Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Milyen mosógépet vegyek?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo027
tag
Sziasztok, próbáltam visszaolvasni, de konkrét választ nem találtam (vállalom, hogy béna voltam).
Most van úton egy Xiaomi Gateway és egy Xiaomi kamera felém. Erre szeretném építeni a rendszeremet itthon (kamera, mozgásérzékelő, lámpalekapcsolás).
A kérdésem az, hogy valamelyik Xiaomi android app alá be lehet varázsolni a Sonoff eszközöket?
Ha nem muszáj, nem cserélném a kapcsolókat első körben.köszi
-
teo027
tag
Hali, Xiaomi eszközzel megoldható valahogy a csengő+kamera+online értesítés kültéri kapuba?
Tudom, hogy van specifikus eszköz erre, de az nem kompatibilis a Xiaomival. -
teo027
tag
válasz supercharley #7573 üzenetére
Félig értem csak
Mivel scriptet írtál, így gondolom a MiHome-on kívül használsz valami vezérlőt is. -
teo027
tag
válasz supercharley #7579 üzenetére
Gondolom sehogy, azt hiszem ha összetettebb cuccot akarok, akkor nem úszom meg a Domoticz bevezetését.
[ Szerkesztve ]
-
teo027
tag
Sziasztok, most kezdek bele az okosításba, első körben a Xiaomi cuccokat használok.
Egy kamera az első eszközöm, amit Mi Home app-al kezelek.
Az a problémám, hogy a mozgásérzékelő csak jóval később, vagy egyáltalán nem küld értesítést, pedig be van élesítve a funkció és az előzményekben látom, hogy rögzített mozgást.
Van valami beállítási lehetőég amivel stabilizálhatom a küldést?
köszi -
teo027
tag
Sziasztok, MiHome-ban hogy tudom beállítani, hogy egy kivezetett gombra a lépernyőn a kamera értesítéseit kikapcsoljuk, de a mozgás rögzítése menjen a kártyára.
Tehát ha a "riasztást" kikapcsolom, akkor azért mozgás esetén rögzítsen. Eddig csak a Sleep módot tudtam beállítani, de akkor leáll minden.
Remélem sikerült megfogalmazni amit akartam -
teo027
tag
Sziasztok, ha szeretném az okos cuccaimat (jelenleg csak Xiaomi) átrakni saját eszközre akkor a Pi csomagból mit kell megvennem?
Elég egy sima wifi képes alaplap dobozzal, töltővel, vagy kell valami speciális kiegészítő hozzá?köszi
-
teo027
tag
Úgy tudtam, hogy ott Androidon csak a Dashboard van.
-
teo027
tag
Szerintetek miért nincs HA vagy más hasonló alkalmazás Androidra?
Nem értek hozzá, de az Android programozása nem támogatná, vagy más oka van, hogy ott csak dashboard progi van?
Annyival egyszerűbb lenne az otthoni tabletet befogni központnak, mint egy Pi -vel vagy más kütyüvel kiépíteni egy plusz rendszert. -
teo027
tag
Köszi, azt szerettem volna, hogy 1 eszköz lássa el a médiaközpontot, otthon okosítást, HBO GO kezelést stb.
Egy xiaomi box S-t gondoltam venni és jó lett volna ha nem kell külön kütyü az automatizáláshoz.
A korábban linkelt mini PC-vel az a bajom, hogy 0-24-ben szerintem elég gazdaságtalan a működtetése, bár nem vagyok képben a fogyasztásával.
A Málna PC SD problémái miatt félnék arra alapozni a rendszert. -
teo027
tag
Sziasztok, tudom, hogy az elsődleges nyelv a Linux, de tudtok olyan progit ami Windows alól fut és ráépíthetem az okosotthont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Gitáros topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest