy működik vagy nem rendesen két állapot van, fele állapot, hogy félig megy nincs
-
poli27
veterán
Nekem a jövő héten jönnek elvileg B7V ben cserélni, majd kifaggatom, meg csinálok pár képet sutyiban
-
poli27
veterán
Reggel jönnek kijelzőt cserélni a B7V ben, kiváncsi leszek
-
poli27
veterán
Nah voltak cserélni a B7V panelt, B7V panelt kapott a B8 nem jó bele azt mondta... A számlán 545€ szerepelt amivel hozta a panelt
Az első a régi, a második az új panel, mint látható a közepén, az lcd vezérlő ami más, kérdeztem és azt mondta ezen már javítottak azért másmilyen.
A Garilevélbe semmit nem írt, egyedül egy javítási jegyzőkönyvet adott (jó fej volt, rendes)
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Amúgy ennél az új panelnél a B7V-nél teljesen más a kép, sokkal élénkebbek a színek érdekes Jobb is hogy kicserélték
-
poli27
veterán
https://geizhals.de/lg-oled-48cx9lb-a2271136.html
Nofene lesz 48" is már? -
poli27
veterán
válasz alaves #43207 üzenetére
Azt ugyan miért ne lehetne javítás?... a panelből áll a tévé, azt kihozzák hozzá, amin rajta van a vezérlő is (lehet újabbat is kap vele) kicsavarozzák az alaplapokat, meg vissza nincs 15 perc a javítás, és nekem a bejelentéstől 1 hét alatt kicserélték a B7V kijelzőjét. A Telekom visszaküldés, visszatörlik, megrendeli elbírálják őjra és kiküldik az tuti van 1 hónap is ha nem több... pláne ha esetleg még készlet is kifogyott...
-
poli27
veterán
Nah eddig tartott a kijelző a B7V ben, megjelent rajta egy pixelhiba, és pont a képernyő közepénél, folyamatosan zölden világítva... most hívtam a szervizest, azt mondta visszahív megkérdezi ilyenkor mi van.
Update: Visszahívott jelentsem be újra és kicserélik megint a kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Nah a pixelhiba miatt ma is kicserélték a B7V ben a panelt( a másik ugye 2 hetes volt), és azt mondta a szervizes, ha megint baja lesz a tévének, akkor már egyből csereutalványt ad. A szervizest is kérdeztem hogy van e értelme olded fényt levenni 20-30 ra, azt mondja nyugodtan használjam nagyobbon, nem kell levenni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen SSD-t vegyek?