Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RegiMagazino
csendes tag
Sziasztok!
Történ egy kis baleset, ma este a GTX 670-es kártyámmal. Játszottam, egyszer csak kikapcsolt a monitor. Na, mondom OK...
Szerencsére van másik kimenete, a monitornak is több bemenete, kipróbáltam, de egyikkel sem működik.
Azt csinálja, hogy ha nincs bedugva sehova a monitor, akkor csak kiírja, hogy 5 perc múlva kikapcsol, mert nincs jel, viszont ha beledugom a kártyába, akkor azonnal átkapcsol powersaving mode-ba, azaz kikapcsol.
2 tápcsatlakozó van a kártyán, mind a kettő visszajelző LED világít, a ventilátorok pörögnek, tehát a kártya egy része él.
Az alaplapi VGA bekapcsolta a monitort, működik rendesen, így nem az a rossz.Volt már valakinek ilyen? Lehet temetni?
Most kivettem, már 1 óra van, most nem bénázok vele, de reggel visszarakom, meglátom, hogy megy-e, de kétlem, hogy magához térne a semmitől. Voltak már sokkal izzasztóbb napjai, nem melegedhetett túl a mai, hűvösebb időben.Egy ideje új kártyát szeretnék venni, most akkor lehet, hogy eldőlt, kell-e nekem új VGA.. :s
Az ötleteket, meglátásokat szeretettel fogadom, reggel berakom, aztán meglátom, hogy mi lesz, megírom, hogy mi a vége. Persze ez így már biztosan nem OK, várhatóan úgyis újra előfordulna, ha egyáltalán most magához térne, úgyhogy gyanús a csere.
Jó éjszakát!
-
RegiMagazino
csendes tag
válasz RegiMagazino #32952 üzenetére
Na, beleraktam és elindult, ilyen nincs, mondom, de a BIOS logo után lekapcsolt.
És ahogy már írtam is, ez már úgysem lenne már üzembiztos, valószínűleg. :sssMi a rák lehet vele? Most hűvös van, lehet, hogy a hűtés? Mert pár pillanatig tudott menni. Viszont a ventilátorok mennek.
+ Az Aida sem írja, hogy ott lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest