Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Omnia 7 telefon. T-s vagyok és 3G-t használok. Viszont ma folyamatosan hivtak süket volt a telefon, én se hallottam az illetőt, meg ő se engem. Viszont hivott később édesanyám és akkor meg jó volt, haverom megint hívott süket volt 2x is.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy érdemes-e 3G-t használni ha nem is nagyon netezek a telefonon. Van valami minőségbeli különbség 3g és 2g között hivasok közbe?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Ha rendelek webshopból egy havidíjas sim kártyát aminek az ára 762 ft, akkor csak azt kell kifizetnem vagy a válaszott csomag fix havidíját is vagy csak azt a hó végén?
-
func93
senior tag
Hali!
Most rendeltem egy dominos simet. 2790-be érkezik ide. Akkor annyit is beszélhetek le róla?
-
func93
senior tag
Valakinek tipp, hogy miért nem kapják meg az üzeneteimet az emberek?
Pénz van a kártyámon, megírom, elküldöm és semmi."Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valahol lehet változtatni azon, hogy ne csak 4x csörögjön ki a telefonom? Van akit 2 percig is tudok csörgetni, de nállam a 4.-nél már a hangposta jön.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm nem találta el 3x a PIN kódot és most a PUKK-ot kéri, de nem találjuk azt a lapot amin rajta lennének. Ilyenkor a t-mobile-ba tudnak segíteni?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Weben meglehet nézni, hogy egy t-s készülékre mennyi garancia van?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Memóriakártyáról szeretnénk nyomtatni a névjegyzéket ami vCard file volna. 1000 telefonszámról van szó amit egy régi sim-ről szeretnénk újra átrakni, de nem bírja maga a telefon. Valakinek valami tipp?E52-ről lenne szó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest