Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz ambrus14 #3918 üzenetére
Én is inkább a gépre gyanakszom. Nem lehet vírus vagy valami más?
Nekem sincs semmi gondom a 3gigás net csomaggal. Első hónapban megijedtem, mert picit neteztem és le is vágott edge-re. Aztán rájöttem hogy időarányosították a 3 GB-ot és mivel hónap végén vettem szinte semmi sem maradt, pár 10 MB....
Nézzetek utána inkább a gépnek és telepítsetek valami számlálót, mert a stick programja valóban nem pontos! (bár ekkora eltérés nem lehet....)Impossible is nothing
-
-
meroly
veterán
válasz legiaap #3974 üzenetére
Végigpörgettem. Írnak valami szüneteltetésről is, érdemes elolvasni. Lehet jobban jársz mint a kötbérrel.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Mi történik akkor ha én olyan flottában vagyok amivel egymás ingyen beszélünk és a hálózaton belüli hívásátirányítás is 0 Ft.
Ha átirányítom foglaltság esetén arra akit hívni akarok és magamat hívom, akkor így a hívás felépül és tudunk beszélni is, technikailag és elméletben is működik 0 Ft-ért a dolog. Gyakorlatilag a szolgáltató e miatt számlázhat-e valamit és felelősségre vonhat-e?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Technikaliag (=gyakorlatban) működik nálam, csak majd kérdés a számla mit mutat
Mondjuk nem napi használtra, mert az átirányítást ki be kapcsolni macerás, de egy hosszabb hívás előtt nem rossz dolog. Egy karcos benne, hogy ha közben hívnak engem az is oda fog irányítódni, dehát ez legyen a legkevesebb.
A korábbi flottánál csináltam ilyet, de ott mint kiderült mégsincs ingyen az átirányítás, de az ügyfélszolgálaton pedig azt mondták. Elkezdtem levelezni, végül jóváírták és kaptam kötbért is
Mondjuk akkor se rossz, ha pl olcsóbb az átirányításod az adott irányba mint a sima hívás, mert bár nem ingyen, de kevesebbér beszélsz azzal akire irányítod.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz ottoyes #4017 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is, de nincs rá lehetőség megszüntetni. Letiltják az átirányítást vagy mi? Ez nem bűntény, nem visszaélés, a készülék kínálja ezt a lehetőséget, arról pedig nem tehetek hogy rájöttem és használtam
A gyanúm az, hogy a flottásoknál direkt nem ingyen van az átirányítás, legalábbis a korábbi flottámban nem volt ingyen.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ezt most nem tudom megválaszolni, de akkor ha pl publikus a díjcsomagja valakinek, ahol tényelegesen 0 Ft a hálózaton belüli átirányítás, majd választ hozzá valami családbarát akármit, amivel csoporton belül ingyen lesz a hívás akkor működhet szerintem.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz ottoyes #4029 üzenetére
Köszi
CHIPman: a relaxnet M, L, XL csomagok a benne foglalt adatforgalom után EDGE-re lassulnak.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Mosqu!to #4067 üzenetére
Az így összegyűjtött pontok online, valamint személyesen a T-Pontokban válthatóak be a Kapcsolat Program kínálatában szereplő termékekre és szolgáltatásokra, a megfelelő ügyfél-azonosítást követően, 1 pont = 1 Ft értékben.
Részletek itt.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Algieba #4071 üzenetére
Ha igazolod, hogy már nem te használod egy ideje, akkor nem zaklatnak.
Hogy lehet visszaélni egy sim-el?
Mit írtak?Én ugyanígy jártam csak kocsival, a kedves vevő nem íratta át és az ország másik felében volt vele valami baleset. Hál' Istennek az adásvételivel igazoltam magam.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Ennyire nem kell szerintem se túldramatizálni a dolgot. Együtt kell működni és csak az igazat mondani. Vett egy kártyát, eladta. Ez nem bűn. Az hogy az új tulaj se iratta a nevére az sem bűn. Csak különbséget tud tenni a kihallgató egy ártatlan és egy terrorista vallomása közt.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Algieba #4084 üzenetére
Nem kell aggódni, ha együttműködsz bajod nem lehet. Légy őszinte, ne habozz. Egyszerű, rövid válaszokat adj. Ne kezdj el mesélni. Csak arra válaszolj amit kérdeznek, ne vess fel témát. Ennyi a lényege egy jó kihallgatásnak (sajnos most volt szerencsém nekem is hozzá, mindenki ezt tanácsolta és bevált).
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz copperhead #4099 üzenetére
Hali!
Én is pannonról váltottam át a T-s netre. Nekem ez a stickem van, teljesen meg vagyok vele elégedve.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz copperhead #4102 üzenetére
Nekem is 3GB-os van, bőven elég.
Szerintem t-nél a mobilon való különdíjcsomagos netezést hívják web'n'walk-nak, a stickel vagy úgy hogy a fő előfizetés nem hangalapú, azt pedig relaxnetnek. Igazából csak elnevezés....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Olvasgattam az üsz-t, de nem találtam a részletfizetés egy összegben történő betörlesztésére semmit. Olyasmit írnak, hogy ha felmondják a szerződést akkor a kötbér mellett ha volt részletre vett készülék akkor az egész összeg egyben lesz esedékes. Egyébként nem bank adja, hanem a t-mobile. Gondolom bele van építve a számládba, akkor viszont ki is lehet venni. Őket kérdezted már?
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled Cfw - konzol beszámítás
- Arctic Cooling P12 PWM PST 120mm ventilátor 4db csomag
- MacBook Pro 2015 13"/Air 2012 13" egyben a 2db Működnek amire szeretnéd/Magyar billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest