Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Megadta magát a kipufogó tartóbakom. Jól gondolom, hogy Hutchinson a gyári ugye? Az mehet bele?
Hátsó hídszilenteket kéne cserélnem. Ez lenne az? Ha igen, ez a Moog mennyire okés. Úgy olvasgatom, hogy gyári kellene bele, de azt sehol sem találok. Esetleg rákérdezek, hogy lesz-e a közeljövőben [link].
Valamint, hidegen ezt a hangot adja. A hosszbordástól jön. Mi lehet ez? Feszítő, szíjtárcsa vagy csúszik a szíj? videó Csak hidegen, pár km után elhallgat.Laguna 2 ph1 1,9 dci (120 le)
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz rob210 #59568 üzenetére
Köszi.
Mire figyeljek? Csak megrendelem a szettet és kész, nem?A hoszbordásnál pedig maga a stíj kezdi megadni magát véleményem szerint.
Az érdekes lenne, mert most lett cserélve (elvileg), a hosszbordás, a feszítő meg a szíjtárcsa is. Fater ismerőse csinálta, fater hozta el az autót. Azt mondta neki, hogy a szíjtárcsa amit vett nagyon gagyinak tűnt, így egy bontott gyárit rakott bele inkább helyette. Lehet akkor ez a probléma?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Adott egy ph1 2-es kombi Laguna. Márkaszervizbe elvittem, mert a hátulja zörög. Gondoltam hídszilentek. Megnézték padon, ott is voltam. Mondta a csávó, hogy hát ezek bizony a hídszilentek. Vettem gyári, újakat. Berakattam, de ugyanúgy huppog, zörög mint előtte. Semmi változás. Csomagtartó mozog egy picit, de az nem ad ilyen hangot, valamint a pótkeres "tálca" benne a vonószemekkel stb. sem. Mi lehet akkor?
-
Tomi0703
addikt
válasz mdav88 #61667 üzenetére
Nálam pl nem az volt. Megvettem a gyári újakat bele, ki lett cseréltetve és nem szűnt meg a hang (pedig Renault szervizben nézte padon, nagyszüleim ismerőse, váltig állította, hogy ez hídszilent lesz). Bár inkább erősebben a jobb hátulról hallani. Kiszedtem már a pótkereket, emelőt stb. a felette lévő "padlót" de a hang nem szűnt meg...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Izzítógyertyából mik az ajánlott márkák? Laguna 2 ph1, 1.9 dci 120 le.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Laguna 2-höz kellene hátra lengéscsillapító. Minden lett már hátul cserélve, csak ez nem. Hátha ezzel megszűnik a huppogás. Bárdihoz van ismerősnek 50%-a. GABRIEL-TRW nevű márka az rendes TRW? Tehát meg szabad venni?
-
Tomi0703
addikt
Épp a Facebookot pörgettem, mikor szembe jött velem ez. [link] Ez az én autóm képe, itt van benne az összefoglalóban, egyedül ide raktam be.
-
Tomi0703
addikt
Ha már hátulról jövő kopogás... Mi kopoghat még mindig, nagyobb úthibánál? Voltam márkaszervizben, megnézte ismerős szerelő, hídszilent lesz. Ki lett cserélve gyárira. Ugyanúgy megvan a hiba. Akkor lengéscsillapító lett cserélve (TRW), ettől sem lett jobb. Vagy is de, mert a kisebb úthibánál nem hallani semmit. Próbáltam már úgyis, hogy kiszedtem hátulról mindent (pótkerék, szerszámok stb.) de így sem.
Fater amúgy még régebben mnodta, mikor alánézett, hogy van a tanknak valami tartója, ilyen kis pálca. Na, az el van rohadva, az adna ilyen hangot?
Laguna 2 ph1 kombi[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Őket ismeri valaki?
Mondjuk elvileg ingyenes a diagnosztika meg az átnézés. Csak nem tudom ezért megérné-e felmennem? Bár végülis csak ~120 km a főváros. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Van itt nem messze tőlem egy 2-es Laguna 1.9 dci (120 ló). 150k-ért hirdeti a csávó. A hiba, hogy bedugja a kártyát, gyújtás van, majd start gomb és csak kattog. Akksi elvileg új, úgyhogy az kilőve. Utánanézve Lag 2 csoportokba, testkábel, önindító is lehet stb. Tolásra nem próbálták, hogy indul-e. Emberünk nem akar vele foglalkozni. 2020 áprilisáig műszakis. Megérné vajon beleugrani?
JSZP-n utánanéztem, 2005 óta 10 tulaja volt. Ez mondjuk nem annyira jó jel. kép1 kép2 kép3 kép4 -
-
Tomi0703
addikt
válasz diablo1984 #69220 üzenetére
Kérdeztem tőle én is. Mondtam neki miért nem nézeti meg szerelővel, lehet csak pár 10ezer ft-os dolog.
Azt mondta, van otthon családi meg melós autó is, nem kell már amúgy sem nekik és nem akar vele foglalkozni. Fura nekem is... Nekem is Lag 2 ph1-em van amúgy, van hozzá itthon jó sok bontott cuccom.
Most mondjuk ránéztem a face profiljára is, és hát erős a gyanúm, hogy nem a napon barnult az úriember. Így mondjuk annyira nem kecsegtető az ajánlat.Amúgy először azért írtam neki mert el van rohadva az üz. tank tartóm és azt vadászok. Aztán szóba elegyedtünk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest