Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz evitiguF #10953 üzenetére
Itt a topicja, bár eléggé kihalt.
Hát én a viszonylag szerény szakmai tudásommal, annyit tudok erről elmondani, hogy ha valamelyik játék támogatja a PhsyX-et, akkor ha arra a célra van egy PhsyX társkártya, hogy az számolja a PhsyX-et, akkor a társkártya tehermentesíti valamennyire a fő GPU-t és több lesz az fps...
Olyan játékoknál alkalmazható csak ami támogatja, ezekre rá kell keresni...amit én ismerek és aminél jól használható és szeretem az a Metro Redux, de azt hiszem ilyen pl. a Mafia II is talán...Amúgy szvsz csak olyan kártyát éri megtartani erre a célra, ami keveset fogyaszt és nem fűti fel feleslegesen a rendszert, de ha ezek nem zavarnak, akkor a gtx 570 is jó lenne erre a célra, mert elvileg PhysX számolás közben nincs nagyon terhelés alatt, de majd FLATRONW kolléga vagy más szakértő ennél majd jóval kimerítőbben és szakmaibban ismerteti ezt a témát.
Esetleg kérdezd meg a másik topicban is.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
kgero86
tag
-
Szinyák
őstag
válasz evitiguF #12126 üzenetére
nekem is ez van én húzva használom hőfok ügyileg itt látszik ,meg hogy a legjobban eltalált kártya +2 fok különbség van alapon-és húzva. FPS változás is van persze + oldalra , de azt nem lehet rá mondani ,hogy mindenhol 20-30fps + ,Inkább az hogy a min fps nem esik be annyira mint alapon...
De zrt te tudod , hogy be vállalod ,mert alapon is elég 1080p-re még mindenhol...Szinyák
-
SSJPeter
őstag
válasz evitiguF #12126 üzenetére
Plusz 20-30 fps biztos nincs, szerintem ha elégnek érzed a teljesítményét, csak azért mert más is csinálja ne húzd feleslegesen, max. akkor ha majd kevésnek érzed valahova...aki itt túlhajtja a kártyáját az általában feszt is emel hozzá, ami csökkenti a max. élettartamát, persze ha csak max. 1 évig akarod használni akkor mind1.
Itt sok embernek az OC egyfajta hobbi is, amit én abszolút megértek, de azért ez messze nem szükségszerű dolog és kockázat is van benne.(#12107) duc:
Alapfeszen 1606mhz GPU clock boost elég durva lenne.
Ha így van, akkor az a kártya egy "főnyeremény".[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
törölt tag
válasz evitiguF #12217 üzenetére
Asztalra rakva,széken ülve önsanyargatás használni egy nagy kijelzőt. Fali konzol,előtte megfelelő magasságú asztal és szigorúan kanapé a kényelem érdekében.A TV panelja ülő pozicióban kicsit szemmagasság alatt,hogy fekve is lehessen filmezni,maximális nézési távolság 1.5m-2m között,hogy a felbontás részletessége is látható legyen.Mindez természetesen egy jó minőségű 5.1 házimozival+subládával körberakva a fokozott audió élmények érdekében .Ilyen elhelyezéssel teljesen kényelmes.annyi hogy játékhoz kell egy min 3600dpi -s egér,hogy ne menjen le a nap mire egyik sarokból a másikba ér az egér.
Tessék a saját fészkemről egy kép[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz evitiguF #13998 üzenetére
Itt is látszik, hogy a TV-t részesíti előnyben a VGA, ezzel nem lehet mit kezdeni, nekem is így ment, DP-n a 780 Class, annyi különbséggel, hogy ki nem fagyott és a win logo végére (3mp-t látni) már átváltott, de csak akkor csinálta, ha ment is a TV... DVI elavul(t), ez van...
© asszongya'hogy
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz evitiguF #13992 üzenetére
Ugyan ez volt a gondom, van, hogy magától ténylegesen elsődlegesnek veszi, de ritka. Ha win8-ad van, akkor simán jobb alsó sarok/eszközök/ és ott tedd át, hogy csak a másodlagos képernyő képét mutassa. Így amikor indul a gép, akkor a monitoron lesz kép alapból, ha meg tükrözni vagy kiterjeszteni akarod, akkor megteheted ugyan itt, csak amikor vissza akarsz állni a monitorra, akkor megint másodlagost nyomj. Én csak így tudtam megoldani, pedig elvileg a monitor az elsődleges.
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest