Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nem ellenorizni. En mindig ''biztos vagyok a dolgomban''
Megkellett fordulni, hogy elerjem azt a bizonyos flakont, aminek a femfeluleten viragok pomopaznak es szageltavolito hatast szolgal. De mivel vigyazni kell, hogy a felfele kifujt cucc ne hulljon vissza teljes egeszeben a fejedre, igy gyorsan visszakellett allnom eredeti homosapiens beallasomba guggolasbol, igy a pont fejmagassagban levo hengertarto szerkezetet lefejeltem.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv61us
őstag
Ez nem csak hajon van, ez teljesen normalis itt egy bufft szeru etkezesnel
reggeli: tojas, krumpli,griz, kolbasz, ''palacsinta'' ,biscuit egy tanyeron
de ebednel-vacsoranal sem szorakoznak megy egy tanyerra minden
jo a desszertet azt kulon szoktak, altalaban
de mar megszoktam en is igy eszek szep hosszu buffetasztal elindulsz a salatanal, zoldsegek, ontetek, aztan a tenyleges salatak, aztan shrimp, kagylo, meleg kajak
koretek es szedik aztan sorba hal, csirke, marha, ez megy egyutt
jo az ugy, csak sok az edes, van pl, sweet potatos, hat tragikus"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
jeges
senior tag
azon gondolkodom, hogy a ''könnyű és finom'' sür-ízű joghurtot hogy-hogy nem találta még fel senki. a sörpocak kezd soha nem látott méreteket ölteni. szomorú
szerk: ne haragudj, de nagyon nem mindegy, hogy cukor-ízű sör vagy sör-ízű cukor én a sört az íze végett (is) szeretem
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Drasztikusan csökkenteni akarod a PH! fórumtagjai számát? mit csinálna szegény neduddki?
A pedagógus vér látom nem hagy nyugodni..
Szerintem életkor meghatározó fjúcsör kellne ide. 14 év alatt nem lehetne hozzászólni, vagy csak a mese topikhoz. <ha nincs ilyen topik, akkor csinálni kellene nekik>...
szek:
erdey_a : Akkor elszívjuk a Te agyadat is. Így az IQ-d 20 alá csökken => Automata BAN
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
QuarK
senior tag
így jártál... én kigyilkolásztam magam... hogy is van az a dal? nem emlékszem már
apropó, Live Messengerbe nem lehet valami autoválaszt bepreppelni; mondjuk. ''k*rva szádat, CoD-ozok, ne írjatok már huszan, nem tűnik fel, hogy elfoglalton vagyok?'' Ehh, legközelebb inkább kilépek addig -
Gambit
őstag
-
ladybug
őstag
Ok, szombaton sütök Neked ebédre. De előtte egy jó adag gulyásleves is lesz.
Mod: De lehet, hogy rántott husi lesz. Majd egyeztetünk.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
-
addikt
Mármint a gulyásleveshez mi kel?
Először is vegyél egy gulyást. Tedd bele egy nagy kondérba, néha csapd le, mert szökni próbál majd. Tegyél bele zöldséget, magy a sokat beszélsz ez is megteszi. Főzd amig puha nem lesz.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest