Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Én eddig azt tapasztaltam, hogy a feladás/befizetés dátuma számít az ilyen eseteknél, még sose fizettem be 6 nappal előre valamit, és nem is volt ebből gond. ha csoportos beszedés van beállítva, akkor is a számlán lévő fizetési határidő napján vonja le, nem pedig karácsonykor festi a hímestojást
/s
-
eami
veterán
Ezzel azért sem értek egyet mert ha helyszínen fizeted ki kártyával azt is azonnali teljesítésnek veszi, pedig az a pénz sincs nála még lekönyvelve. Teljesen mindegy hogy neten vagy üzletben fizetsz kártyával. A fizetési határidő pedig elég leíró elnevezés. Addig kell fizetni.
-
asdf_
veterán
A posta is valami 6 napra vallalja a csekket.
2.@wjbhbdux: Én eddig azt tapasztaltam, hogy a feladás/befizetés dátuma számít az ilyen eseteknél,
Az elmult x evet merre toltotted, egy barlangban?@eami: A fizetési határidő pedig elég leíró elnevezés. Addig kell fizetni.
Pontosan ezert van rairva egy szamlara pl., hogy befizetesi hatarido 11.31, postai csekkes fizetesi hatarido 11.29 (vagy valami hasonlo).Amugy szerintem tulparazzatok ezt az egesz dolgot, nalam a ceges telo e-szamlas a vodanal, volt mar ra alkalom, hogy elfelejtettem idoben befizetni (mert arrol, hogy kesz a szamla, kb. egyidoben kuldenek mailt es sms-t, de befizetesi hatarido elott 2 nappal emlekezteto sms-t, ha meg nincs befizetve, na azt meg veleltlenul sem), es igy nem elne a havi 1000 Ft kedvezmeny. Volt olyan, amit 2 nappal utana fizettem be, ugyanugy rajta volt a kovetkezo szamlan az 1000 Ft jovairas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest