Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Üdv.
Mostmár ide írok, mert az ügyfélszolgálat már egy hete nem veszi fel (volt, hogy 50 percig nem kapcsoltak...) és a neten nem találtam semmit a problémámra. Azt szeretném elérni, hogy a következő havi számlámat ne elektronikusan, hanem papir csekken küldjék. Ennek egyszerű oka, hogy a munkáltatóm kp-ban fizet, így nincs a folyószámlámon elég pénz. A mostanit még megoldom, de a következőkkel nem kínlódnék úgy, hogy valakit elküldök a bankba pénzt rakatni a számlámra... Az nem opció hogy menjek be az üzletükbe, mert 5-ig dolgozom és 6-ra érek haza. Szabadnapot meg ki nem veszek e miatt."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Bogyi007 #30059 üzenetére
Hétvégén csak alkalom adtán, vagyis nem. Akkor lehet az lesz, hogy bebattyogok az üzletükbe szombaton és személyesen intézem el. De reméltem azt, hogy neten is meg lehet változtatni csak bamba voltam és nem találtam meg az opciót.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz LightManTM #30062 üzenetére
Megnézem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Tabletekhez a voda milyen neteket kínál? Előfizetésest nem nagyon szeretnék, azok nagyon drágák.
-
saelin
veterán
Az elmúlt napokban többször is hívott a voda telebotja, de mindig csak egy előre felvett dumát mond, majd belöki a voda várakozó zenét. Másnál is csináltak már ilyet? Eddig háromszor fordult elő két nap alatt.
-
saelin
veterán
Hol lehet e-számláról visszaállni sárga csekkre? Ha jól emlékszem anno csak egy pipát kellett tennem az e-számla/csekk mellé és úgy tudtam váltani a kettő között, de most a fenéért sem találom meg. Valaki segítsen ki kérem! Mert lekaparom a falat mostmár.
-
saelin
veterán
Jövőhónapban lejár a szerződésem hűsége, gondoltam még előtte kötök újat. Eddig mindig telefonon rendeztem, mert nem érek rá a városba mászkálni ilyen ügyek miatt. Jó múltkorában és ma próbáltam telefonon elérni az ügyfélszolgálatot, de 1 óra várakozás után sem kapcsolnak senkihez. Ahogy ajánlja a robotkisasszony felkerestem a weboldalukat, mert nagyon leterheltek emiatt a feltöltős mizéria miatt.
Mondom kezembe veszem az ügyet és megoldom saját magam. Bejelentkezek, kiválasztom amit szeretnék és mikor megadnám a személyes adataimat, akkor egy ilyen ablakot dob fel: "Szerződéshosszabbítás átmenetileg nem elérhető. Kérjük, fáradj be üzleteink egyikébe."Érdekli a fenét, megvárom amíg lejár jövőhónapban és majd felhívnak ők... 2017-ben nehogy már ennyit ne lehessen elintézni online.
-
saelin
veterán
NoOnline hosszabbítottam szerződést red-ről le go-ra. Azt látom hogy jár hozzá social pass, de azt már nem hogy a red-hez rendelt Spotify "pass"-om élne még. Ugye ez azt csinálta hogy a Spotify nem fogyasztott mobilnetet, így annyit hallgattam amennyit akartam. Próbáltam az oldalunkról levadászni, de mintha nem is létezne már.
Szerk:
Most olvasom hogy megszünt tavaly... Most akkor zabálni fogja a netem?[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz DevKiller #55251 üzenetére
Az lesz, de nem kötök velük hűséget. Szerintem cuccolok át a digihez, csak előbb utána járok, hogy mennyire stabil a hálózatuk. Ugye nemrég kaptam tőlük két simet amivel korlátlan netezhetek és ingyen hívhatom bármelyik digist.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz 4Grider #55253 üzenetére
Azóta én is informálódtam. Ahogy nézem a Telenor-nak van zenés szolgáltatása + havi 900 HUF-ért és ebben benne van a Spoti. Nem értem miért jó ez a vodának. Csak azért több ezer forintért nem fogok venni netet, hogy jó minőségben hallgassam az előfizetéses zenei szolgáltatóm... Az a havi pár száz Huf elment még, de ez így már nem jó. Ugye Red-es voltam eddig, mert sokat telefonáltam, de egy ideje már ez teljesen háttérbe szorult és csak magán ügyintézésre használom a telefont, ami nagyon ritka. Ismerősökkel már csak neten tartjuk a kapcsolatot.
-
saelin
veterán
válasz M@Db0Y #55255 üzenetére
Már próbáltam a 1270-re küldeni a MUSIC PASS szöveget, de csak hibát dob.
trec12
Nem problémáznék ha nem egy simes lenne a telefonom. Cserélgetni meg nem fogok oda-vissza.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Killing #55262 üzenetére
Csak amíg bejöttem melóba 60 MB-ot megevett a Spoti. Az új csomagomban meg csak 1 GB net van. Lehet számolgatni, hogy hány napig lesz így elég. Most nálam pont az lenne a lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam havonta. Nekem annyit nem ér, hogy plusz pár ezer HUF-ért vegyek 1-2 GB netet, amikor olcsóbban is ki tudok jönni.
Ugye ez havidíjban úgy néz ki, hogy a tarifa (+ a csomaghoz tartozó net) + Spotify előfizetés + a szolgáltató felé is egy plusz díj, hogy ne számolják le a zenét az adatkeretetből. Ebből kettő adott és azt már nem tudom lefaragni, így harmadik feltételen spórolok ahol lehet. Eddig havi 10k-ra jöttem ki a Voda Red-el, de már nincs szükségem korlátlan hívásra. Ezért is cseréltem le sokkal kisebb csomagra.
-
saelin
veterán
válasz Cucuska2 #55274 üzenetére
Átlagosan 600 MB-tól 900 MB-ig eszik nálam a Spoti egy hónapban. Az október, november és decemberi hónap adatait nézve. Most januárra 950 MB-ot ír, amit csak a Spotify alkalmazás generált. Sokat eszik.
-
saelin
veterán
Hol tudom bejelnetni hogy nincs LTE egy szakaszon Debrecenben? A Hun utca és a Híd utca (felüljárók) között csak 2/3G van.
-
saelin
veterán
Üdv!
Elköltöztünk tanyavilágra és beszereztem egy ZTE MF296C 4G CAT6 routert VODA XXL kártyával. Az lenne a kérdésem hogy az antenna amit fel lehet rá rakni az miben segíti? Jobban terjeszteni wifi jelet vagy jobban befogni a routernek a 4G frekit?
Ha az előbbi akkor nincs több kérdésem, mert nem érdekel, viszont ha az utóbbi akkor biza nagyon! Közepes jelerősséget tudok elérni idebent a házban vele és nagyon nagy extra lenne ezt egy külső antennával erősebbé tudnám tenni.
-
saelin
veterán
válasz 4Grider #82828 üzenetére
Nem a sebességgel van bajom, hanem a jel erősségével idebent. Kb a router félig kapja meg csak a mobilnetet. Ha nagyon gyenge a jel meg 1-1 pillanatra meg is szakad.
Amúgy tud valaki ajánlani egy antennát? Tányéros TV antenna helyére pl tök jól fel tudnám szerelni.
-
saelin
veterán
válasz 4Grider #82834 üzenetére
Megnéztem a cellmappert. A ház ellentétes oldalán van a legközelebbi torony, a következő pedig ahol most van a rooter az ablak közvetlen közelében Geszteréden található. Az utóbbi messzebb van pár kilométerrel. A tornyoknál mit nézzek hogy milyen frekikkel sugároz? Eléggé sok információt jelenít meg (nem tudtam hogy van ilyen oldal, eléggé király).
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz 4Grider #82838 üzenetére
Nincs samsung eszközünk csak xiaomik. A konyhába meg nem szívesen raknám ki a routert mert a PS5 kábelen van rácsatlakoztatva magára a ZTE-re. Úgyhogy vagy antenna jöhet csak szóba, vagy megvárom amíg a DIGI eljut hozzánk is. Balkányba most építettek ki hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Crosshair X670E Hero
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Asus TUF Gaming A15 (2024)
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest