Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Hello! Nos én nemrég kaptam pipát, komolyabb gondom nincs is vele szerencsére, arra jó amire (55cm) De amit észrevettem nemrég h a szivócsőhöz nincs gumitömités, és pár nappal ezelőtt elmentem venni, rohanok haza, és nem jó bele o.O És nézegettem a pipás képeket. ÉS észrevettem h a legtöbb pipának a főrúdján ahova becsatlakozik a szivócső enyhén nagyobb a feje mint az enyémnek. Ez pöppet érdekes, mondjuk nem szelel meg semmi. És tegnap megoldottam h kivűlről huztam rá a gumitömítést és abba bele a szivócsövet és eléggé keményen fogja. Bár még nem próbáltam ki. Érdekelne még az is hogy milyen dohányt ill. szenet ajánlanátok? Mert olvasom h holland 33mm-s az van (volt) nekem is. Meg eddig ha jól tudom volt nakhla 2 almás és vegyes gyümölcsös
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
Hello srácok! Tudnátok-e adni boltokat [budapesten] névvel, címmel, netalán weblappal? a sultáncentert már ismerem
-
zedok
őstag
Hali! a zárjegy a vizipipa dohányokra mikor rákerülni kb?
-
zedok
őstag
Hello srácok! a betty keleti kincsei jó bolt? dohányt szeretnék venni. (300ft/50gr) és milyen ízűeket vegyek? és megjegyzem ma láttam egy szörnyü dolgot 250gr dohány zárjegyes 3200ft (3190)
-
zedok
őstag
hali! ti is szoktátok olvasni a vizipipablog.eu honlapot? mert volt rajta egy érdekes cikk alias heba filter [remélem jól irom] és valaki próbálta már?? mert ott irták lentebb h kindertojásból is meglehet valósítani. amit meg is tettem de még nem használtam. mondjuk érdekes mód sokkal halkabb lett a pipa. de ugyanugy lehet szívni sok lyuk kellett hozzá. na mind1. másik dolog. Mért lehet az h én pl a nakhla 2 almásat nem érzem. viszont barátaim ismerőseim meg igen o.O ugyanabban a pipában..
-
zedok
őstag
hello.! veszek al-waha cherryt és princes m. mentát [sima] azok jók?? kókuszmentáról vélemény??
-
zedok
őstag
válasz mocsanisi #2427 üzenetére
hát srácok. már mind1 basszus. ma leakartam ülni pippantani egyet. erre bedugom a szívócsövet és elmozdult. oké. megfogom és nézem h nem a szivócső a gonosz hanem az a kis rúd amibe beledugod. o.O any*d na ilyenkor mit lehet tenni?? az a kis sz*r kijött teljesen. :S
[ Szerkesztve ]
-
-
zedok
őstag
Hello! Engem az érdekelne h vannak azok a hosszu üvegü pipák (mint a fütyülős pálinka üvege) azok hogy működnek és milyenek? és egyáltalán mi a nevük? bocsi az offért!
[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Hali! Szerintetek a keleti fűszeres nyitva van ma? vagy a sultan center?
-
zedok
őstag
hali! na. segitsetek pls nem tudok dönteni h milyen pipát vegyek 72-82-vagy nagyobb cm-ü pipát? és egy csövüt vagy két csövüt? (forgót semmiképp) előre is köszi! a vizipipavasarlas.hu-ról fogom rendelni
-
zedok
őstag
válasz ngabor2 #2520 üzenetére
hát srácok én elmentem egy boltba (mint kiderült fater karácsonyra szervezte le stb, csak akkor nem volt) és elmentünk. egy raktár volt. telis tele pipával és a választásom egy 105cm-s egyiptomi pipára esett kegyetlen jó 12ezer magyar ft rendes volt az eladó is! kaptam hozzá sok-sok sok szipkát. szenet dohányt tisztitó kefét (noha ez alap) egy fekete szinben pompázik kegyetlen jó csak anyámat sajnálom kicsit
-
zedok
őstag
Mindenkinek pipában és dohányban gazdag és boldog új évet!
-
zedok
őstag
hmm kipróbáltam a nakhla sárgadinnyét. nem rossz. de a kóla sokkal jobban tetszett csokisról vélemény(prince molasses)?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest