Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz Tűzkígyó #7163 üzenetére
Eredeti Microsoft Windows 8.1 (x64) használok.
Jelnelegi legújabb legfrissebb WHQl driver található fent a grafikus kártyához (331,82) ami egy ASUS Gefroce GTX780Ti.
Minden játék szépen fut amiket eddig megnéztem.
CrySis3, CrySis2, Crysis, Metro Last Light, és a Metro2033.
Viszont StarCraft2 alatt olyat csinál a gépemen, hogy elkezdek vele játszani és gondol egyet megáll a kép, hang, zene folytatódik. ALT+F4 el betudom zárni a programot illetve, ALT+TAB bezárom a windowst.
Ez történik tuning órajeleke illetve alapórajelek mellett a StarCraft2 nevezetes játékában.Most kipróbáltam az új V2 biost.
Két partit szépen végig vitt a kártya, harmadiknál, a legelején megállt a kép, elkezdett villogni egyszer, majd beakad a zene, és újraindult a számítógép. Ezt csinálja a V2 bios.
Tehát a BIOS csere sem segít.Valamiért kiakad a starcraft 2.
Csak arra nem jöttem rá mire akad ki, tehát van a gépen pár ilyen monitorizálo szoftver.
Corsair LINK, vagy a HD sentinel, már jobb ötletem nincs hogy mi lehet a baja.Lehet vissza kellene raknom a Win7 mert valami baja van a Win8.1 el a gépnek.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Csabro
tag
válasz Tűzkígyó #9632 üzenetére
En az Ultra Wide monitort vennem a helyedben... De ez csak szemelyes otlet, mivel nekem nagyon bejonnek, de csak 29"felett.... 29" es az alatt a 21:9 sajnos nagyon lapos. Es igy kicsinek tunik a monitor.
Amugy latom eleg "egyszeru" a konfigod. Dobhatnal fel ide 1-2 kepet rola, vagy ha mast nem erdekel, nekem privatba johet.
-
keIdor
titán
válasz Tűzkígyó #9639 üzenetére
Nem lesz natív, így ronda lesz ha megy is, szerintem egyébként menne a 2560x1440, csak ocsmány lenne a kép.
Esetleg azt lehet csinálni, hogy megveszed mindkettőt, ahol elbírja a 4K-t átkapcsolsz arra a monitorra, ha nem bírja, mész a másikra. Egy jó nagy asztalon elfér a kettő.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Csabro
tag
válasz Tűzkígyó #9638 üzenetére
En megvarom az idei ev masodik felet/ talan ev vege a pc frissitessel (uj csucs intelek/x99 lapok megjelenese/ es ha iden kijon talan, Maxwell gtx 880). Most sincs egy rossz konfigom, de ha az egiek az idei evben is velem lesznek, akkor cserelem az egeszet. En a 34" os UltraWide-ban az LG-vel szemezgettem.
-
keIdor
titán
válasz Tűzkígyó #9642 üzenetére
Dell U3415W: ezen biztosan szép lenne a 2560x1440, csak középre tenné a képet. Mert ugye képarányt vált, 21:9-ről 16:9-re.
Szerintem a Dell UP3214Q is, ha valóban középre tenné a képet. Nem tudom, hogy ez utóbbit meg lehet-e csinálni, ha én átállítom az U2711-et 1080p-re csak széthúzza, mivel azonos a képarány.Szerk.: Beállítottam az U2711-et 1:1 módba 1080p-n, így most van alul, felül keret, de nem szép, látni, hogy homályosabb a kép. Pedig középre helyezte a képet, mégse szép, még megnézem lehet-e javítani.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BeLucZ
addikt
válasz Tűzkígyó #9632 üzenetére
uh, hát ez igencsak fullextrás konfig lesz grat hozzá
helyedben nem erőltetném a 4k-t még, bármikor upgradelhetsz ha akarsz, haswellre se frissíteném a procit, feltolod 4,5 Ghzre és kényelmesen kifogja szolgálni a 780ti slidet 1440p-ben vagy 1600p-ben
u3014 szerintem is bőven megtenné, de ha tényleg nem akadály a pénz akkor vegyél 1 ilyet meg egy 4k-s monitort is azt átkapcsolod ha nem megy a 4 k[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
#Morcosmedve
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Tűzkígyó #9812 üzenetére
En nem szeretem az ACX-es hutest. Banom hogy Classified-et valasztotam, rezonal a huto 35 % fordulaton. azt hiszem el fogom adni es veszek 2 db referencia 780-at SLi-be.
Tolja valaki a metro LL-ot FHD 3D-be ? 1 katyaval rohadt lasssssssuuuu, sokszor meg 27-28 FPS-re is beesik. Ugy az atlag az 32-38 FPS.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norb55
őstag
válasz Tűzkígyó #9812 üzenetére
DCU2 50wattal kevesebbet eszik mint a Classified. Azért az nem kevés plusz hőtermelés ám.
Nem rossz az ACX hütés, szerintem a leggjobb, csak a fogyasztás a sz@r . Viszont idáig az összes EVGA classified 780 ment 1280MHz-et. Nem egy antituningos eggyikse.players111 Mondtam nemkérek kövezést.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Tűzkígyó #10887 üzenetére
Köszi az infót. Be van kapcsolva, elvileg azonnal látom a gmail fiókomban telefonon is. Hát akkor eldől, hogy eVGA vagy KFA2 HOF lesz. KINGPINT csak a különlegessége miatt venném, illetve szerintem jobban eladható lesz, komolyabb tunning mentesen.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
h1mpi
félisten
válasz Tűzkígyó #11652 üzenetére
nem is értem, hogy került ide már hónapok óta nem lehet kapni
(#11651) the_mad: nagyon jó kis kártya volt. Alapon:
12 302 GPU scoret tudott a ritka jó GPU-val megáldott sima 780-an maxon.
(#11648) TTomax: Kíváncsi voltam a VGA-k Bentley-ére
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz Tűzkígyó #11652 üzenetére
Az hogy bent van a webshopban nem egyenlő azzal hogy kapni is lehet mert nem lehet! A Merlinnél ahol vásárolni szoktam kajtatták nekem, sem európai nagykerekben, sem az Amerikaiban nincs egyetlen példány sem, Kingpin meg na azt haggyuk Szóval csak a sima ref nyákos SC ACX van, nem mintha az nem lenne elég jó Illetve a kismadarak elkotyogták hogy esetleg,mondom esetleg április közepe fele lehet lesz 780TI classi Hydrocooper Az árát inkább nem írom le
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest