Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Aktív témák
-
dante3
addikt
Sziasztok!
Egy régebbi szám címét keresem!
Az előadó BBE és a klippben egy fürdőruhás csaj mászik ki egy pocsolyából és mászkál a városban,a végén visszamegy a vízbe!
Remélem elég infót adtam.
Köszi!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
dante3
addikt
Senki?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
G@ben
addikt
Tegnap hallottam egy zenét, valami ilyesmi:
get down, get down, get down down down és ezt az utolsó három down-t gyorsan mondja. Lehet, hogy nem ez a szövege, de nagyon hasonló.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
onlysony
aktív tag
#149 ? #202 ?
bocsi hogy ennyire visszamenőleg de nagyon keresem a számokat...''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''
-
AMDpower/
senior tag
Shrek 1-nek az elején lévő számnak a címe/előadója érdekelne.
-
CYBERIA
senior tag
Azt tudja-e valaki, hogy a mégasztárban amikor mutatták, hogy mit lehet nyerni, akkor melyik zene szólt?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
G@ben
addikt
Hol lehet olyan slágerlistát találni, ahol bele lehet hallgatni pár másodpercet a zenékbe? Keresek egy számot, ami sláger lehet mostanság (legalábbis a diszkóban ment), csajok éneklik és ennyi, amit tudok róla. Az előbb aludtam, eszembe is jutott a zene, csak szobatárs mobilja megszólalt és elfelejtettem a dallamot.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz Bekeny003 #469 üzenetére
Kb ennyit tudok róla, meg hogy kb 3 csaj énekli. Stílusra olyan dance vagy trance vagy nemtom mi, szóval olyan diszkós.
Eszembe jutott egy másik szám is, amiből csak egy részlet van meg: egy csaj ''sikít'', de beszaggatják a hangját, 2 hangmagasság van egymás után, fel is fütyültem wav-ba, de jó halk lett és nem is tudom kirakni sehova.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
tomika
aktív tag
Újabb lehetetlennek tűnő kérdés:
A Szigorúan piszkos ügyek (Infernal Affairs) című filmben ki énekli azt a számot, amit a hifiboltban hallgatnak. Lágy női hang énekel benne. A filmzene cd-n nincs rajta, és a film végén lévő számlistából sem tudtam kibogarászni értelmes előadót. -
Shalala
senior tag
Hello
Nem tudja valaki annak a szamnak a cimet amiben par robot tancol teljesen azonos ritmusban ? Azt hiszem a viva-n szoktak adni, de akkor nem irtak ki a cimet azota pedig nem lattam. -
MODERÁTOR
Ez így elég kevés, de nem a Daft punk - Arround the world c. számára gondolsz? (Bocs, ez lehet nem jó megoldás, mert ezek inkább csontváz jelmezes emberek)
G@ben:
Radipshare.de -[link]?
Ezek tetszenek tőled:
- ''... fel is fütyültem wav-ba, de jó halk lett és nem is tudom kirakni sehova. ...''
- ''... Az előbb aludtam, eszembe is jutott a zene, csak szobatárs mobilja megszólalt és elfelejtettem a dallamot.''
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #473 üzenetére
Kösz a linket!
Egyébként tényleg így történt! Hülye mobil!
Szóval a nagyon halk és enyhén hamis, de talán felismerhető fütyülésem itt található:[link]
[Szerkesztve]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Shalala
senior tag
válasz Viktor0610 #473 üzenetére
Nem nem az, ez egy uj szam. Van benne 4-5 robot ilyen kicsi robotok kb 40-50cm magasak es tokeletes egyhangban mozognak van mikor legyezo van a kezukbe.
-
hefe
aktív tag
Holá! Nem tudja valaki mi annak a címe aminek a klippjében (valamikor 10 éve lehetett kb) egy vetített háttér fut mintha egy kocsi motorháztetőjén lenne a kamera és egyre több animált csontváz kezd el talán gördeszkázni vagy szörfözni a vetített háttér előtt. Azt hiszem trombita vagy szaxi adta a zene legmarkánsabb részét...
Azaz valamit meglovagolva száguldoznak a vetített háttér előtt mintha egy autópályán meg alagútban is lennének..
[Szerkesztve]Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D
-
Scream007
őstag
melyik az a szám amit mostanság éjjel nappal nyomatnak a rádióban, és 1 csaj énekli, és valami ''pon de replay''-t modogata refrén egyik részén.
?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
ffodi
veterán
Van egy zene amit már rég óta keresek. Ma sikerült is felvenni a rádióból telóval. Tudnátok mondani valamilyen oldalt ahova fel tudnám tölteni?
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
up!
Ha segít: 80-as évek beli szám lehet."A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Sixkiller6
őstag
keresek egy dalt és tudom is a címét. csak nagyon ritka, hátha megvan vkinek vhol vhogyan.
ez pedig Máté Péter előadásában a Jézus Krisztus Szupersztár Júdása.
nagyon-nagyon régen láttam egyszer tévében egy felvételt, ahol ő énekli Júdást. hihetetlen volt.
1984ben hangszerelte ő a művet a magyar verzióhoz, és a rockszínházban fel is lépett.
kérlek titeket, ha tudtok segíteni, akkor tegyétek meg.
thx
six- no es importante -
-
bandus
veterán
sziasztok!elég reménytelen a helyzetem e dallal kapcsolatban, de bízom bennetek, ezért leírom. sem előadót, sem címet nemtudok, ez a klip még anno a bmx banditák című film elé lett felvéve videokazira.
szal: egy hoszabb, szőke hajú emberénekel benn, talán mintha családja is szerepelne, illetve ha jól emlékszem egy kislány konkrétan, meg taxi is van a klipben. akkor még kb 0 volt az angoltudásom, de talán ienek vannak benne h:my heart, i'll be there (ez a refrén vége), a klip talán néha fekete-fehérre vált, és akkor az énekes egy üres placcon énekel egyedül. az öltözete ha jól emlékszem fekete öltöny
azóta keresem a kazit, de nem találom.
előre is köszi aki elolvassa , tudom h hülyén hangzik, de azért megpróbáltam"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
G@ben
addikt
válasz Viktor0610 #488 üzenetére
Sajna nem megy, mert nem tudom, hogy hol hallottam és felvenni sem tudom, mert a fütty is kölcsönmikivel ment.
De ez a rész nagyon jellegzetes, másra nem is emlékszem belőle.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Sixkiller6
őstag
válasz Viktor0610 #486 üzenetére
nem mintha pártolnék bármiféle illegális fájlcserélő programot , de nincs. néztem, de reménytelen, h ez meglegyen.
szerk: elírás
[Szerkesztve]- no es importante -
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Érdekelne egy szám címe de nem tudom mi lehet. A szám maga törökös szerintem Arash vagy Tarkan az előadója. Most a szám meg lett spékelve skótosan dudával.
Nem az Arash tike kardi & balkan hanem valami más.
Aki tud segítsen!
Köszönöm''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
--TIKI--
tag
[link]
a második számnak mi a cime
amikor a 10-es szám eltünik -
Remington
őstag
Mi az új Rasmus számnak a címe?
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
MODERÁTOR
-
Remington
őstag
válasz Viktor0610 #499 üzenetére
Figyeltem csak már elfelejtettem.
Most szokták nyomni a rádióban.
Mindenesetre köszi.https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest