Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz mukibuci #29084 üzenetére
hm, mondjuk erre tényleg nem gondoltam. De mentségemre legyen szólva hogy telefont én olcsóbban veszek máshol (tudom ez külön plusz pont, mert nem terhelem a csak szolgáltatót, hehe) és állandó jelleggel olyanokat olvasok hogy kinek mennyi előleget kellett befizetni. Még RED előtt kisebb vagyonokat fizető Rick4nek is. Azt hittem ez valami bevállt szokás már a vodánál, de ezek szerint a "kolléga" is volt már feledékeny valahol egy másik párhuzamos univerzumban, ha őt is lerántották 35 ezerrel.
A lényeg, hogy így valóban más a leányzó fekvése. Köszi hogy rámutattál.
-
eami
veterán
válasz zsof Nokia #29157 üzenetére
hogy ne foglalja a hálózatot évekig csak úgy szinte ingyen.
-
eami
veterán
hm, vajon miért van az hogy a flotta voda shop nekem csakis RED tarifákat mutat mint választható opció ? :\
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Konczi06 #29277 üzenetére
akik meg ezt nyomják azoknak meg az nem esik le hogy ez csak itthon megy így...
ettől függetlenül én is azt mondom, hogy nem kell elköteleződni egyik mellett sem pár ezer forinttal olcsóbb telefon miatt, mert ha valami nem tetszik akkor könnyen tovább lehet állni. Sőt függetlenül rendre olcsóbban is a komolyabb telefonok. Kamatmentes részletre meg sok helyen meg lehet venni ugyan úgy
-
eami
veterán
én pont ma reggel mentem be - mint utóbb kiderült feleslegesen - egy márkaképviseletre, hogy a vegyek egy telefont részletre (felét előre, maradék fele 12 hónap alatt), + kössek még hozzá hűségre netet 2 évre. Aztán jött a pofára esés, hogy csak és kizárólag új előfizetésre adnak részletfizetési lehetőséget. Sebaj.. úgy is két telefon között gondolkodtam a másikat olcsóbban, függetlenül és nem mellékesen egyéb kötöttségek nélkül kedvezőbb feltételekkel veszem majd meg.
Szóval az a baj inkább, hogy csak az új előfizetők számára hajtanak, az hogy mi van a régi ügyfelekkel teljesen hidegen hagyja őket. 8 év után először jutott eszembe, hogy fix kötöttség mellett többet fizessek a vodának, de nem lehetett
Tudom.. first world problem
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #30766 üzenetére
mint ahogy írtam, ma reggel voltam bent az üzletben. Márkaképviseletben, nem viszonteladónál. Ott ezt a tájékoztatást kaptam. Szóval ha valaki valótlanságot terjeszt akkor az a Vodafone képviselője nem pedig én. Hozzáteszem webshopban sem enged részletre rendelni csak akkor ha új telefonszámmal új előfizetést igénylek. Ezek szerint a vodafone webshop is valótlanságot terjeszt. Egyébként már a kezemben lenne az új telefon...
fele előre fele utána a kiválasztott telefonra vonatkozólag meg:
Egy összegben: 147 990 HUF
részletre: 60 990 + 12 750 HUF. Persze ez így pont nem a fele, lenne, ha nem lenne még egy épp aktuálisan futó akció amivel pont fele felére jönne ki.Ezt egyébként meg is erősítette a vodafone alkalmazott, pusztán nem tudnám megtartani a jelenlegi telefonszámomat. Amihez meg kicsit ragaszkodom, hiszen még vodafone sem volt sőt még 9 számjegyűek sem voltak a mobilszámok amióta az enyém. Hozzám nőtt na...
(#30771) Rick4: az, mert a szolgáltató van értem és nem én érte. Ő problémájuk, majd veszek máshol telefont és nem bővítem a szolgáltatásaimat.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #30773 üzenetére
milyen ingyen ebéd? a mostanira évek óta nincs hűségem, ha nem szeretném megtartani a jelenlegi számomat, akkor szimplán lemondhatnám. A végén semmivel sem lenne beljebb a voda... arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi tarifám már le van zárva csak újra lehetne váltani. Tisztán látszik, hogy csak arra mennek hogy adott hónapban minél több új előfizetést regisztráljanak, az lényegtelen hogy mellette mennyi szűnik meg. Mint ahogy Rick4 is írta, akár játszadozhatnék számhordozással is, de szórakozzon ilyennel az aki unatkozik. Részemről inkább veszek máshol telefont és továbbra is ugyanannyit fizetek a vodának havonta mint eddig.
és egyébként is van olyan opció (mint ahogy írtam a jelenleg futó promóció keretén belül)... akár 20 ezer forinttal olcsóbban meg lehet kapni. Igen. Biztos. Meg is erősítették személyesen. Így nézne ki ami lehetséges: 60 990 Ft + 12 x 5 416 Ft
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #30775 üzenetére
pár hónapja valaki elpukizott egy "a szolgáltató csak szolgáltasson" felhőt amiből egyesek jó mélyet szippantottak és nem képesek megérteni a másik amúgy teljesen jogos felvetését.
Esetemben (és most tekintsünk el a promóciós cucctól) pusztán arról van szó, hogy azért mert nem új telefonszámra kötöm meg a 100 százalékosan ugyanazzal a paraméterekkel bíró szolgáltatást amit az aktuálisra is megköthetnék, nem élhetek részletfizetéssel.
Nézheted akárhogy is, ez így nem tűnik korrektnek, de minimum rugalmatlan. Pedig ugyebár egy szolgáltatónak ha már olyan nagyon szolgáltatni akar, akkor minimálisan rugalmasnak kellene lennie.
Mindenesetre szurkolok a diginek, hogy összejöjjön a mobilnet szolgáltatásra használható frekvencia sáv, aztán lesz majd nagy wtf nézés amikor beröffenti rá a VOIP szolgáltatást is. Akkor majd lehet rugalmasabbak lesznek a többiek is.
(#30776) zeon.hu: köszi a tippet
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Macccy #30850 üzenetére
jogos, aki határ mellett közlekedik sokat, vagy amúgy sem nagyon telefonálna le egy ezrest, annak jobb lemondani. Esetleg még azt lehet csinálni, hogy fixen a magyar voda hálózatát kiválasztani és akkor nem barangol el magától. Hátrány, hogy akkor manuálisan kell állítani ha mégis kell a roaming :|
-
eami
veterán
válasz #86973952 #30922 üzenetére
nyilván az a legtisztább, hogy ha egybe leszurkolod valaminek az árát és kész. Mondjuk azért aki 3-4x annyit is letudna rakni egy telefonért és mégsem teszi, sem biztos hogy hülye. Ha nézel mondjuk egy 150 ezer forintos készüléket amit mondjuk odaadnak 50ért és utána cserébe 24 hónapon keresztül havi +5 ezer forintot kell fizetni az előfizetéses díjon felül, akkor nézheted úgy is hogy ahelyett, hogy ott helyben megszabadítottak volna +100 ezer forinttól, van 100 ezer forintod amivel 2 évig te gazdálkodhatsz és akár meg is sokszorozhatod.
Nyilván nem ez a megközelítés az általános, de ezzel sincs semmi gond. Körülmény / lehetőség függő, azon túl pedig szín tiszta matek.
-
eami
veterán
pedig manapság már elég sokfelől kereshetnek tényleg fontos ügyben. Utána meg lehet pislogni amikor nem tudtál valamit és majd problémád lesz. Persze azt is értem, hogy hülyeségekre senkinek sincs se ideje / kedve.
(#31071) iday: kicsit vissza olvasol nekem is pont ez volt a bánatom. Viszont utánaszámoltam és úgy találtam, hogy inkább megéri Flotta Go+ra váltani, mert kb ugyanannyi a végösszeg mint a sima részletfizetésnél. Igaz nem 1 évig hanem két évig fizeted a "részleteket", de havonta fele annyit. Ebben az esetben megmarad az eredeti számod is.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz ansell #31133 üzenetére
Elvileg nem üti a kettő egymást, de tényleg gyanús a dolog
Tuning:
Vodafone irány: 0 Ft
Bármely más: 36 Ft
így havonta Vodán kívül 138 percet beszélhettélBeszélj Olcsón:
Ha marad a 0Ft Voda irány amennyiben továbbra is 5000 forintot töltesz fel, de ha jól hiszem ezen felül kell még 500 forint az opció díjának.
Azaz havonta Vodán kívül így 225 Percet tudsz beszélni.Ha nem marad a 0 forint, akkor egyértelműen érdemes havi előfizetést kötnöd Go+ra.
-
eami
veterán
válasz karldergroße #31136 üzenetére
csak azt nem értem miért akarsz olyan drágán 1-1.5 évvel ezelőtti HW megvenni. ezek a C és Minik eléggé le vannak butítva. Jobban jársz egy tavalyi felső kategóriás modellel és még lehet több pénzed is marad
-
eami
veterán
válasz #86973952 #31144 üzenetére
én inkább szoftveres oldalra gondoltam. Itt egy magyar nyelvű videó példának, de angolul rengeteg szakmai anyag van
-
eami
veterán
válasz zeon.hu #31206 üzenetére
erről mesélhetnél akár privátban is mert elég sci-finek hangzik
(#31209) morfondőr: alapvetően én sem értek egyet a korlátozással, sőt elvileg már uniós rendelet is van ez ellen. Szóval ha gondolod nézz utána hogy pontosan mit fogadtak el és pontosan mikortól van / lesz érvényben és utána lehet az asztalra csapni. Ettől függetlenül a voip vs sima telefon részhez kapcsolódóan továbbra is úgy gondolom, hogy sajnos itthon főleg a hangalapú szolgáltatásokra vannak ráállva és ebből fakadóan van miből válogatni.
-
eami
veterán
Érdekes, a Digi például pár hete a két szép szemünkért 40/20 Mbit/secről 100/50 Mbits/secre emelte a sebességet. Érdekes módon amióta van a digi töredék áron kínálja sokszorosát annak amit a többiek és mindezt optikai hálón, amit szintén nem két fillér kiépíteni. Persze nem elérhető még mindenhol, mint ahogy tippre az LTE sem lesz mindenhol elérhető startnál. Először budapesten utána megyeszékhelyeken stb...
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy bizony vannak olyan cégek akiknél nem akadály úgy fejleszteni, hogy közben hosszú távra terveznek a befektetés megtérülésével (amúgy a voda is ilyen, csak itthon ült le az egész).Mobil vonalon vannak technikai limitációk is, azt hiszem erről linkelt is valaki egy nagyon jó kis összefoglalót nemrég. Az új frekikkel és az LTE eszközökkel ezek az akadályok bőven kitolódnak. Tehát jogos a kérdés, hogy vajon a "két szépe szemedért" emel e a voda vagy majd valamelyik másik kezdi meg az "licitet". Tulajdonképpen ezen nem is kell aggódni, mert mindháromnál ugyanaz a helyzet van, amint elkezdhetik használni az új sávokat bőven emelhetnek majd a forgalmi korlátokon és mivel annyira ugyanúgy áraz mind a három így tökmindegy melyik lép először a többi is követi majd szépen. (lásd red meg a többi korlátlan duma csomag, ahol tök véletlenül 12 órán belül vezette be ugyanazt ugyanazon az áron a másik kettő is).
Szóval meglátjuk mi lesz
Amúgy attól még, hogy neked nincs 500MBnál nagyobb igényed másnak lehet. Akinek meg se okostelefonra se mobilnetre nincs igénye (vannak jó sokan itt ph fórumokon is) ilyen alapon joggal mondhatná hogy az 500MBos neted kerüljön havi 10 ezresbe mert hát ha kell akkor fizessed
-
eami
veterán
válasz david5745 #31306 üzenetére
akár olyan lehetőség is van hogy valamelyik nagyobb lakásbiztosítónál kötsz egy kiegészítő biztosítást, amivel sokkal olcsóbban ugyanott vagy de nem csak egy készülékre vonatkozik hanem egyszerre többre is (telefon,tablet,tv,stb). Lopás esetén nem csak a készülékre fizet, de még a SIM letiltás új igénylésének költségét is téríti.
Pl Generalinál van alap lakásbiztosításhoz Házőrző Smart kiegészítő biztosítás
A havi díja töredéke a vodafone által kínált biztosításnak. Az önrész is kevesebb. Gondolom más biztosítónál is vannak hasonló ajánlatok. Szerintem nem éri meg a vodánál biztosítani készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
mondjuk az a 170k is elég partiban van jelenleg rendes helyről függetlenként vett társaival. Gondolom GOban azért adja oda olcsóbban mert akkor rögtön egybe kifizeted, cserébe 100 perc sokaknak nem olyan sok így a beszélgetések díja is kompenzál.
Majd kijavít valaki, de tippre: felfelé mindig is lehetett váltani tarifacsomagot. feltételezem simán működhet az, hogy megveszed GOba alacsonyabb áron és kicsit később meg váltasz GO+ra
fél-off: úgy néz ki a digi mégiscsak mobilszolgáltató lesz hajrá, nyomják csak! így lesz végre árverseny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest