Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Vannak más eszközök is amiket lehet vele tölteni. pl mobil. 30000 mAh-ból futja mindenre, azért emeltem ki.
Egyébként még az Anker PowerCore+ szokták ajánlani powerbanknak, de az drágább (bár tény hogy nem egy tégla )[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Ezt láttátok? Új system fícsörök, bár nincs megerősítve!
A legjobb a WiiU Pro controller support lenne. (Bár kérdés, hogy akkor system wide, vagy csak Smash-hez, ha utóbbi akkor nem gyerebe)
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Just Dance 2017 és az 1-2 switch ér egyben 20ezer forintot? 576-ban akciós most a pro kontroller és ez a két játék is (attól most tekintsünk el hogy odaadják-e, próbát megér) katt
Illetve WiiU játékok is jóárasítva vannak, akit érint nézzen szét
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz fogtunder #4341 üzenetére
Vettem én is egy pro kontrollert, meg nevetséges 6500ft-os áron egy Guitar hero live-ot a WiiU-hoz.
Nem tudom szabvány-e az usb-s dongle és a gitár azaz pl ha ps3-ra kötöm is működni fog e, azon már van egy gitár+játék kombó, ha bejön 6500-ért vettem 2. gitárt és ha bármi lenne a pssel, wiiU-n még mehet tovább a GH. (asszony remélem így már nem öl meg a pro kontroller miatt, a GH az ő pályája ) (most nézem a dongle platform specifikus a gitár nem, szóval lesz egy tartalék gitár, illetve más platformos játék ha bármi történne )[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz koncsik #4400 üzenetére
A neonsárga joyconok nekem jobban bejönnek, a pro controller pofás darab és a tok se ronda. Szerintem okés, viszont elvileg nálunk nem lesz neon joyconnal szerelt splatoon bundle, hanem sima kék-pirosat kapunk, legalábbis redditen azt olvastam, hogy ez japán only
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Nyilván sarkítottam, hiszen az EA elmehet a bús p****ba ezzel a felfogásmóddal, hogy 3-5 évente változik a játék, amúgy meg csak lehúzzák az újabb és újabb bőrt a fejősterhénről...Az, hogy a platform is "kuka lett" szintén nem a te hibád, de azt akkor is tartom, hogy ha te vagy olyan hülye, hogy megeszed amit főznek neked, akkor is ha romlott, akkor csak magadat okolhatod.
De persze nem a felhasználót kell szidni, csak én ezeket egyszerűen nem értem, ahogy a CoD-ot minden évben megvevő tizmilliókat sem...
-
Hunner
senior tag
Mario feat XCOM, nevetséges volna? Ha nem válik repetitivvé és van mélysége, akkor szolid játék lehet.
3 éve fejlesztik...WiiU title lett volna, amit nem adtak ki, mert szarul fogyott? Tudjuk hogy az Ubinak volt a fiókjában több kész játék is, amit nem adtak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
HO-LY-SHIT
-
Hunner
senior tag
Nekem is ilyen, engem is zavar a hangja, de teljesen jól működik, így nem nagyon foglalkoztam vele. Szóval nem egyedi eset, ettől még lehet hogy hibás és garis, de nem indultam meg az ügyben, ha te megteszed viszont örülnék ha írnál a fejleményekről.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Akit a zelda érdekelt az már vett egy switchet magának, vagy ha nem akart de volt wiiu-ja, akkor megvette arra. Ha más nem, akkor két hete az 576-os akciózásban. Tipikusan az a cím, amit használtan nehéz elsütni szerintem
(#4962) Sirandrish: Nincs hozzá Strap
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
AAA címek komoly kiadóktól egy Nintendo konzolon, ami ráadásul hibrid.
Szerintem ha 560p és ha csak 30fps akkor is inkább örüljünk egyelőre ennek, a HW olyan amilyen ezt tudjuk, jobb nem lesz. Az előző és hozzáteszem nem hordozható konzol generáció 720p-t tudott 24-30fpssel... Persze jó lett volna, ha erősebb a cumó, de mindenki tudta mit vesz, mikor megvette, és őszintén szólva nem is nagyon számíthattunk ezekre a játékokra sem, nem hogy 560p30fps-sel, de sehogy.Plusz amit az NBA2k18-ból kihozott a 2K Games az szerintem zseniális.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest